fbpixel

Search icon
Search
MAKE UP

6 water-resistant προϊόντα makeup που μπορείτε να φορέσετε στην παραλία

Κάντε ανεπανάληπτες εμφανίσεις με ασφάλεια


6 water-resistant προϊόντα makeup που μπορείτε να φορέσετε στην παραλία

Μακιγιάζ στην παραλία: Για μερικές, είναι οξύμωρο και για άλλες είναι αναγκαία καθημερινότητα. Αν, τυχαίνει να ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία τότε με τις beach days να έχουν φτάσει, οφείλετε να βρείτε τα προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε αψεγάδιαστες. Ακόμη και τώρα που η άμμος και η θάλασσα αποτελούν μια πραγματικότητα. 

Με τις παρακάτω προτάσεις μπορείτε ενώ καταπολεμάτε τις ακτίνες UV, την έντονη εφίδρωση και το αλμυρό νερό να έχετε και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Άλλωστε, το τέλειο beach makeup απαιτεί μια λεπτή ισορροπία μεταξύ της φυσικής εμφάνισης, ενώ ταυτόχρονα παραμένει έντονα ανθεκτικό στον ιδρώτα και στο νερό. 

beach-makeup-3.jpg

Ένα είναι το μόνο σίγουρο. Τα liquid liners και το έντονο contouring δεν έχουν θέση στην παραλία.

The Primer

Αντί για μια παραδοσιακό βάση που μοιάζει με σιλικόνη που βρίσκεται πάνω από το δέρμα, είναι σημαντικό να αναζητήσετε ένα προϊόν γεμάτο σε υαλουρονικό οξύ που ενυδατώνει το δέρμα ενώ παράλληλα ελαχιστοποιεί τους πόρους. Αναζητήστε κάποιο primer που να είναι ελαφρύ, και να λειτουργεί υπέροχα σε όσους είστε επιρρεπείς στην ξηρότητα γύρω από την περιοχή της μύτης, στα μάγουλα και στο μέτωπο. Συνολικά, είναι ο τέλειος τρόπος προετοιμασίας του δέρματός σας για μια μέρα εφίδρωσης στον ήλιο.

The Sunscreen

Τα προϊόντα με διπλή χρήση είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε αν πρόκειται να περάσετε μια μέρα στην παραλία. Έτσι, ένα tinted SPF θα γίνει ο δικός σας σύμμαχος τόσο στην υπέροχη επιδερμίδα, όσο και στην απόλυτη προστασία από τις ακτίνες του ήλιου. Μην ξεχνάτε πως σε κάθε περίπτωση η τοποθέτηση αντηλιακού είναι αδιαπραγμάτευτο βήμα στη ρουτίνα σας. 

beach-makeup-2.jpg

The Concealer

Αν λατρεύετε το makeup είναι σίγουρο πως δε φεύγετε από το σπίτι χωρίς λιγο concealer κάτω από τα μάτια. Παρόλα αυτά, μια μέρα στην παραλία απαιτεί επιπλέον προσοχή και ειδικές φόρμουλες που θα κάνουν το πρόσωπό σας να λάμψει και εσωτερικά αλλά και εξωτερικά. Έτσι, θα πρέπει να αναζητήσετε ένα προϊόν με αντιοξειδωτική προστασία που μπορεί να "κλειδώσει" στην επιδερμίδα σας για πολλές ώρες χωρίς να κάνει τις χαρακτηριστικές γραμμές σπασίματος. 

 The Primer

The Primer

Futurist Aqua Brilliance Watery Glow primer, Estee Lauder, Sephora

BUY ME
 The sunscreen

The sunscreen

Tinted Sun Protective Cream SPF50, Tzimas Cosmetics

BUY ME
 The concealer

The concealer

The Concealer, La Mer, Hondos Center

BUY ME

The Tint

Τι χρειάζεστε για να δώσετε χρώμα και τόνο στην επιδερμίδα σας; Φυσικά ένα προϊόν με απαλή υφή που θα μπορέσει να χρησιμοποιηθεί σε πολλά διαφορετικά σημεία του πρόσωπου σας. Επενδύστε σε ένα stick με χρώμα μακράς διαρκείας που θα μπορέσετε να το τοποθετήσετε τόσο στα χείλη όσο και στα μάγουλα σας. Με αυτό τον τρόπο θα δώσετε ένα ανάλαφρο, καλοκαιρινό αποτέλεσμα που θα λατρέψετε. Η ροδακινί σκιάσεις επιβάλλονται καθώς θα σας χαρίσουν απόλυτα φυσική εμφάνιση και θα κάνουν τα σημεία του προσώπου σας να μοιάζουν πιο glowy από ποτέ. 

beach-makeup-4.jpg


The Eyeshadow

Η μοναδική κρεμώδης υφή μιας water resistant σκιάς ματιών είναι αριβώς αυτό που πρέπει να αναζητάτε. Ένα τέτοιο προϊόν θα σας προσφέρει την ευελιξία και την ασφάλεια που αναζητάτε ενώ παράλληλα θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα. Τοποθετήστε την στο καπάκι των ματιών σας ή χρησιμοποιείτε ένα πινέλο makeup για να κάνετε το αποτέλεσμα να δείχνει πιο "λερωμένο". Βρείτε μια φόρμουλα για ομοιόμορφη εφαρμογή και ένα έντονο χρώμα και θα δείτε πως όλα θα δείχνουν διαφορετικά. 

The Mascara

Ίσως το σημαντικότερο βήμα στη makeup ρουτίνα σας να είναι αυτό της προσθήκης της αγαπημένη σας maskara. Είναι το σημείο που δίνει την απόλυτη διαφοροποίηση στο βλέμμα και αυτό που σας κάνει να ξεχωρίζετε για τις έντονες αντιθέσεις που προσφέρει. Εδώ, λοιπόν, αυτό που έχετε να κάνετε ειναι να πείτε το "ναι" σε κάποιο προϊόν που σας προσφέρει το αποτέλεσμα που έχετε συνηθίσει αλλά παράλληλα έχει και τις water proof ιδιότητες που είναι απαραίτητες. 

1

The tint

Multi-Stick, Ilia, Inbeautypharma BUY ME

2

The eyeshadow

Water-Resistant Eye Shadow, Erre Due, Hondos Center BUY ME

3

The mascara

Standout Volume Waterproof Mascara, Kiko Milano BUY ME