fbpixel

Search icon
Search
10 κρέμες ματιών που κάνουν θαύματα όσο κοιμάστε
EDITORS' CHOICE

10 κρέμες ματιών που κάνουν θαύματα όσο κοιμάστε

Επιλέξτε ανάμεσα στις δικές μας αγαπημένες


Η περιοχή κάτω από τα μάτια είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο ευάλωτα σημεία όταν πρόκειται για τη διαδικασία της γήρανσης. Όχι μόνο το δέρμα σε αυτή την περιοχή είναι πιο λεπτό, αλλά υπόκειται τακτικά και εύκολα στη φθορά. Με την πάροδο του χρόνου, η προσθήκη και η αφαίρεση του μακιγιάζ, το τρίψιμο των ματιών αλλά ακόμη και οι εκφράσεις από το χαμόγελο προκαλούν ρυτίδες και συντείνουν στο να αναπτύξετε πρόωρα λεπτές γραμμές σε σύγκριση με άλλα μέρη του σώματός σας. Κάτι που, παρεμπιπτόντως, είναι απολύτως φυσιολογικό - αλλά αν ψάχνετε τρόπους για να εξομαλύνετε τις γραμμές και να αποτρέψετε τη δημιουργία περισσότερων, σίγουρα υπάρχουν προϊόντα περιποίησης δέρματος που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν ακριβώς αυτό.  

siren-eyes.jpg

Μέχρι να φτάσετε στα 40, αυτά τα σημάδια γήρανσης είναι πιο ορατά σε σύγκριση με όταν ήσασταν νεότερες, λόγω της λεπτότητας του δέρματος και της μείωσης του κολλαγόνου, της πρωτεΐνης που είναι υπεύθυνη για τη διατήρηση της νεανικής επιδερμίδας. Αν και δεν μπορείτε να σταματήσετε τις ρυτίδες χωρίς την παρέμβαση κάποιου ειδικού οι κρέμες ματιών μπορούν να κάνουν θαύματα ξεκινώντας την παραγωγή κολλαγόνου, απαλύνοντας τον αποχρωματισμό και ξεφουσκώνοντας τις σακούλες. 

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν αμέτρητες κρέμες ματιών για να διαλέξετε!
krema-matiwn-me-biopeptidia.jpg


Κρέμα Ματιών με Βιοπεπτίδια, Tzimas Cosmetics 

BUY HERE

Καταπολεμά τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από τα μάτια και στο μέτωπο, ενώ παράλληλα προστατεύει από τις βλαβερές συνέπειες της έκθεσης στο blue light.

antifatigue-and-restore-eye-cream-2jpg-antighrafo.jpg

Anti Fatigue and Restore Eye Cream, Athonites 

BUY HERE

Η κρέμα αυτή διαθέτει δραστική σύνθεση, με 96,7% φυσικά συστατικά, που ενυδατώνει, καταπραΰνει και αναζωογονεί την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια βελτιώνοντας την αίσθηση και την εμφάνιση των οιδημάτων και των μαύρων κύκλων. Επιπλέον, λειαίνει τις λεπτές γραμμές, βελτιώνει τον τόνο αλλά και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας.

500-04-303-1.jpg

Today is a Good Day, Dust + Cream, 

BUY HERE 

Μια κρέμα ματιών με 86% φυσικά συστατικά και εξαιρετικά απαλή υφή. Περιέχει δραστικό που μειώνει τις σακούλες κάτω από τα μάτια και τους μαύρους κύκλους, βελτιώνοντας την μικροκυκλοφορία. Με φυτικό δραστικό συστατικό το οποίο βελτιώνει την εμφάνιση όλων των σημείων γήρανσης στην περιοχή του περιγράμματος των ματιών: μαύρους κύκλους, σακούλες ματιών και τραχύτητα.

dv112411-defence-xage-ultimate-crema-filler-notte-50ml-01-b-600x729png-antighrafo.jpg

Defence Xage, Bionic 

BUY HERE

Με υφή που απλώνεται όμορφα στο δέρμα και απορροφάται γρήγορα, αυτός ο ορός προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα τάνυσης και ταυτόχρονα δρα ενάντια σε όλα τα σημάδια γήρανσης στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Διαθέτει το ειδικό σύμπλεγμα Rejuvenate™ σε συνδυασμό με εκχύλισμα πλαγκτόν που συμβάλλουν στη λείανση των ρυτίδων και στη μείωση του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων.

filorga-oxygen-glow-eyes-3jpg-antighrafo.jpg

Oxygen-Glow Eyes, Filorga

Διατίθεται σε φαρμακεία. 

Η κρέμα λάμψης για την περιοχή των ματιών Filorga Oxygen-Glow χαρίζει στο βλέμμα μια ακαταμάχητη σπίθα. Ανακουφίζει από τα συμπτώματα των κουρασμένων ματιών, λειαίνει τις λεπτές ρυτίδες και χαρίζει φυσική λάμψη στην επιδερμίδα.

aoxeyegelpng.webp

Aox + Eye Gel Αντιοξειδωτικό Serum Ματιών, Skinceuticals 

SEE MORE

Αυτό το επαναστατικό serum-in-a-gel περιέχει ένα αντιοξειδωτικό συνδυασμό που προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών από το οξειδωτικό στρες, ενώ παράλληλα ενεργά συστατικά στοχευμένης δράσης, αναζωογονούν το δέρμα κάτω από τα μάτια και μειώνουν το οίδημα.

10-VXkTa.webp

The Eye Concentrate, La Mer, Attica 

BUY HERE

Με το τριπλό Συμπυκνωμένο Miracle Broth™, αυτό το ταχείας απορρόφησης προϊόν βοηθά στη αναζωογόνηση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών με ουσιαστική ενέργεια και ενυδατική επούλωση για να μειώσει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και των γραμμών σε 21 ημέρες. 

244943-swatch.jpg

Renergie Multi Lift Eyes, Lancôme, Sephora 

BUY HERE

Η κρέμα ματιών Rénergie Multi-Lift Yeux ανορθώνει και συσφίγγει το περίγραμμα των ματιών, καταπολεμά μαύρους κύκλους και σακούλες, λειαίνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, αποκαλύπτοντας ένα βλέμμα που ακτινοβολεί ζωντάνια. Στην καρδιά της περιέχει την τεχνολογία Multi-Tension, έναν αποκλειστικό συνδυασμό ενεργών συστατικών που ενισχύουν το δίκτυο πρωτεϊνών της επιδερμίδας, επανενεργοποιούν τα κύτταρα και επαναφέρουν τη νεανικότητα και σφριγηλότητά της. Εφαρμόστε τη πρωί και βράδυ.

skin-life-early-age-delay-eye-cream.webp

Skin Life Early-Age-Delay Eye Cream, Lancaster, Hondos Center 

BUY HERE

Η κρέμα ματιών προστατεύει ενάντια στην ρύπανση, αναζωογονεί την περιοχή των ματιών και βοηθάει στη μείωση των μαύρων κύκλων και του οιδήματος. Η κρεμώδης-τζελ σύνθεσή της, ενυδατώνει την επιδερμίδα και λειαίνει τις λεπτές γραμμές.

10-qSRJy.webp

Pure Gold Radiance Eye Cream, La Prairie, Attica 

BUY HERE

Η La Prairie αιχμαλωτίζει την ακτινοβολία της νεανικής λάμψης με την Pure Gold Radiance Eye Cream, εμπλουτισμένη με το Pure Gold Diffusion System. Η περιοχή γύρω από τα μάτια γίνεται αμέσως πιο φωτεινή, ενυδατώνεται σε βάθος και επαναπροσδιορίζεται.