fbpixel

Search icon
Search
Villa d'Este: To luxurious hotel έχει μπει στο ρυθμό των Χριστουγέννων και λάμπει πιο πολύ από ποτέ
ESCAPE

Villa d'Este: To luxurious hotel έχει μπει στο ρυθμό των Χριστουγέννων και λάμπει πιο πολύ από ποτέ

Γιορτάζοντας τις 150 σεζόν της εκλεπτυσμένης λειτουργίας της μας υποδέχεται σε ένα παραμυθένιο σύμπαν


Αποτελεί έναν από τους πιο γοητευτικούς προορισμούς φιλοξενίας στον κόσμο. Συνδέει με ξεχωριστή αρμονία την κλασική με τη σύγχρονη γοητεία, χαρίζοντας σε κάθε επισκέπτη αξέχαστες στιγμές ξεκούρασης και διασκέδασης με έναν εντελώς ιδιαίτερο τρόπο. Πολυτέλεια και ειδυλλιακή θέα στη λίμνη Como καταφέρνουν να αναγάγουν την τέχνη της καλής ζωής σε μια σπάνια έμπνευση. Το πεντάστερο ξενοδοχείο Villa d'Este γνωρίζει άρτια πως να κλέβει τις εντυπώσεις και να χτίζει τις πιο βαθιά χαραγμένες μνήμες eclectic απόλαυσης. 

317825821-870145927319086-573662556610471281-n.jpg

Αυτήν την εποχή, για ακόμη μια φορά, καταφέρνει να σαγηνεύσει. Με την έναρξη της χειμερινής περιόδου πριν λίγες ημέρες, το exclusive θέρετρο γιορτάζει τα 150 χρόνια λειτουργίας του, προσκαλώντας το κοινό στην πιο λαμπερή ατμόσφαιρα. Το glamorous event των εγκαινίων έγινε σε λίγα λεπτά talk of the town, με τις αντίστοιχες αναρτήσεις φωτογραφιών, αλλά και πολλών videos να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, αποσπώντας τις πιο θετικές ανταποκρίσεις. Τα ξεχωριστά events, που έχει διοργανώσει μέχρι τις 3 Ιανουαρίου πρόκειται να αφήσουν εποχή. Κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τέσσερις deluxe εκδηλώσεις έχουν οργανωθεί με τους καλύτερους οιωνούς. 

The royal Christmas concept

317624334-5473324876110752-4083664529672071398-n-1.jpg
@villadestelakecomo

Κάθε σημείο του έχει μεταμορφωθεί σε μια παραμυθένια γωνιά, η οποία μοιράζεται τη δική της μοναδική αφήγηση. Κομψοί φωτισμοί και expensive στολίδια δεσπόζουν από την κεντρική βασιλική αυλή του μέχρι τα elegant retro μπαλκονάκια. Περνώντας την κύρια πύλη του, η οποία έχει στολιστεί με τον πιο φωτεινό και περίτεχνο τρόπο, ισοδυναμεί με την είσοδο σε μια unique χειμωνιάτικη «όαση», που δεν έχει αντίστοιχη στον κόσμο. Το κομψό μεγάλο συντριβάνι μοιάζει με ένα σπάνιο έργο τέχνης, που σκορπάει χρυσόσκονη. Δύο τεράστιοι καρυοθραύστες έχουν τοποθετηθεί δεξιά και αριστερά της πόρτας εισόδου, έτοιμοι να ξεναγήσουν τους επισκέπτες στο royal chrustmas concept του.

progetto-senza-titolo-96.jpg


The magical Greenhouse

318120938-838413390739527-643239640172883659-n.jpg

Πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει, εξίσου, το μαγικό Greenhouse, στο εσωτερικό του οποίου κυριαρχεί ένας μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με τα έντονα παραδοσιακά χρώματα του πράσινου και του κόκκινου. Ένα χαλαρωτικό σαλόνι με θέα στη λίμνη, στο οποίο μπορεί ο επισκέπτης να απολαύσει ένα relaxing tea, από την καινούρια τους συλλογή, ένα γεύμα ή ένα cocktail πριν ή μετά το δείπνο, ακούγοντας αγαπημένες εορταστικές μελωδίες σε live απόδοση.

The festive menu 

specialita-dello-chef.jpg

Πρόκειται για ένα από τα πιο εκλεκτικά concept menus. Είναι μια ωδή στις πιο signature λιχουδιές. Ο Executive Chef Michele Zambanini, που εκτιμάται για το καινοτόμο στιλ του, προσφέρει νέες γαστρονομικές εμπειρίες, ανακαλύπτοντας πιάτα και συνταγές από τον πολιτισμό και την ιστορία της χώρας, γυρνώντας τους επισκέπτες στο παρελθόν και ανακαλώντας αυθεντικές γεύσεις και έντονα συναισθήματα. Το μενού του Villa d'Este θα προσφέρει κάθε εβδομάδα από εμβληματικές λιχουδιές: από το "Filetto alla Wellington" τις Κυριακές, στο "Loin of Lamb" την Τρίτη, στο "Sella di Roe deer" την Πέμπτη.

Happy Festive Season! 

Info: Via Regina, 40, 22012 Cernobbio CO, Ιταλία, Instagram: @villadestelakecomo