fbpixel

Search icon
Search
What's new in Paros: Οι ολοκαίνουριες αφίξεις στο περιζήτητο νησί των Κυκλάδων
TRAVEL

What's new in Paros: Οι ολοκαίνουριες αφίξεις στο περιζήτητο νησί των Κυκλάδων

Ως «καρδιά των Κυκλάδων», η Πάρος αποτελεί για ακόμα μια χρονιά go-to προορισμό. Ανακαλύψτε τα πιο συναρπαστικά νέα της!


Ως ένας από τους πιο hot προορισμούς στο σύμπλεγμα των Κυκλάδων, το κατάλευκο νησί της Πάρου, που ενδείκνυται για κάθε τύπο τουρισμού, μαγνητίζει τα βλέμματα με την σπάνια ομορφιά και τη μοναδική του ενέργεια. Τα λιθόστρωτα σοκάκια και η κλασική Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική σε συνδυασμό με την κοσμοπολίτικη ζωή που προσφέρει συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό. Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι όσοι επισκέπτονται τη Πάρο, επιστρέφουν ξανά και ξανά. 

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τα πιο hot new-entries του νησιού, που πρέπει να βρίσκονται στην bucket-list σας...

Avant Mar Hotel & Suites

avant-mar-paros-panoramic-1.jpeg
Image source: Grivalia Hospitality

Το Avant Mar, το νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Νάουσα της Πάρου, θα ανοίξει επίσημα τις πόρτες του τον Ιούλιο και θα υποδεχτεί για πρώτη φορά τους επισκέπτες του. Το νέο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο, που βρίσκεται στην παραλία Πιπέρι, συνδυάζει τη μοναδική αρχιτεκτονική με την κυκλαδίτικη αυθεντικότητα και θα στοχεύσει στην αναβάθμιση του τουριστικού τομέα της Πάρου, παρέχοντας μια εμπειρία φιλοξενίας πολύ υψηλών προδιαγραφών τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους ξένους επισκέπτες. Το Avant Mar διαθέτει 38 ευρύχωρα πολυτελή δωμάτια με άμεση θέα στη θάλασσα και σουίτες με ιδιωτικές πισίνες.

1088-r8691.jpeg

Το Avant Mar φέρνει το global brand Matsuhisa στην Πάρο

Προσθέτοντας στις ήδη υπάρχουσες 14 τοποθεσίες παγκοσμίως, το Avant Mar θα εισαγάγει στο νησί την κουζίνα σε στιλ Nobu σε έναν μεσογειακό κήπο δίπλα στη θάλασσα.

nikos-koulis-paros.jpg

Nikos Koulis in Paros

Εντός του ξενοδοχείου, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα γνωρίσετε και τις δημιουργίες του γνωστού σχεδιαστή Nikos Koulis στη high-end boutique “Nikos Koulis Jewels”.

yannis-sergakis-paros.jpg


Η νέα boutique Yannis Sergakis στην Πάρο

Η boutique είναι εναρμονισμένη με τη χαρακτηριστική κυκλαδίτικη αύρα και φιλοξενεί τις ολοκληρωμένες συλλογές κοσμημάτων του brand αλλά και μια εκλεκτική επιλογή αντικειμένων που έχει επιμεληθεί προσωπικά ο Γιάννης Σεργάκης. Η καθαρή, μινιμαλιστική αισθητική του καταστήματος αποτελεί το ιδανικό φόντο για να αναδείξει όχι μόνο τα κορδόνια στο χρώμα της άμμου και το πορτοκαλί του ηλιοβασιλέματος της Immortelle Corde, αλλά και την εκτυφλωτική λάμψη των διαμαντιών της εμβληματικής σειράς Charnières Pétale.

Το κατάστημα αποπνέει τη χαλαρή ατμόσφαιρα του ελληνικού κυκλαδίτικου καλοκαιριού, διακοσμημένο με μοναδικά interiors σε τόνους του κίτρινου και του μπλε, και με αυθεντικά φωτιστικά της δεκαετίας του 1970. Σε συνεχή διάλογο με το αρχιτεκτονικό γραφείο, την επιμέλεια του χώρου ανέλαβε προσωπικά ο Γιάννης Σεργάκης, επιθυμώντας να στήσει ένα κατάστημα που σέβεται την τοπική αρχιτεκτονική παράδοση, είναι φιλόξενο και ανοιχτό, προσκαλώντας τον επισκέπτη να παραμείνει και να απολαύσει, μαζί με τις συλλογές κοσμημάτων, τους νοσταλγικούς ήχους που ακούγονται από το πικαπ βινυλίου.

«Εμπνευσμένη από την Πάρο και σχεδιασμένη για εσάς, η νέα μας boutique είναι το σημείο όπου η ελληνική κομψότητα συναντά τη διασκέδαση στη θάλασσα. Ανυπομονώ να την εξερευνήσετε!» -Γιάννης Σεργάκης

Το Luisa World κατέφτασε στην Πάρο

luisa-paros.jpg

Μετά τα πολύ επιτυχημένα seasonal καταστήματα στη Μύκονο (Nammos Village) και στη Σαντορίνη (Οία), το Luisa World δημιούργησε έναν ακόμη fashion προορισμό στη Νάουσα της Πάρου, του πιο πολυσυζητημένου ελληνικού νησιού για φέτος το καλοκαίρι. Το κατάστημα Luisa World σε κεντρικό σημείο του πανέμορφου οικισμού της Νάουσας, σχεδιάστηκε από την DV Architects, ακολουθώντας πιστά την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά, όπως το μάρμαρο και η πέτρα. Φιλοξενώντας, προς το παρόν, συλλογές από παπούτσια, τσάντες και hot αξεσουάρ των κορυφαίων brands διεθνώς, όπως Bottega Veneta, Fendi, Saint Laurent & Valentino, το κατάστημα Luisa World Paros έχει ήδη γίνει talk-of-the-town ανάμεσα σε όσους τυχερούς περνούν το φετινό καλοκαίρι τους στο ultra-stylish νησί.

mario-by-the-sea.jpg
Image source: @mario_restaurant


Το βραβευμένο εστιατόριο 'Mario' μετακόμισε

Το φημισμένο και φιλόξενο εστιατόριο «Μario» που έδρευε στο λιμάνι της Νάουσας, μετακόμισε στην Παροικιά! Ολοκαίνουργιο, σε ένα νέο περιβάλλον με θέα θάλασσα ξεκίνησε πριν λίγο καιρό τη λειτουργία του στα Λιβάδια της πρωτεύουσας της Πάρου και λέγεται πλέον «Mario by the Sea». Παραμένει πιστό στην Κυκλαδίτικη παράδοση με τους χώρους του να είναι διαμορφωμένοι με υλικά της ντόπιας αρχιτεκτονικής κληρονομιάς