fbpixel

Search icon
Search
Το ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας που υπόσχεται μια αξέχαστη χριστουγεννιάτικη εμπειρία
TRAVEL

Το ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας που υπόσχεται μια αξέχαστη χριστουγεννιάτικη εμπειρία

Στο The Dolli του ομίλου Grecotel θα ζήσετε τις γιορτές σε όλο τους το μεγαλείο


Βρισκόμαστε στο νέο εμβληματικό ξενοδοχείο του ομίλου Grecotel, στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας. Απαράμιλλα κομψό και σαγηνευτικό, λάμπει μοναδικά την εποχή που του ταιριάζει πιο πολύ απ’ όλες. Για τα πρώτα του Χριστούγεννα, το The Dolli έχει γεμίσει την ατζέντα του με έμπνευση, μουσική κι ευφάνταστες εκπλήξεις, για να γίνει ο απόλυτος προορισμός των Αθηναίων και των επισκεπτών την πιο παραμυθένια εποχή του χρόνου!

The Festive Pleasures

10-the-dolli-lounge-an-alluring-art-filled-atmosphere.jpg

Εδώ που η Τέχνη και η αισθητική συνδέονται άρρηκτα με την παράδοση της αυθεντικής φιλοξενίας, θα απολαύσετε υπέροχες στιγμές κάθε ώρα της ημέρας. Δίπλα από το επιβλητικό, ολοστόλιστο, lobby του ξενοδοχείου, δεσπόζει το Dolli’s Patisserie, με τον signature buffet, όπου οι χριστουγεννιάτικες λιχουδιές έχουν την τιμητική τους. Στον χώρο του Library, από την άλλη, ζωντανεύει μια από τις πιο όμορφες συνήθειες των γιορτών, μια κοσμοπολίτικη πρόταση του Afternoon Tea, που συνοδεύεται από ιδιαίτερες γλυκές και αλμυρές προτάσεις.

Christmas Fun All Day

07-grecotel-the-dolli-fine-festive-dining-in-athens-768x960.jpg

Φυσικά και κατά την επίσκεψή σας εδώ επιβάλλεται και μια επίσκεψη στο The Dolli Shop, για να γνωρίσετε την επιμελημένη Gifting Collection που θα λατρέψουν οι αγαπημένοι σας. Η διάθεση για shopping ανεβαίνει με μουσικές, κάλαντα και απολαυστικές γευστικές εκπλήξεις to-go από το The Christmas Inn pop-up. Και πάλι για να «κλείσει» όμορφα η μέρα, μια ακόμη έκπληξη σας περιμένει στο αισθαντικό Le Bar Secret στο ισόγειο του ξενοδοχείου! Παραπέμποντας σ’ ένα περίτεχνο jewel box, με αύρα ιδιωτικότητας, παρουσιάζει ανατρεπτικά cocktails, ξεχωριστά pairings κι επιμελημένα seasonal μενού.

The Big Event

the-dolli-4.jpg

Κλείνοντας μοναδικά τον πρώτο του χρόνο, το Dolli κάνει τη γιορτινή περίοδο ακόμη πιο δυνατή, συστήνοντας μια σειρά από εκπληκτικά γευστικά εορταστικά events. Στο Dolli’s rooftop Restaurant, κάθε Πέμπτη διοργανώνονται τα Dolli’s Thursdays με DJ σετ, premium ποτά, μοναδικά cocktails και υπόσχονται αξέχαστες στιγμές διασκέδασης. Κάθε Σαββατοκύριακο, το Festive Brunch στο Dolli’s Rooftop Restaurant με φόντο την Ακρόπολη απογειώνει γνώριμες comfort επιλογές μέσα από εκλεπτυσμένους πειραματισμούς. Όσο για τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι σεφ του Dolli’s προτείνουν γαστρονομικά μενού με αριστοτεχνικά πιάτα, απρόσμενους συνδυασμούς και την πιο εντυπωσιακή ατμόσφαιρα για όσους θέλουν να ζήσουν μια αξέχαστη, exclusive γιορτινή εμπειρία με καθηλωτική θέα. Κι όλα εδώ θυμίζουν τη μαγεία των Χριστουγέννων!

Info: Μητροπόλεως 49, 10556 Αθήνα, τηλ.: 21 6004 7000, thedolli.com/festive