fbpixel

Search icon
Search
Zodiac Signs 2024: Αυτή θα είναι η πιο τυχερή μέρα του χρόνου για κάθε ζώδιο
LIFE & CAREER

Zodiac Signs 2024: Αυτή θα είναι η πιο τυχερή μέρα του χρόνου για κάθε ζώδιο

Οι προβλέψεις που θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε τους στόχους σας


Η νέα χρονιά σηματοδότησε και το τέλος του ανάδρομου Ερμή, γεγονός που φέρνει αισιοδοξία και αποφασιστικότητα σε κάθε ζώδιο. Τύχη και καινούριες ευκαιρίες έρχονται στο προσκήνιο, ενώ συζητήσεις με πρόσωπα ευνοούνται τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Για πολλούς το 2024 θα είναι η χρονιά τους, με κάποιες μέρες να είναι καλύτερες ενεργειακά και κάποιες άλλες πιο απαιτητικές.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε ποια θα είναι η πιο τυχερή σας μέρα μέσα στο 2024!

Κριός: 19 Μαρτίου

Μια γεμάτη χρονιά έχει ξεκινήσει για εσάς, κυρίως λόγω των εκλείψεων που θα προκαλέσουν τις σχέσεις σας και θα σας ωθήσουν να κατακτήσετε την ανεξαρτησία σου. Με τόσες πολλές αλλαγές να συμβαίνουν για εσάς σε ψυχικό επίπεδο φέτος, η πιο τυχερή σας μέρα της χρονιάς έρχεται στις 19 Μαρτίου, δηλαδή την αστρολογική Πρωτοχρονιά. Το εαρινό ηλιοστάσιο, σηματοδοτεί την έναρξη μιας άλλης εποχής.

Tαύρος: 23 Μαΐου

Αυτή η χρονιά ξεκινάει με μια γλυκιά νότα αισιοδοξίας για εσάς. Ο ανάδρομος Δίας τελείωσε στις 30 Δεκεμβρίου 2023 και από τότε φέρνει ευλογίες και αφθονία στη ζωή σας. Η ενέργεια να συνεχιστεί για το πρώτο μισό του έτους, με την κορύφωση να έρχεται στις 23 Μαΐου. Ακολουθήστε τις επιθυμίες σας, αφεθείτε στα χόμπι σας και αφιερώστε χρόνο στα προσωπικά και συγκεκριμένα στα ερωτικά σας.

shutterstock-2142033689.jpg

Δίδυμοι: 25 Μαΐου

Το 2024 είναι η χρονιά για να πάρετε ρίσκα και αποφάσεις. Όταν ο Δίας εισέλθει στους Διδύμους στις 25 Μαΐου, θα αυξήσετε την περιέργειά σας και θα συμφιλιωθείτε με την ιδέα της αποτυχίας, που μπορεί να σας αγχώνει. Υπάρχουν τόσες πολλές ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σας. Λάβετε υπόψη σας τις σκέψεις σας χωρίς να τις κρίνετε. Η διαίσθησή σας θα μπορούσε να σας αποκαλύψει κάποιες πληροφορίες που θα αλλάξουν τη ζωή σας αυτή τη μέρα και θα σας βάλουν σε ένα νέο πνευματικό ταξίδι που θα ξεδιπλωθεί κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου έτους.

Καρκίνος: 5 Ιουλίου 

Η πιο τυχερή μέρα του έτους είναι η 5η Ιουλίου, κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης στον Καρκίνο. Οι κύκλοι της νέας σελήνης προσφέρουν την ευκαιρία να ανανεώσετε την ενέργειά σας, να ξεκινήσετε νέα σχέδια και να εκδηλώσετε καινούριες επιθυμίες. Με αυτή τη σελήνη να λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σας, είναι μια ευκαιρία να «αγκαλιάσετε» τον εαυτό σας και να επικεντρωθείτε στα δικά σας θέλω.

Λέων: 4 Αυγούστου

Χρειάζεστε ένα διάλειμμα φέτος, ειδικά μετά τη δραματική ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Λέοντα που σας κατέβαλε το περασμένο καλοκαίρι. Οι σχέσεις σας τέθηκαν σε δοκιμασία, καθώς φτάσατε στα όριά σας. Ευτυχώς, τα πράγματα φαντάζουν πιο αισιόδοξα στην ερωτική σας ζωή αυτήν τη χρονιά, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης στον Λέοντα στις 4 Αυγούστου. Αυτή η νέα σελήνη σχηματίζει ένα ισχυρό εξάγωνο με τον Δία, διευρύνοντας τη φαντασία σας και τα πάθη σας.

shutterstock-728184628.jpg

Παρθένος: 28 Φεβρουαρίου

Από την Πρωτοχρονιά και μετά, τα πράγματα είναι πιο συγκεντρωμένα για εσάς, καθώς ο πλανητικός κυβερνήτης σας, ο Ερμής, έχει ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του. Και όταν η πανσέληνος στην Παρθένο φωτίσει τον ουρανό στις 28 Φεβρουαρίου, είναι μια ευκαιρία να κάνετε glow up. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ενδοσκόπηση και να αντιμετωπίσετε τους εσωτερικούς σας δαίμονες. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να απελευθερωθείτε από τους αυτοεπιβαλλόμενους περιορισμούς σας και να αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεστε.

Ζυγός: 4 Ιουνίου

Οι σχέσεις είναι το κύριο μέλημά σας το 2024, και τα άστρα ευθυγραμμίζονται για κάτι ερωτικό που θα διασταυρωθεί στις 4 Ιουνίου. Θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τον αισθησιασμό σας και να βγείτε ραντεβού. Το άτομα αυτό ίσως ξεκλειδώσει ένα κρυμμένο κομμάτι της καρδιάς σας που δεν ξέρατε ότι υπήρχε πριν. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση, δοκιμάστε κάτι νέο και διασκεδαστικό στο κρεβάτι σας, παραμένοντας ρομαντικοί.

Σκορπιός: 2 Ιουλίου

Ώρα να ακολουθήσετε ό,τι σας κάνει ευτυχισμένους. Πείτε «ναι» σε αυτά που σας εμπνέουν και σας ωθούν στη δημιουργικότητα, ενώ δεν αποκλείεται να εξελιχθείτε στην καριέρα σας, ακολουθώντας μια νέα κατεύθυνση. Η πιο τυχερή μέρα του έτους είναι η 2η Ιουλίου, όταν ο Ερμής στον Καρκίνο συνδέεται σε υποστηρικτικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε μεγάλα όνειρα και να αφεθείτε στις πιο τρελές σας φαντασιώσεις. 

shutterstock-2200560955.jpg

Τοξότης: 17 Οκτωβρίου

Ένας νέος τρόπος ζωής βρίσκεται μπροστά σας, όπως και μια ευεργετική περίοδο στα οικονομικά σας χάρη στην ευθυγράμμιση της Σελήνης και της Αφροδίτης το ερχόμενο φθινόπωρο. Στις 17 Οκτωβρίου , η πανσέληνος στον Κριό θα πυροδοτήσει την πνευματικότητα και τα ταξίδια. Όταν αυτοί οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε τρίγωνο μεταξύ τους, αυτό υποδηλώνει μια περίοδο προσωπικής ανάπτυξης και αυτοέκφρασης. 

Αιγόκερως: 1 Μαρτίου

Ο Πλούτωνας θα ξαναμπεί στο ζώδιό σας μια τελευταία φορά φέτος πριν φύγει για πάντα, επιτρέποντάς σας να αναδείξετε την εσωτερική δύναμή σας. Η πιο τυχερή σας μέρα του έτους έρχεται την 1η Μαρτίου, όταν ο Ήλιος στους Ιχθύς σχηματίζει ένα ευχάριστο εξάγωνο με τον Δία στον Ταύρο. Αυτή η ευθυγράμμιση μεταξύ του ήλιου και του Δία θα φωτίσει την ενέργεια της αύρας σας, καθιστώντας σας ακαταμάχητους για τους άλλους.

Υδροχόος: 10 Φεβρουαρίου

Είστε ενθουσιασμένοι κι έτοιμοι να αναλάβετε νέες προκλήσεις. Φέτος, η νέα σελήνη στον Υδροχόο θα συμπέσει με τη Σεληνιακή Πρωτοχρονιά στις 10 Φεβρουαρίου, η οποία σηματοδοτεί την έναρξη του Έτους του Δράκου. Αυτή η ευοίωνη μέρα σάς δίνει την ευκαιρία να επιδιώξετε τη φήμη και την επιτυχία. Στην κινεζική αστρολογία, ο δράκος συμβολίζει την ευημερία, τη δύναμη, τον πλούτο και την καλή τύχη, οπότε αυτή είναι μια χρονιά για να κάνετε τολμηρές κινήσεις καριέρας. Ήρθε η ώρα να διεκδικήσετε την πραγματική σας αξία.

shutterstock-1378725317.jpg

Ιχθύς: 11 Μαρτίου

Το 2024 είναι η τέλεια ευκαιρία για να κάνετε μια νέα αρχή. Είναι καιρός να σταματήσετε να βάζετε τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές σας και να επικεντρωθείτε στο να χτίσετε τα θεμέλια για τη ζωή των ονείρων σας. Η πιο τυχερή μέρα του έτους είναι η 11η Μαρτίου, όταν η νέα σελήνη στους Ιχθύς ευθυγραμμίζεται με την Αφροδίτη και σας γεμίζει ενέργεια. Μια σημαντική αλλαγή βρίσκεται σε εξέλιξη. Αφήστε αυτή τη διέλευση να γίνει ο οδηγός σας για να γκρεμίσετε κάθε εμπόδιο στον δρόμο σας και να φτάσετε στην πραγματοποίηση των ονείρων σας.