fbpixel

Search icon
Search
Το διαδραστικό pop up "The Max Mara Jacket Circle" στο Portrait Milano ξεπερνά κάθε φαντασία
FASHION NEWS

Το διαδραστικό pop up "The Max Mara Jacket Circle" στο Portrait Milano ξεπερνά κάθε φαντασία

Όπου το εμβληματικό σακάκι Olimpia αναδεικνύει τις αξίες του brand γιορτάζοντας την ουσία της ατομικότητας των γυναικών


Ο οίκος Max Mara γιόρτασε το λανσάρισμα του Olimpia jacket με το opening του διαδραστικού pop-up "The Max Mara Jacket Circle" στο Portrait Milano. Η Max Mara γιορτάζει όλες τις γυναίκες και την ουσία της ατομικότητας μέσω του "The Max Mara Jacket Circle", μιας ειδικής εγκατάστασης που αναδεικνύει τις αξίες της μάρκας και προβάλλει το εμβληματικό σακάκι Olimpia.

077-lor-1789.JPG


Κατασκευασμένο από αγνή και ελαφριά καμηλότριχα, το Olimpia ενσαρκώνει τη διαχρονική ποιότητα της Max Mara. Το όνομα του, εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία και την θεά Ολυμπία, προστάτιδα της οικογένειας και των δεσμών, ενισχύει την ιδέα ότι για τη Max Mara κάθε γυναίκα είναι αξιοσημείωτη.

Οι επισκέπτες του pop-up "The Max Mara Jacket Circle" είχαν πρώτοι την ευκαιρία να ζήσουν ένα καθηλωτικό ταξίδι μέσα από βιωματικά δωμάτια που γιορτάζουν το ρόλο του σακακιού στην ιστορία της γυναικείας μόδας και αφηγούνται την ιστορία του πώς η Max Mara διατήρησε αυτόν τον ρόλο όλα αυτά τα χρόνια.

048-bar-2049.JPG


Από την ίδρυσή της το 1951, η Max Mara παρέμεινε πιστή στην αποστολή της: να δημιουργεί ρούχα που συνοδεύουν τις γυναίκες σε όλη τους τη ζωή, εμπνέοντάς τις να αγκαλιάσουν τον πραγματικό τους εαυτό. Καθιερώνεται ως μια επωνυμία που ντύνει αξιόλογες γυναίκες, ικανές να καινοτομήσουν, να αναπτυχθούν και να αφήσουν το στίγμα τους.

024-bar-1934.JPG


Η εγκατάσταση προσφέρει επίσης μια ποιητική εξερεύνηση της διαδικασίας δημιουργίας της Olimpia, που παρουσιάζεται σε έναν χώρο που θολώνει τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και σουρεαλισμού, δημιουργώντας απροσδόκητες προοπτικές για το ίδιο το σακάκι. Φυσικά, θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για αξέχαστες φωτογραφικές στιγμές. Το "The Max Mara Jacket Circle" ξεπερνά το καθεστώς μιας απλής εγκατάστασης. Είναι μια γιορτή της δημιουργικότητας και της διαρκούς επίδρασης ενός ενδύματος που υπερβαίνει τις τάσεις της μόδας. Είναι μια ανοιχτή πρόσκληση για όλους να συνδεθούν με την ιστορία ενός σακακιού.

014-bar-1856.JPG


Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε, πως πριν από λίγες ημέρες η Max Mara και ο καλλιτεχνικός διευθυντής Ian Griffiths παρουσίασαν στο Palazzo del Ghiaccio, το σταθερό σημείο συνάντησης για τους θαυμαστές του brand, μία συλλογή, η οποία ήταν βασισμένη στη μαθηματική ακρίβεια. Όπως πάντα, έτσι και εχθές, η συλλογή είχε ως γνώμονα τη σύγχρονη, δυναμική γυναίκα και το κομψό και σοφιστικέ look που παραμένει αξεπέραστο. Για την SS25 collection η Max Mara βρίσκει έμπνευση στην επιστήμη που απαιτεί από τους φοιτητές της να πιστεύουν ότι μια γάτα είναι ταυτόχρονα ζωντανή και νεκρή, και εξερευνά τον περίπλοκο κόσμο των παράλογων, φανταστικών και υπερβατικών αριθμών. Διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες.

Info: Η εγκατάσταση θα είναι ανοιχτή στο κοινό έως τις 20 Οκτωβρίου 2024, στο Portrait Milano, Corso Venezia 11. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το "The Max Mara Jacket Circle" και για να μπορέσετε να βιώσετε την εμπειρία, επισκεφτείτε τη διεύθυνση maxmara.com.