fbpixel

Search icon
Search
Week Agenda: Ό,τι αξίζει την προσοχή σας αυτήν την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη
AGENDA

Week Agenda: Ό,τι αξίζει την προσοχή σας αυτήν την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη

Ανακαλύψτε τις πιο updated προτάσεις


Η νέα εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε φέρνει συναρπαστικά δρώμενα και events, που θα μας κρατήσουν με αμείωτο το ενδιαφέρον αυτό το διάστημα. Πιο συγκεκριμένα, αυτές οι ημέρες θα είναι ιδιαίτερες για τη Θεσσαλονίκη, καθώς υποδεχόμαστε στην πόλη τις πιο πολυαναμενόμενες εκδηλώσεις, που θα καλύψουν κάθε γούστο οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, από σήμερα, Δευτέρα, μέχρι και την Κυριακή. Παρακάτω, οι προτάσεις για την πιο ενημερωμένη ατζέντα αυτών των ημερών.

Κρατήστε σημειώσεις!

M O N D A Y

«Άλμα προς την ελευθερία - Η ιστορία του Rudolf Nureyev» στο Θέατρο Αυλαία

alma-2.jpg

Η θρυλική παράσταση «Άλμα προς την ελευθερία - Η ιστορία του Rudolf Nureyev» με το διάσημο ηθοποιό από την Άγια Πετρούπολη Sergei Yankovsky, αποτελεί έναν εξαιρετικό συνδυασμό δραματικής τέχνης και μπαλέτου. Η παράσταση βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, τα οποία ανακτήθηκαν από χειρόγραφα, βιβλία και ζωντανές διηγήσεις φίλων και συναδέλφων του Rudolf Nureyev. Το έργο εμπνέει και ισχυροποιεί την πίστη και τη θέληση για ζωή. 

Info: Θέατρο Αυλαία, Δευτέρα στις 21:00.

Odessa Classics: Άρης Αργύρης και Βασίλης Βαρβαρέσος στο Μέγαρο Μουσικής

b04-BcElY.jpg

Verdi και Wagner: δύο αντιθετικές αλλά συμπληρωματικές δυνάμεις στην ιστορία της Δυτικής Μουσικής. Αν και η μουσική τους αντιπροσωπεύει δύο αντίθετες αντιλήψεις της Ζωής και της Τέχνης, για τον γνήσιο φιλόμουσο ο ένας δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τον άλλον. Ο Wagnerδεν υφίσταται χωρίς την μελωδική δύναμη της ιταλικής όπερας όπως διαμορφώθηκε από τον Verdi, κι εκείνος χωρίς την οραματική πνοή κι εντατικότητα που εμφύσησε ο Βάγκνερ στα μουσικά δράματά του. Σε αυτό το πρόγραμμα, οι δύο διακεκριμένοι καλλιτέχνες διερευνούν τις σχέσεις και χαρτογραφούν τις αμοιβαίες αφορμές έμπνευσης που διαμόρφωσαν τα μουσικά στυλ του 20ου αιώνα, από την σύνθεση τραγουδιών έως την κινηματογραφική μουσική, και από την φιλοσοφία της Τέχνης ως τους προβληματισμούς για την έννοια της μελωδίας. Verdi και Wagner, Verdi εναντίον Wagner – ή αλλιώς, Τέχνη κάτω από τις σκιές των γιγάντων.

Info: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Δευτέρα στις 20:30.

Ευανθία Ρεμπούτσικα «Γυναίκες της Μεσογείου» στο Μέγαρο Μουσικής

evanthia-2021-612bflat-1-1.jpg

Το interactive κι απρόσμενο αυτό project, που τιτλοφορείται «Γυναίκες της Μεσογείου», φέρει πλατιά την υπογραφή της οικοδέσποινας και δημιουργού της παράστασης, Ευανθίας Ρεμπούτσικα. Οι προσφιλείς ήχοι και μελωδίες της Ευανθίας, δεν περιορίζονται μόνο στο Αιγαίο, τον Πόντο και την Μικρά Ασία, αλλά ξανοίγονται σε όλη τη Μεσόγειο. Μ' ένα τρόπο σαγηνευτικό, που συνταιριάζει την υπέροχη μουσική της δημιουργού, με τους ήχους και τις γυναικείες ευαισθησίες ολάκερης της Μεσογειακής λεκάνης. Η πολυβραβευμένη μας συνθέτης και μουσικός Ευανθία Ρεμπούτσικα με το ανυπέρβλητο μουσικό της σύνολο, υποδέχεται πέντε κορυφαίες φωνές της Μεσογείου και παρουσιάζουν μαζί στο Ηρώδειο ένα εντελώς καινούργιο, εντυπωσιακό και πάντα ταξιδιάρικο πρόγραμμα πάνω σε δικές της μουσικές και τραγούδια.

Info: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Δευτέρα στις 20:00.


T U E S D A Y

Ομαδική έκθεση «Μπετόν»

824925.jpg

Η γκαλερί σύγχρονης τέχνης BRAGGART παρουσιάζει την ομαδική έκθεση «Μπετόν» στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. (2ος όροφος του Ιδρύματος). Στο λογοτεχνικό έργο «Μπετόν», του αυστριακού συγγραφέα Τόμας Μπέρνχαρντ, ο πρωταγωνιστής, ονόματι Ρούντολφ, βιώνει έναν εγκλεισμό που είναι κυρίως ψυχολογικός και συμβολικός. Πρόκειται για έναν ατέρμονο και αδιέξοδο εσωτερικό μονόλογο του πρωταγωνιστή που προσπαθεί για πάνω από δέκα χρόνια να συγγράψει το σημαντικότερο έργο της ζωής του. Οι προσπάθειές του για το ξεκίνημα του έργου του και την εύρεση της «πρώτης φράσης» ανακόπτονται διαρκώς λόγω της συνεχούς ανάδυσης εσωτερικών εμποδίων αυτοματαίωσης και λόγω του «αντιπνευματικού περιβάλλοντος» μέσα στο οποίο ζει. Καθημερινά, ψάχνει με αγωνία να «ανιχνεύσει» τις «κατάλληλες» συνθήκες, κάτω από τις οποίες θα ξεκινήσει επιτέλους το έργο του και θα ενσωματώσει σε αυτό πληθώρα πληροφοριών που με κόπο συνέλεγε για πάνω από δέκα χρόνια. Προσπαθεί μάταια όμως, αφού αυτή η ανεύρετη δημιουργικότητα αλλά και το άγονο πνευματικά περιβάλλον του τον στοιχειώνουν κάθε μέρα. Συμμετέχοντες καλλιτέχνες: Θοδωρής Αγγελόπουλος, Στέργιος Αδάμ, Γιώργος Βικελίδης, Εβίτα Βουδούρη κ.ά.

Info: Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ., Τρίτη 09:00 - 14:00.

Ταινία "The Royal Hotel"

tid40207-the-royal-hotel-001-herojpg-copy-7tDrn.jpg

Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, η ταινία ακολουθεί δύο κολλητές φίλες που ταξιδεύουν στην Αυστραλία και πιάνουν μία προσωρινή δουλειά στο μπαρ του ξενοδοχείου "The Royal Hotel" σε μια απομονωμένη πόλη. Όταν όμως τα αστεία και η συμπεριφορά των θαμώνων ξεπεράσουν τα όρια, οι δύο κοπέλες θα βρεθούν εγκλωβισμένες σε μια ανησυχητική κατάσταση που ξεφεύγει όλο και περισσότερο από τον έλεγχό τους. Πρωταγωνιστούν: Julia Garner, Jessica Henwick, Herbert Nordrum.

Info: Odean Πλατεία (αίθουσα 6), Τρίτη στις 21:40.

Ταινία "May December"

827141.jpg

Είκοσι χρόνια μετά το σκάνδαλο που προκάλεσε το ρομάντζο της τότε 36χρονης Gracie και του 13χρονου Josh, το ζευγάρι ζει μια φαινομενικά ειδυλλιακή προαστιακή ζωή. Η οικογενειακή τους γαλήνη θα διαταραχθεί απότομα από την έλευση της Elizabeth, μιας δημοφιλούς ηθοποιού που θέλει να κάνει έρευνα για τον επερχόμενο ρόλο της ως Gracie. Όσο η Elizabeth βυθίζεται στην καθημερινότητα του ζευγαριού, η άβολη πραγματικότητα του σκανδάλου αποκαλύπτεται, φέρνοντας στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα. Πρωταγωνιστούν: Julianne Moore, Natalie Portman, Chris Tenzis, Charles Melton.

Info: Odeon Πλατεία (αίθουσα 3), Τρίτη στις 21:30.


W E D N E S D A Y

«'Η έξοδος» - Τέσσερα μονόπρακτα του Luigi Pirandello στο Θέατρο Σοφούλη

828230.jpg

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα Los Artistas Locos, τμήμα του Συλλόγου Εθελοντισμού και Πολιτισμού Κ. Σχολαρίου, παρουσιάζουν τέσσερα μονόπρακτα του νομπελίστα δραματουργού Luigi Pirandello, τα οποία είναι πλήρη έργα με συμπυκνωμένα νοήματα, καίριους διαλόγους και γρήγορη πλοκή. Αφορούν σε καθημερινές καταστάσεις που έχουν χάσει τον ρεαλιστικό τους χαρακτήρα και έχουν αναχθεί σε φιλοσοφικό καταστάλαγμα ζωής. Σκηνοθεσία: Μανώλης Καραγιαννόπουλος - Δραγώγιας. Αφήγηση: Βιβή Κεραμίδα.

Info: Θέατρο Σοφούλη, Τετάρτη στις 20:00.

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes

827152.jpg

Η Rachel Zegler (West Side Story) πρωταγωνιστεί ως Lucy Gray Baird , και είναι ο επιλεγμένος φόρος της Περιοχής 12 που θα παλέψει για την επιβίωσή της στην αρένα, στους 10ους Αγώνες Πείνας . Όμως ο Tom Blyth ως μέντορας της, ο οποίος υποδύεται τον Coriolanus Snow, βρίσκεται διχασμένος ανάμεσα στα καθήκοντά του στην Κάπιτολ και τα συναισθήματα που αναπτύσσει σταδιακά για εκείνη. Πρωταγωνιστούν: Rachel Zegler, Tom Blyth, Hunter Schafer, Viola Davis, Peter Dinklage, Jason Schwartzman.

Info: Cineplexx One Salonica (αίθουσα 2), Τετάρτη στις 19:45 και στις 22:45.

MOYSA και Zuill Bailey

04af3f34de2f909b68ae5d07ed6ca171-xl-EoKkH.jpg

Ο κορυφαίος Αμερικανός βιολοντσελίστας και κάτοχος βραβείου Grammy Zuill Bailey συμπράττει με τη MOYSA - Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, σε ένα πρόγραμμα με δύο από τα δημοφιλέστερα κομμάτια του παγκόσμιου ρεπερτορίου για βιολοντσέλο. Οι παραλλαγές σε ένα θέμα Ροκοκό αποτελούν την κυριότερη σύνθεση του Tchaikovsky για το όργανο αυτό, συνδυάζοντας την αθωότητα, ηχοχρωματική ορχηστρική διαφάνεια και μορφολογική αναφορά στην αρχαїκή φόρμα των παραλλαγών, με την πληθωρική λυρικότητα και εκφραστικότητα του ρωσικού ρομαντισμού του 19ου αιώνα. Το περίφημο Kol Nidrei του Max Bruch κινείται επίσης στο φάσμα των παραλλαγών χρησιμοποιώντας ως έμπνευση δύο εβραϊκές μελωδίες, ενώ η 5η Συμφωνία του Schubert, που ολοκληρώνει το πρόγραμμα, είναι γεμάτη νεανικότητα, ζωηράδα και αισιοδοξία, χαρακτηριστική των 19 χρόνων που είχε ο συνθέτης όταν τη συνέθεσε, αλλά και του συνόλου που την ερμηνεύει.

Info: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Τετάρτη στις 20:30.


T H U R S D A Y

«Σ' εσάς που με ακούτε» της Λούλας Αναγνωστάκη στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών - 2ος Χρόνος

827370.jpg

Σε μια πόλη σύμβολο του ταραγμένου παρελθόντος της Ευρώπης, επικρατεί πολιτική και κοινωνική αναστάτωση αλλά και η λήθη που προσφέρει η καθημερινότητα. Αύριο, θα γίνει μια τεράστια ειρηνική συγκέντρωση. Αύριο, όλοι θα πρέπει να μιλήσουν. Όλοι θα πρέπει να δηλώσουν τη θέση τους, στον νέο κόσμο. Μέσα στο σπίτι της Μαρίας και του Χανς, μαζί με αυτούς, η Σοφία, ο Άγης, η Τρούντελ, ο Νίκος, ο Τζίνο, η Έλσα, ο Ιβάν κι εμείς, οι θεατές, θα μετρήσουμε τα τραύματα μας. Τις αφόρητες συλλογικές ήττες, τις εφήμερες προσωπικές νίκες. Το ατομικό επίπεδο που διαμορφώνει το πανανθρώπινο, το πολιτικό επίπεδο που ορίζει τη ζωή του καθένα μας ξεχωριστά. Ίσως ανακαλύψουμε πως είμαστε της Γης οι χαμένοι, μα αυτό δεν θα μας σταματήσει από το να χορεύουμε, να τραγουδάμε, να ερωτευόμαστε, να γελάμε, να ελπίζουμε.

Info: Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών, Πέμπτη στις 21:00.

Ταινία "Desperation Road"

828920.jpg

Ένα φιλμ νουάρ που διαδραματίζεται σε μία έκρυθμη πόλη του Μισισιπή, όπου μία μητέρα και η μικρή της κόρη βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα, εκεί που διασταυρώνονται το ουίσκι, τα όπλα και η δίψα για εκδίκηση. Μετά από την επταετή του φυλάκιση για φόνο, ο Ράσελ πιστεύει ότι έχει εξοφλήσει το χρέος του απέναντι στην κοινωνία, αλλά τα αδέλφια του νεαρού άντρα που δολοφονήθηκε δεν έχουν την ίδια άποψη. Περιμένουν τη στιγμή που θα αποφυλακιστεί, διψασμένοι για αίμα και εκδίκηση. Λίγο πιο κάτω, στον διαπολιτειακό αυτοκινητόδρομο προς τη Λουϊζιάνα, η Μέιμπεν και η μικρή της κόρη κάνουν οτοστόπ κάτω από τον ανελέητο ήλιο, με όλα τους τα υπάρχοντα σε μία σακούλα σκουπιδιών. Πρωταγωνιστούν: Willa Fitzgerald, Mel Gibson, Garrett Hedlund.

Info: Από την Πέμπτη στις κινηματογραφικές αίθουσες. Stay tuned!

Ταινία "Napoleon"

screen-shot-2023-07-31-at-112410-am-e1692205607890.jpg

Η ταινία Ναπολέων είναι μια θεαματική, επική περιπέτεια για την πολυτάραχη άνοδο και πτώση του εμβληματικού Γάλλου Αυτοκράτορα Ναπολέοντα Βοναπάρτη, τον οποίο υποδύεται ο βραβευμένος με Όσκαρ Joaquin Phoenix. Η ταινία, μια πολύ υψηλών προδιαγραφών παραγωγή με την υπογραφή του θρυλικού σκηνοθέτη Ridley Scott, αποτυπώνει το ανελέητο ταξίδι του Βοναπάρτη στην εξουσία υπό το πρίσμα της εμμονικής, εκρηκτικής σχέσης του με τη μόνη αληθινή του αγάπη, την Ιωσηφίνα, προβάλλοντας τις οραματικές στρατιωτικές και πολιτικές τακτικές του μέσα από μερικές από τις πιο απαιτητικές δυναμικές σκηνές μάχης στην ιστορία του κινηματογράφου. Πρωταγωνιστούν: Joaquin Phoenix, Vanessa Kirby, Ludivine Sagnier.

Info: Από την Πέμπτη στις κινηματογραφικές αίθουσες. Stay tuned!


F R I D A Y

«Δεσποινίς Μαργαρίτα» του Roberto Athayde στο Θέατρο Αμαλία

738346.jpg

Με το εμβληματικό έργο «Δεσποινίς Μαργαρίτα» του Roberto Athayde έρχεται αντιμέτωπη φέτος η Κατερίνα Μαραγκού, υπό τη σκηνοθετική οδηγία του Γιάννη Μαργαρίτη και με τη σημαντική συμβολή του συνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη. Το «Δεσποινίς Μαργαρίτα» ανέβηκε το 1975 στην Ελλάδα με την Έλλη Λαμπέτη. Σήμερα 47 χρόνια μετά το πρώτο του ανέβασμα και ενώ μεσολάβησαν και άλλες παραστάσεις του ίδιου έργου στην χώρα μας, η Κατερίνα Μαραγκού ερμηνεύει τον σημαντικό αυτό μονόλογο στην εξαιρετική μετάφραση του Κώστα Ταχτσή. 

Info: Θέατρο Αμαλία, Παρασκευή στις 21:00.

Onirama & Μπλε live on stage

onirama-photo.jpg
mple.jpg

Με όποια σειρά και να αποφασίσεις αν το διαβάσεις, πρόκειται για δύο συγκροτήματα – σταθμός για τα ελληνικά μουσικά δρώμενα, με δεκάδες επιτυχίες, χιλιάδες συναυλίες σε κάθε γωνία της Ελλάδας και αμέτρητους φίλους, που αγάπησαν και ταυτίστηκαν με τα τραγούδια τους. Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στο Principal, το κοινό της Θεσσαλονίκης, θα έχει την ευκαιρία και να απολαύσει αυτή τη μοναδική συνεργασία και να ακούσει από τη φωνή του Θοδωρή Μαραντίνη και της Τζώρτζιας Κεφαλά, ένα πλήθος κομματιών που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει, όταν είμαστε μόνοι μας ή έχουμε φωνάξει δυνατά σε κάποια μουσική σκηνή.

Info: Principal Club Theater, Παρασκευή στις 22:30.


W E E K E N D

«Εχθροί» του Isaac Bashevis Singer στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών - 2ος Χρόνος

775141.jpg

Το έργο του νομπελίστα συγγραφέα, Isaac Bashevis Singer, «Εχθροί», μια ερωτική ιστορία θα παρουσιαστεί από το ΚΘΒΕ στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, τον Μάρτιο, σε μετάφραση Λεωνίδα Καρατζά και δραματουργική επεξεργασία- σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού. Ένας άντρας προσπαθεί να ξεπεράσει τον εφιάλτη, το αξεπέραστο τραύμα του ολοκαυτώματος και βρίσκεται αντιμέτωπος με τις τρεις σημαντικότερες γυναίκες της ζωής του, ψάχνοντας για έρωτα, αγάπη και σωτηρία. Παίζουν: Μελίνα Αποστολίδου, Παναγιώτης Καμμένος, Γιάννης Καραμφίλης, Χρίστος Νταρακτσής, Ορέστης Παλιαδέλης, Θοδωρής Πολυζώνης κ.ά.

Info: Θέατρο Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών, Σάββατο στις 18:00 και στις 21:00, Κυριακή στις 19:00.

«Το Δώρο του Θηλασμού» - Ένα event από την Κλινική Γένεσις

1000008900-2.jpg

Ένα ξεχωριστό event για τον θηλασμό διοργανώνει η Κλινική Γένεσις του ομίλου Euromedica στις 25 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Τhe Met στη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση, που απευθύνεται σε μητέρες και μέλλουσες μανούλες, θα ξεκινήσει στις 10.00 το πρωί και θα διαρκέσει ως τις 13:00. Σε κάθε μητέρα που θα παραβρεθεί θα δοθούν μεταβολικές εξετάσεις για τα μωρά ή αιματολογικές εξετάσεις για τις ίδιες. Οι έγκυες και οι μητέρες, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το θηλασμό από τις ομιλίες των ιατρών και του προσωπικού της Κλινικής Γένεσις. Παράλληλα σε δεύτερη αίθουσα, θα μπορούν να παρακολουθήσουν βιωματικά workshops με πρακτικά σεμινάρια θηλασμού και περιποίησης του βρέφους και να συμμετέχουν σε συνεδρία Ερωτήσεων και Απαντήσεων (Q&A) σχετικά με τον θηλασμό, με ψυχολόγο και διατροφολόγο. Στο τέλος της εκδήλωσης, θα γίνει η μεγάλη κλήρωση δώρων από την Κλινική Γένεσις και τους χορηγούς. Ανάμεσα στα δώρα είναι ένας τοκετός σε μονόκλινο LUX από την Κλινική Γένεσις, μία καρέκλα θηλασμού από την εταιρεία Kiddo, 3 σετ περιποίησης για τη μητέρα ή το νεογνό από την εταιρεία Mustela ενώ τρεις τυχερές θα λάβουν Πάνες Babylino Sensitive για 3 ολόκληρους μήνες.

Info: The Met Hotel, Σάββατο 10:00 - 13:00, δείτε περισσότερα εδώ.

«Η μαγεία του χορού» (Great Pas de Deux) στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

pas-de-deux-169.jpg

Στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Αίθουσα Φίλων Μουσικής Μ1) θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου και ώρα 21:00 γκαλά με τις αξεπέραστες και τις πιο όμορφες στιγμές στην ιστορία του παγκόσμιου κλασικού μπαλέτου, τα διάσημα Pas de Deux. Οι πρώτοι σολίστ της Σκάλας του Μιλάνου και του Μπαλέτου της Σιένα ερμηνεύουν τα χορευτικά ντουέτα από αξεπέραστες χορογραφίες από τη Λίμνη των Κύκνων, την Ωραία Κοιμωμένη, το Ρωμαίος και Ιουλιέτα, το Δον Κιχώτη, τον Κουρσάρο και τον Καρυοθραύστη, τα οποία αποτελούν τους σημαντικότερους χορούς στην ιστορία του μπαλέτου και είναι πάντα ο βασικός χορός για να δείξουν οι χορευτές την τεχνική τους και το ερμηνευτικό τους ταλέντο.

Info: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Σάββατο στις 21:00.

Open House Thessaloniki 2023

pyrgos-trigwniou-2-nV9Kg.jpg

Το Open House είναι ένας από τους σημαντικότερους διεθνείς θεσμούς για την ανάδειξη και προώθηση της αρχιτεκτονικής. Η ιδέα ξεκίνησε από το Λονδίνο το 1992 και μέχρι σήμερα διαδόθηκε σε πολλές πόλεις ανά την υφήλιο αποκτώντας συστηματικούς επισκέπτες και υποστηρικτές. Η δράση Open House προσκαλεί το ευρύ κοινό να εξερευνήσει και να κατανοήσει την αξία της αρχιτεκτονικής και του δομημένου περιβάλλοντος. Κάθε χρόνο για ένα Σαββατοκύριακο δημόσια και ιδιωτικά κτίρια ανοίγουν τις πύλες τους στο κοινό δωρεάν και η πόλη μετατρέπεται σε ένα μεγάλο μουσείο, με εκθέματα τα ίδια της τα κτίρια και την αρχιτεκτονική της.

Info: Κεντρικές περιοχές Θεσσαλονίκης, Σάββατο και Κυριακή 10:00 - 20:00, δείτε περισσότερα εδώ.

Sunday brunch - Apallou x Senol

shutterstock-1922148233.jpg

Η Κυριακή είναι η ιδανική μέρα για brunch και τι καλύτερο από το να το απολαύσετε στο πιο αγαπημένο spot της Θεσσαλονίκης! Το Apallou σε συνεργασία με το Senol σας προσκαλούν στο πιο γευστικό brunch αυτήν την Κυριακή. Ξεκινήστε την Κυριακή σας απολαμβάνοντας τον καφέ σας και συνοδέψτε τον με τα most delicious γλυκά ή και αλμυρά κρουασάν της πόλης στη γεύση που επιθυμείτε. Be there!

Info: Apallou (Μητροπόλεως & Καρόλου Ντηλ 10), Κυριακή 09:00 - 15:00.

Have a nice week!