fbpixel

Search icon
Search
Yes Chef! To Claridge's συνεργάζεται με το The Good Food Guide για μια νέα σειρά δείπνων από κορυφαίους σεφ
TASTE

Yes Chef! To Claridge's συνεργάζεται με το The Good Food Guide για μια νέα σειρά δείπνων από κορυφαίους σεφ

Αναλαμβάνοντας την κουζίνα του εμβληματικού ξενοδοχείου για μία μόνο βραδιά


Η διαχρονική γοητεία και αίγλη του ιστορικού ξενοδοχείου Claridge's, στην καρδιά του Mayfair του Λονδίνου, είναι το σκηνικό μιας νέας σειράς Kitchen Supper Series που προσφέρει στους επισκέπτες θέσεις στην πρώτη σειρά στο τραπέζι του σεφ. Σε συνεργασία με το The Good Food Guide, η σειρά δείπνων θα δει κορυφαίους σεφ από όλα τα βρετανικά νησιά να αναλαμβάνουν ο καθένας την κουζίνα του Claridge's για μία μόνο βραδιά.

5vimkh5u5wctrrrgftgykw-1024-80jpg.webp


Το πρώτο από τα έξι μέρη της σειράς πραγματοποιήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου με οικοδεσπότη τον γαστρονομικό διευθυντή του Claridge's, Simon Attridge. Μετά τον Simon, μια επιλογή από τους διασημότερους σεφ της Βρετανίας, οι οποίοι περήφανα εμφανίζονται στον οδηγό The Good Food Guide, όπως οι Gareth Ward (Ynyshir στην Ουαλία), Sam Carter (Restaurant Twenty Two στο Cambridge), Hrishikesh Desai (Farlam Hall στην Cumbria), Roberta Hall-McCarron (The Little Chartroom στο Εδιμβούργο) κι Elly Wentworth (The Angel στο Dartmouth) μεταξύ άλλων συναρπαστικών ονομάτων, θα αναλάβουν την κουζίνα του Claridge's με το δικό τους μενού. Το L'Epicerie, το τραπέζι του σεφ με θέα στις κουζίνες, θα προσφέρει σε έως 14 καλεσμένους ένα φιλόξενο δείπνο για μια αξέχαστη γαστρονομική βραδιά.

tqelbjgbyfqkvxp7fkut4x-768-80jpg.webp
Culinary director Simon Attridge


Σχολιάζοντας αυτό το δημιουργικό project ο Attridge δήλωσε: «Το L'Epicerie βρίσκεται στην καρδιά της κουζίνας εδώ στο Claridge's και είμαστε υπερήφανοι που παρουσιάζουμε αυτά τα δείπνα για να αναδείξουμε τα καλύτερα μαγειρικά ταλέντα σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Συνεργαζόμενοι με το διακεκριμένο δίκτυο του The Good Food Guide, ανυπομονούμε να εξερευνήσουμε εναλλακτικά και καινοτόμα μενού και προϊόντα, ενώ φυσικά γιορτάζουμε τη διαχρονική παράδοση του ξενοδοχείου».

Ο Adam Hyman, εκδότης του Good Food Guide, δήλωσε: «Από το 1951 που ξεκίνησε, το Good Food Guide ανέκαθεν αναδείκνυε την καλύτερη εκδοχή της γαστρονομίας στη Βρετανία. Αφού αναλάβαμε την ιδιοκτησία του Οδηγού το 2021, διοργανώσαμε μια σειρά εκδηλώσεων για τους αναγνώστες μας. Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το Claridge's για τη σειρά Kitchen Supper Series και φέρνουμε μερικούς από τους καλύτερους σεφ της Βρετανίας στην καρδιά του Mayfair για να μαγειρέψουν με τον Simon και την ομάδα του».

utgaltortvrnhn5cjceq4x-768-80jpg.webp
Ο Attridge με τον Adam Hyman, εκδότη του The Good Food Guide


Η σειρά Kitchen Supper Series θα επιτρέψει στους Λονδρέζους και τους επισκέπτες του ξενοδοχείου να έχουν πρόσβαση σε δημιουργικά μενού που δεν είναι συνήθως προσβάσιμα στο Λονδίνο, με κορυφαία ονόματα που ταξιδεύουν από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα για κράτηση μέσω της ιστοσελίδας του Claridge's για μεμονωμένους επισκέπτες ή για ομαδικές κρατήσεις.

Ακολουθεί το πρόγραμμα με τους αντίστοιχους guest σεφ για καθεμία από τις ημέρες:

  • Δευτέρα 11 Νοεμβρίου: Gareth Ward
  • Δευτέρα 20 Ιανουαρίου: Sam Carter
  • Δευτέρα 10 Μαρτίου: Roberta Hall-McCarron
  • Δευτέρα 12 Μαΐου: Elly Wentworth
  • Δευτέρα 21 Ιουλίου: Hrishikesh Desai
claridges-kitchen-supper-series-row-2-620x620artboard-3.webp


Στο κέντρο του Mayfair του Λονδίνου, το Claridge's, το οποίο λειτουργεί από τη Maybourne Hotel Collection, ενσαρκώνει το αγγλικό στιλ σε όλο του το μεγαλείο, τη διαχρονική αίγλη και τη ζεστή και εξαιρετικά προσεγμένη εξυπηρέτηση. Είναι το art deco κόσμημα του Λονδίνου, με κομψά δωμάτια και σουίτες. Από το καλύτερο απογευματινό τσάι του Λονδίνου στο The Foyer, μέχρι τα ποτά στο The Fumoir και στο The Painter's Room και το εορταστικό δείπνο στο Claridge's Restaurant, όλα αποτελούν μέρος της απαράμιλλης πολυτέλειας και γοητείας του ξενοδοχείου.

Με πληροφορίες από Luxury Travel Magazine | Φωτογραφίες: Courtesy of Claridge's & The Good Food Guide