fbpixel

Search icon
Search
French Girls Do It Better: Γιατί έχουμε «εμμονή» με τις Γαλλίδες;
PEOPLE & MOMENTS

French Girls Do It Better: Γιατί έχουμε «εμμονή» με τις Γαλλίδες;

Αλλά και 5 Instagram accounts των πιο κομψών κοριτσιών που πρέπει να ακολουθήσετε asap


Η επιτομή της κομψότητας και της θηλυκότητας. Γυναίκες που ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν και πώς θα το αποκτήσουν. Τα French girls βρίσκονται και πάλι στο επίκεντρο και παραδίδουν μαθήματα στιλ. Σήμα κατατεθέν τους; Τα elegant, αλλά effortless looks, που πάντοτε εντυπωσιάζουν. 

Είναι γυναίκες που φροντίζουν την εξωτερική τους εμφάνιση, αφιερώνοντας χρόνο στον εαυτό τους, για να έχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και πραγματικά αξίζει να τις ακολουθήσουμε. Εμείς συγκεντρώσαμε όλους εκείνους τους λόγους, που μας κάνουν να τις ξεχωρίζουμε και να τις αγαπάμε, υιοθετώντας τις αγαπημένες τους συνήθειες. 

Beauty

139686251-112257394143373-1362267947698300549-n.jpg
Image source: @leiasfez

Για τις Γαλλίδες, είναι σημαντικό να διατηρούν την υγεία και τη λάμψη της επιδερμίδας τους. Δίνουν ιδιαίτερη σημασία στη σωστή ενυδάτωση του προσώπου και του σώματος τους και δεν είναι fan των πολλών makeup products. Θα τις δεις να ξοδεύουν αρκετά χρήματα σε skincare products, στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ όσον αφορά στο μακιγιάζ, είναι λάτρεις του “less is more”. Επιλέγουν minimal makeup looks κατά κανόνα και σύμμαχός τους σε πιο ιδιαίτερες περιστάσεις είναι το κόκκινο κραγιόν. Σίγουρη κι ασφαλής επιλογή, που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα!

Hair

french.jpg

Είναι γεγονός ότι μερικά από τα πιο hot hair trends του 2020, ξεκίνησαν από τα French girls. Οι γυναίκες στη Γαλλία προτιμούν τα εύκολα χτενίσματα και το “i woke up like this" look είναι σήμα κατατεθέν τους. Όπως φροντίζουν την επιδερμίδα τους ευλαβικά, έτσι αφιερώνουν χρόνο και στα μαλλιά τους. Μένουν μακριά από τα styling tools κι εφαρμόζουν προϊόντα που χαρίζουν λάμψη και βαθιά ενυδάτωση, ενώ έχουν συχνά ραντεβού με τον κομμωτή τους. Από τα πιο iconic χτενίσματα των French girls, είναι τα curtain bangs. Μέσα στον τελευταίο χρόνο εκατοντάδες γυναίκες στον κόσμο αποφάσισαν να υιοθετήσουν το συγκεκριμένο look και γρήγορα το instagram γέμισε από τέτοιες εικόνες. Τα απόλυτα είδωλα...

Fashion

39c263db8837b5d4bc1e0f474ad99d85.jpeg
Image source: @stylecaster

Φυσικά, οι Γαλλίδες δεν ξεχωρίζουν μόνο για την εξωτερική τους εμφάνιση. Είναι γυναίκες που αγαπούν τη μόδα κι ενημερώνονται ανελλιπώς για τις νέες τάσεις, ωστόσο δεν ανήκουν στην κατηγορία αυτών που την ακολουθούν πιστά. Προτιμούν να δημιουργούν τη δική τους capsule wardrobe, με simple pieces που ταιριάζουν στις ίδιες και θα της βγάλουν ασπροπρόσωπες σε κάθε περίσταση και κάθε ώρα της ημέρας. Επιλέγουν κυρίως neutral αποχρώσεις για να φτιάξουν έξυπνα κι elegant outfits γρήγορα κι εύκολα, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο για άλλα πιο σημαντικά πράγματα μέσα στη μέρα τους.

Γιατί αγαπάμε τα French girls

Υπάρχει λόγος που τα τελευταία χρόνια οι Γαλλίδες έχουν βρεθεί στο επίκεντρο κι όλο και περισσότερες γυναίκες, προσπαθούν να ακολουθήσουν τις δικές τους συμβουλές και να υιοθετήσουν το στιλ τους. Σε μία εποχή όπου η καθημερινότητα είναι αρκετά απαιτητική και γεμάτη υποχρεώσεις, δεν υπάρχει πολύς χρόνος για να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας και να φτιάξουμε τα fancy outfits που θέλουμε. Τα French girls ωστόσο, μας δείχνουν ότι δε χρειάζονται πολλά, για μία λαμπερή κι εντυπωσιακή εμφάνιση. Ποντάρετε στη φυσική σας ομορφιά κι αγαπήστε τις ατέλειές σας. Καμία γυναίκα δεν είναι αψεγάδιαστη, το μυστικό είναι να γνωρίζετε τα δυνατά σας σημεία και να τα αναδεικνύετε!

Hot Instagram accounts που πρέπει να ακολουθήσετε

Αν ακόμη δεν έχετε πειστεί, εμείς ξεχωρίσαμε πέντε από τις πιο effortlessly chic, Γαλλίδες influencers, που πρέπει να ακολουθήσετε σήμερα κιόλας στο instagram και να εμπνευστείτε από αυτές...

Jeanne Damas 

165111221-804640553504543-3584516116018347560-n.jpg

Γεννήθηκε στο Παρίσι και συστήθηκε στον κόσμο του instagram, δημοσιεύοντας αρχικά φωτογραφίες με φίλους της. Σταδιακά, έχτισε το δικό της κοινό και πλέον, μετράει 1.4 εκατ. ακόλουθους στη συγκεκριμένη πλατφόρμα. Το απόλυτο French cool girl, έχει δημιουργήσει και τη δική της fashion line, που ονομάζεται, Rouje δείχνοντας το ταλέντο της σε έναν ακόμη τομέα.

Leia Sfez 

5cd248bce1435e830ff1a7a6b29f791d.jpeg

Αγαπάει τα minimal στοιχεία κι έχει μία ιδιαίτερη, δική της αισθητική. Η Leia Sfez προτιμά τα basic κομμάτια, τα οποία ξέρει να συνδυάζει άψογα με κάποια statement pieces, φτιάχνοντας τα απόλυτα looks για κάθε ώρα της ημέρας. Μετράει 573 χιλ. followers αυτή τη στιγμή στο instagram κι αποτελεί μία από τις πιο hot influencers.

Chloe Lecareux 

c537ab809133e535e56acc3b30e71385.jpeg

Μία ακόμη Γαλλίδα που τόλμησε να πατήσει σταθερά στα πόδια της και να δημιουργήσει το δικό της brand, εκμεταλλευόμενη τη δύναμη που απέκτησε μέσα από τα social media. Η Chloe Lecareux, που μεταξύ άλλων είναι και μοντέλο, δημιούργησε το Bleu de Vous, που φτιάχνει jean jackets από ανακυκλωμένα γυάλινα μπουκάλια! Έχει 261 χιλ. followers στο instagram και προσπαθεί με κάθε τόπο να περάσει τα δικά της μηνύματα, για την προστασία του περιβάλλοντος.

Anne-Laure Mais

036b9a435c90050fdc88e4e90bc179a8.jpeg

Μετράει 634 χιλ. followers στο instagram σήμερα κι ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που εκμεταλλεύτηκαν τη δύναμη που απέκτησαν μέσα από τα social media, για να δημιουργήσει κάτι δικό της. Η Anne-Laure Mais έχει τη δική της σειρά ρούχων, Μusier Paris, που περιλαμβάνει εντυπωσιακά, αλλά κλασικά κομμάτια για όλες τις ηλικίες.

Caroline de Maigret 

caroline-gyBfO.jpg

Μοντέλο, influencer, writer... Η Caroline de Maigret αποτελεί γυναίκα-πρότυπο αναμφίβολα. Εκτός -όμως- από το στιλ της και τη μοναδική της αισθητική, ξεχωρίζει και για την αίσθηση του χιούμορ της! Δε φοβάται να "τσαλακωθεί", ενώ έχει κυκλοφορήσει και το δικό της βιβλίο με τίτλο "How to Be Parisian Wherever You Are" κι αυτό τα λέει όλα! Μετράει πλέον 956 χιλ. followers και μάλλον ήρθε η ώρα να την ακολουθήσετε κι εσείς.