fbpixel

Search icon
Search
Τριήμερο Πρωτομαγιάς: Πολυτέλεια 5 αστέρων στο νέο θέρετρο της Θεσπρωτίας
TRAVEL

Τριήμερο Πρωτομαγιάς: Πολυτέλεια 5 αστέρων στο νέο θέρετρο της Θεσπρωτίας

Το MarBella Elix κοντά στην Πάργα υπόσχεται να απογειώσει τις αισθήσεις σας


Με το πολυαναμενόμενο τριήμερο της Πρωτομαγιάς να βρίσκεται on the way, μια εξόρμηση σε κάποιον από τους πολλούς μαγευτικούς προορισμούς της χώρας μας θεωρείται επιτακτική! Ο υπέροχος καιρός, το πράσινο και το μπλε της Ελλάδας, η ανάγκη για ατελείωτες περιηγήσεις και αληθινές προσδοκίες για την αυθεντική φιλοξενία ανήκουν σε μερικούς μόνο από τους λόγους που μας κάνουν θέλουμε να βρεθούμε σε έναν απόλυτα ξέγνοιαστο τόπο.

Το MarBella Elix είναι η πεντάστερη προσθήκη του γνωστού ξενοδοχειακού ομίλου σε μια έως τώρα ανεξερεύνητη παραλία της Θεσπρωτίας. Το υπερπολυτελές resort αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για ένα mini getaway, καθώς γίνεται «ένα» με το φυσικό περιβάλλον, προσφέροντας μια απερίγραπτη εμπειρία διαμονής!

Σε απόλυτη αρμονία με τη φύση

othonis-2022-04-07-103021.png

Στη φωλιά ενός -έως πρότινος- άγνωστου σημείου της Ελλάδας άνοιξε τις πύλες του το MarBella Elix, το τρίτο ξενοδοχείο της «οικογένειας» των πολυτελών resorts, αλλά και το πρώτο του brand που συναντάμε εκτός του νησιού της Κέρκυρας. Πολύ κοντά στην ειδυλλιακή Πάργα, στην παραλία Καραβοστάσι, βρίσκεται κτισμένο κατακόρυφα στην ορεινή πλαγιά, προσφέροντας σε κάθε χώρο του τη δυνατότητα να απολαμβάνει κανείς απρόσκοπτα τη θέα στα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου. Με την παράδοση να συναντά τη μοντέρνα αισθητική, το κατάλυμα «φωλιάζει» σε ένα μέρος παρθένο, με την πολυτέλειά του να έρχεται σε απόλυτη αρμονία με το εκπληκτικό περιβάλλον.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την Πρωτομαγιά, και συγκεκριμένα για το διάστημα 29-30 Απριλίου και 1 Μαΐου, το θέρετρο προσφέρει διαμονή με ημιδιατροφή από 149 ευρώ τη βραδιά. Για τα παιδιά έως και 12 ετών, ισχύει η δωρεάν διαμονή με τους γονείς. 

Design που υμνεί την εκλεπτυσμένη λειτουργικότητα

othonis-2022-04-07-130941.png

Στο MarBella Elix η αρχιτεκτονική ενσωματώνεται στη φύση με έναν τρόπο μοναδικό, ενώ η ιδέα της σύγχρονης απλότητας απογειώνεται μέσα από το design. Στα 146 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες του, που διαθέτουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις, όσοι εκτιμούν τα πλούσια τοπία και τα αστραφτερά ηλιοβασιλέματα θα βρουν αδιαμφισβήτητα ένα ξεχωριστό προσωπικό καταφύγιο για τις διακοπές τους. Μια παλέτα γήινων χρωμάτων δημιουργεί ενδιαφέροντα σκηνικά, που ξεχωρίζουν για την αίσθηση «ζεστασιάς» που αποπνέουν. Τα μεγάλα παράθυρα στο looby αλλά και στα δωμάτια, επιτρέπουν στο φυσικό φως να εισχωρήσει, χαρίζοντας παράλληλα απέραντη θέα στο Ιόνιο.

Μια ολιστική εμπειρία «βυθισμένη» στο πράσινο

othonis-2022-04-07-133156.png

Το πεντάστερο θέρετρο σχεδιάστηκε για να προσφέρει αυθεντικές εμπειρίες άμεσα συνδεόμενες με την περιοχή. Έτσι, μια σειρά από δραστηριότητες έχουν δημιουργηθεί, ώστε να μυήσουν τους ταξιδιώτες στις τοπικές παραδόσεις. Άλλωστε, οι ημέρες της άνοιξης και συγκεκριμένα της Πρωτομαγιάς, μας προκαλούν να εξερευνήσουμε τη φύση, να απολαύσουμε την ατελείωτη γοητεία της και να γίνουμε «κομμάτι» της.

Μεταξύ των activities, αξίζει να απολαύσετε μια αξέχαστη πεζοπορία ή ποδηλασία ανάμεσα στο πράσινο της φύσης και στο μπλε της θάλασσας, ιστιοπλοΐα, snorkelling και άλλα θαλάσσια σπορ, αντιμετωπίζοντας αυτήν την ευκαιρία ως την πλέον κατάλληλη για να πείτε «ναι» στο πρώτο μπάνιο της χρονιάς! 

Ένα αξέχαστο γαστρονομικό ταξίδι

othonis-2022-04-07-134549.png

Από τη high-design-approved αρχιτεκτονική μέχρι τα αθλητικά δρώμενα και τα απίθανο location, το MarBella Elix η έννοια της πολυτέλειας παίρνει σάρκα και οστά! Να αναφέρουμε στο σημείο αυτό, πως για τη νέα σεζόν, το ξενοδοχείο υποδέχεται στο fine dining εστιατόριό του, Pearl, τον chef Γκίκα Ξενάκη, έναν «μάγο» των gourmet ελληνικών σπεσιαλιτέ, που θα συστήσει το δικό του μενού, «αγκαλιάζοντας» με έμπνευση τη local κουζίνα.

Μια ultra magical εμπειρία που αξίζει να εκμεταλλευτείτε για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, ξεκινώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή summer season!

Ανατρέξτε στη gallery για περισσότερες φωτογραφίες! 

Info: MarBella Elix, Παραλία Καραβοστάσι, Πέρδικα, 46100, Θεσπρωτία, τηλ.: 26610 71123www.marbella.gr, E-mail: info@marbella.gr.