fbpixel

Search icon
Search
Εμπιστευτείτε μας: Οι κρέμες ματιών που κάνουν θαύματα με τους μαύρους κύκλους
EDITORS' CHOICE

Εμπιστευτείτε μας: Οι κρέμες ματιών που κάνουν θαύματα με τους μαύρους κύκλους

Επιλέξτε τη δική σας αγαπημένη


Από όλες τις ερωτήσεις που οι άνθρωποι κάνουν σε μια beauty editor η πιο συχνή έχει να κάνει με τους μαύρους κύκλους. Αφορούν τις γυναίκες κάθε ηλικίας και δεν κάνουν διακρίσεις στο τύπο του δέρματος. Οι μαύροι κύκλοι αποτελούν ακριβώς αυτό το μέρος του προσώπου σας από το οποίο μπορείτε να απαλλαγείτε άμεσα εφόσον κάνετε τις κατάλληλες επιλογές. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να συμβάλουν σε αυτούς και σε πολλές περιπτώσεις, οφείλονται στη γενετική, οπότε αν οι γονείς σας τους εμφανίζουν τότε είναι πιο πιθανό να τους έχετε και εσείς. Καθώς μεγαλώνετε, η περιοχή των ματιών «αδειάζει» λόγω απώλειας λίπους, και έτσι δημιουργούνται επιπλέον σκιές. Παρόλα αυτά, με τις κρέμες ματιών που συγκεντρώσαμε παρακάτω θα δείτε να γίνονται θαύματα!

01-yJXbO.webp

Μια κρέμα ματιών με ανυψωτικά και αναγεννητικά αποτελέσματα από ορχιδέες. Ένα εξαιρετικά συμπυκνωμένο προϊόν περιποίησης για το περίγραμμα των ματιών που εισβάλλει βαθιά στους μηχανισμούς νεότητας του δέρματος.

Orchidee Imperiale The Molecular Concentrate Eye Cream, Guerlain, Attica BUY ME

453778-swatch.jpg

Μια πλούσια και επανορθωτική κρέμα ματιών, με σύσταση που περιλαμβάνει έναν συνδυασμό λάμψης από οκτώ πεπτίδια, πέντε μορφές βιταμίνης C και εκχύλισμα αγγουριού, για πιο σφριγηλή επιδερμίδα με πιο υγιή όψη στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

C-Tango Multivitamin Eye Cream, Drunk Elephant, Sephora BUY ME

brighteyes-eye-cream-antighrafo.jpg

Αυτή είναι μια κρέμα που δίνει ενέργεια, φωτίζει αμέσως τους μαύρους κύκλους και μειώνει τα ορατά σημάδια κόπωσης για λαμπερά, ξεκούραστα μάτια. Η ταχέως απορροφητική κρέμα φωτίζει την περιοχή των ματιών και χαρίζει μια ξεκούραστη εμφάνιση.

Brighteyes Eye Cream, Glamglow, Hondos Center BUY ME

eye-cream-with-hyaluronic-2.jpg

Δρα ενάντια στις λεπτές γραμμές καθώς και στα άλλα σημάδια της γήρανσης του δέρματος της ευαίσθητης περιοχής των ματιών, όπως στους μαύρους κύκλους και στη βλεφαρόπτωση.

Κρέμα Ματιών με Υαλουρονικό, Tzimas Cosmetics BUY ME

427931-swatch.jpg

Ένα τζελ για τη περιοχή των ματιών με μια άνευ προηγουμένου * αναζωογονητική αίσθηση παγοκύβων, που ζωντανεύει τα μάτια στη στιγμή.

Hydra Life Cooling Hydration Sorbet Eye Gel, Dior, Sephora BUY ME

10-27rNo.webp

Αντλώντας έμπνευση από τη βιολογία του διαστήματος και τη γνώση της επιταχυμένης γήρανσης της, η Lancôme δημιουργεί τη Rénergie Multi-Lift, την πρώτη της σειρά προϊόντων ανόρθωσης και επανασμίλευσης για ορατά αποτελέσματα. Μια κρέμα ματιών σχεδιασμένη ειδικά να μειώνει την όψη των ρυτίδων και να προσφέρει πιο σφριγηλή αίσθηση στο περίγραμμα των ματιών. 

    Rénergie Multi-Lift Yeux, Lancôme, Hondos Center BUY ME

    yves.webp

    Η Or Rouge Eye Crème δρα ενάντια στα κύρια σημάδια γήρανσης στην περιοχή των ματιών. Λειαίνει την επιδερμίδα και συσφίγγει το περίγραμμα της εύθραυστης αυτής περιοχής, αφήνοντάς τη λαμπερή και υπέροχη.

    Or Rouge Eye Crème, Yves Saint Laurent, Attica BUY ME

    pixi.jpg

    Χάρη στη σύνθεσή του που είναι εμπλουτισμένη με Βιταμίνη C, αυτό το προϊόν για την περιοχή γύρω από τα μάτια καλύπτει τα σημάδια της κούρασης και κάνει την επιδερμίδα πιο απαλή, χαρίζοντάς της άμεση αναζωογόνηση. Η αναζωογονητική του δράση φωτίζει την επιδερμίδα και επαναφέρει τη λάμψη της.

    Vitamin C+ Undereye Brightener, Pixi, Sephora BUY ME

    eniskhimeni-antighirantiki-krema-matiwn-super-anti-aging-eye-cream.jpg

    Η υπερ- ενισχυμένη αντιγήρανσης για την περιοχή των ματιών περιέχει πολύτιμα βιομιμητικά λιπίδια που υποστηρίζουν τον φραγμό του δέρματος. Ταυτόχρονα το εκχύλισμα Persian Silk Tree μειώνει την όψη του πρηξίματος και των σκούρων σκιών και βοηθά στην ανύψωση του άνω βλεφάρου.

    Ενισχυμένη Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών Super Anti-aging Eye Cream, Dr Barbara Sturm BUY ME

    10-rw7G3.webp

    Ξεκινήστε σήμερα, ενδυναμώνοντας την περιοχή των ματιών για πιο λαμπερό και αναζωογονημένο βλέμμα. Οι μαύροι κύκλοι εμφανίζονται πιο φωτεινοί σε μόλις 2 εβδομάδες. Οι γραμμές και τα πρώτα σημάδια γήρανσης στην περιοχή των ματιών εμφανίζονται μειωμένα.

    Advanced Night Repair Eye Supercharged Gel-Creme, Estée Lauder, Attica BUY ME