fbpixel

Search icon
Search
Dark Eyeshadow: Επαναφέρετε το πιο bold αποτέλεσμα με 6 εντυπωσιακά looks
MAKE UP

Dark Eyeshadow: Επαναφέρετε το πιο bold αποτέλεσμα με 6 εντυπωσιακά looks

Επιλέξτε ανάμεσα στα δικά σας αγαπημένα looks


Υπάρχει σίγουρα κάποιο λόγος που το smoky eye είναι μια διαχρονικά κλασική επιλογή. Είναι αβίαστα σέξι, είναι μοναδικό και απόλυτα σαγηνευτικό. Είτε πηγαίνετε στο γραφείο και θέλετε να πετύχετε μια διακριτικά δραματική αλλά καθημερινή εμφάνιση, είτε πρόκειται για τη βραδινή σας έξοδο, μπορείτε να κάνετε θαύματα. Αυτή η εμφάνιση στο μακιγιάζ ματιών μπορεί να γίνει και η δική σας αγαπημένη και με τις παρακάτω προτάσεις θα μπορέσετε να την πετύχετε σε μερικά μόλις βήματα. Δε χρειάζεται να κάνετε υπερβολές για να αντιγράψετε αυτό που θέλετε ούτε να έχετε τα skills των makeup artists. Το μόνο που απαιτείται είναι δημιουργικότητα και επιμονή.

Classic smoky

smoky-eye.jpg

Το κλασικό smoky eye δεν θα φεύγει ποτέ από τη μόδα, και αυτό το γνωρίζουν όλοι όσοι ασχολούνται με το makeup. Διατηρήστε το υπόλοιπο look σας minimal και εντυπωσιάστε με το έντονο μακιγιάζ στα μάτια. Άλλωστε, ένα βλέμμα αρκεί για να κλέψετε όλες τις εντυπώσεις.

Glittery 

glitter.jpg

Για εσάς που θέλετε να κάνετε πραγματικό elevate με τον πιο απλό τρόπο η προσθήκη glitter στο smoky eye θα κάνει την πραγματική διαφορά. Τοποθετήστε το στο κέντρο του ματιού και δημιουργήστε το υπόλοιπο αποτέλεσμα όπως το κάνετε κάθε άλλη φορά. Με αυτό το απλό trick θα δείτε τεράστια διαφορά. Φυσικά, μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε μια επαρκή ποσότητα μαύρης mascara.

Mystery

80f5ab444997788fea772c5ee9dc611f.jpg

Tο κλειδί για να τονίσετε το λαμπερό δέρμα είναι ένα δυνατό, μυστηριώδες αποτέλεσμα στα μάτια, όπως ακριβώς βλέπετε στη φωτογραφία. Παρόλα αυτά αν δεν προτιμάτε τα πολύ έντονα μάτια τότε μπορείτε να κάνετε ακριβώς την ίδια τεχνική για το smoky eye απλώς αυτή τη φορά με πιο απαλές αποχρώσεις. 

Festive

smoky-eye-0Ytut.jpg
@roseinc

Μερικές φορές, more is more και αν χρειάζεστε αποδείξεις για αυτό τότε αυτό το festive αποτέλεσμα είναι η δική σας ευκαιρία. Η Priscilla Ono, η οποία είναι ανέμελα η προσωπική makeup artist της Rihanna, δημιούργησε αυτό το μοναδικό look και απέδειξε πως μπορείτε να έχετε ένα ακόμη πιο έντονο eye makeup το οποίο όμως παραμένει απόλυτα κομψό και ανέμελο.

Sensual

190914803-121932673361353-341180546423929824-n.jpg

Ένα πιο vampy eye makeup που συνδυάζεται με έντονα χρώματα και στα μάγουλα αλλά και με χείλη τα οποία γυαλίζουν είναι ο τέλειος συνδυασμός. Θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο αισθησιακές, να αποκτήσετε ένα πιο ζεστό αποτέλεσμα σε όλο το πρόσωπο και θα εξισορροπήσει απόλυτα τα μάτια με το υπόλοιπο makeup.

Rock

smoky-eyes.jpg
To rock βλέμμα έχει ένταση, βάθος, σκούρα χρώματα και μεγεθύνεται σε σύγκριση με το απλό smoky eye. Το κόλπο εδώ είναι να δώσετε τον απαραίτητο χρόνο ώστε να προσθέσετε περισσότερες στρώσεις και ώστε να συνδυάσετε τις σκιές. Φυσικά, οι κανόνες που λένε πως το υπόλοιπο πρόσωπο οφείλει να παραμένει απλό, εδώ παραλείπονται. Για μια τέτοια εμφάνιση, δοκιμάστε την ουδέτερη παλέτα σκιών ματιών που περιέχει όλα τα must.