fbpixel

Search icon
Search
MAKE UP

Βιάζεστε να βγείτε; Τα βήματα για τέλειο μακιγιάζ σε 3 λεπτά

Αψεγάδιαστο αποτέλεσμα στη στιγμή


Βιάζεστε να βγείτε; Τα βήματα για τέλειο μακιγιάζ σε 3 λεπτά

Καμία δε θέλει να χάνει τις ώρες του καλοκαιριού με περιττές κινήσεις στο makeup ή με προϊόντα που βαραίνουν την υφή και το τελικό αποτέλεσμα του μακιγιάζ. Σας έχουμε καλά νέα. Με τα κατάλληλα tips μπορείτε να έχετε σε ελάχιστα λεπτά το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Φυσικό ενώ παράλληλα είναι flawless, απλό ενώ παράλληλα δείχνει επιμελημένο και τέλος κάτι παραπάνω από υπέροχο.

Βρείτε όλα όσα σας χρειάζονται και κάντε το παρακάτω challenge. Εμείς το δοκιμάσαμε και έχουμε ήδη λατρέψει αυτή την on-the-go διαδικασία.

mallia-kalokairi.jpg

Οι βασικές αρχές

Το καθαρό και φυσικό μακιγιάζ είναι μια επιλογή που πάντα θα είναι chic. Ειδικά πλέον που, τα τελευταία χρόνια, οι εταιρίες έχουν δημιουργήσει τις τέλειες συνθέσεις και έχουν κάνει step up στο παιχνίδι, με προϊόντα που είναι εύκολα στη χρήση και χαρίζουν αψεγάδιαστο αποτέλεσμα στη στιγμή. Για εσάς που δεν έχετε "αγκαλιάσει" ακόμη το clean  makeup ίσως αποτελεί μια πρόκληση αλλά μόλις αρχίσετε να το εντάσσετε στην καθημερινότητα σας θα δείτε πως μπορείτε να νιώσετε καλύτερα στη στιγμή καθώς η πραγματική σας ομορφία θα αποκαλυφθεί. Σε ελάχιστα μόλις λεπτά θα έχετε ένα βελτιωμένο αποτέλεσμα και θα βλέπετε το πρόσωπο σας να λάμπει. 

Βρείτε τα κατάλληλα προϊόντα

Μην περιμένετε να δημιουργήσετε ένα γρήγορο και clean μακιγιάζ αν δεν πειραματιστείτε με τα διαθέσιμα προϊόντα της αγοράς. Για να μειώσετε το χρόνο και να αυξήσετε τις επιδόσεις είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Με αυτό τον τρόπο θα κάνετε πολύ εύκολες τις on-the-go επιλογές. Αν δεν υπάρχει χρόνος για να βαφτείτε, τότε σίγουρα δεν υπάρχει χρόνος για να διαλέξετε την κατάλληλη βάση αλλά και για να διορθώνετε τις ατέλειες. 

Αποδεχτείτε τις ατέλειες

Το λέμε ξανά και ξανά. Οι ατελείς είναι αυτές που κάνουν τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστό. Μπορεί, λοιπόν, αρκετά χρόνια πριν, όταν ξεκινήσατε να βάφεστε να θέλατε να καλύψετε τις ατέλειες με τις πιο βαριές βάσεις αλλά πλέον το trend επιτάσσει το να τις εντάσσετε στο makeup σας. Μια θετική πλευρά των social media είναι πως έχουν δείξει το δρόμο για τη διαφορετικότητα και έχουν αποδείξει πως τα blemishes είναι πιο όμορφα από ένα φαινομενικά τέλειο πρόσωπο. Με αυτό τον τρόπο η ρουτίνα σας θα μειωθεί στο χρόνο καθώς ο στόχος σας θα είναι η βελτίωση και όχι η αλλαγή. 

 Treat your skin

Treat your skin

Ginzing Into The Glow Brightening Serum, Origins

 Perfect base

Perfect base

CC Water, Erborian, Sephora

BUY ME
 Brighten up

Brighten up

The Concealer, La Mer, Hondos Center

BUY ME
 Eye look

Eye look

Imperiallash Mascara Ink, Shiseido, Hondos Center

BUY ME
 Dual action

Dual action

Glow 2 Go Blush & Highlighter Duo, Clarins, Attica

BUY ME
 Use it your way

Use it your way

Hydro Grip Set + Refresh Spray, Milk Makeup, Sephora

BUY ME

Ξεκινήστε με μια CC κρέμα

Σε αυτή τη ρουτίνα ξεχάστε τα foundations και οτιδήποτε μπορεί να κάνει το πρόσωπο σας να φαίνεται βαρύ αλλά και τη διαδικασία δύσκολη. Μια CC κρέμα που κάνει color correcting, δηλαδή ότι ακριβώς υπόσχεται θα σας δώσει την αίσθηση περιποίησης με τον πιο εύκολο τρόπο. Είναι ιδανική για εσάς που λατρέυετε το multitasking αλλά και για εσάς που θέλετε να μειώσετε στο ελάχιστο τη ρουτίνα ομορφιάς σας. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και μιαμικρή ποσότητα concealer.

1-h7Mmt.jpg

Προσθέστε mascara

Πολλές φορές απλώς και μόνο αυτό το βήμα φτάνει για να δημιουργήσετε μια διαφορετική αίσθηση στο πρόσωπο σας. Προσθέτοντας μια στρώση mascara θα δείτε τα μάτια σας να φωτίζονται και να μοιάζουν μεγαλύτερα στη στιγμή. Παρόλα αυτά προσέξτε να επιλέξετε κάποια που θα σας δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα ενώ θα στεγνώνει εύκολα και με ένα μόνο πέρασμα.

Τοποθετήστε έξυπνα

Τα προϊόντα πολλαπλών χρήσεων μπορούν να γίνουν ο σύμμαχος σας κάθε στιγμή της ημέρας. Ειδικά, μάλιστα όταν πρόκειται να κάνετε ένα γρήγορο μακιγιάζ, που θέλετε να φαίνεται υπέροχο, θα σας λύσουν τα χέρια. Για να δώσετε, λοιπόν, χρώμα στα χείλη και στα μάγουλα καθώς και λάμψη στο πρόσωπο σας επιλέξτε ένα stick που να μπορεί να κάνει και τα τρία στη στιγμή. Δε χρειάζεστε διαφορετικές συσκευασίες, χρειάζεστε διαφορετικό mindset.

Προσθέστε λάμψη

Για να κλειδώσετε ότι δημιουργήσατε, το μόνο που σας μένει είναι ένα τελευταίο ψέκασμα. Με τη βοήθεια ενός setting spray θα έχετε όλα όσα επιθυμείτε καθώς θα πετύχετε την ενυδάτωση και την ορατή λάμψη. Επιλέξτε κάποια μη κολλώδη σύνθεση και δώστε ιδιαίτερη σημασία στα συστατικά. Αν πετυχαίνουν να λειαίνουν το δέρμα ενώ παράλληλα του χαρίζουν μια δόση υγρασίας τότε είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Αν και μπορεί να τοποθετηθεί και πριν το μακιγιάζ, εσείς μπορείτε να το τολμήσετε από πάνω σαν refreshing mist.