fbpixel

Search icon
Search
Το απόλυτο στέκι της Σοφούλη επανέρχεται με αυθεντικές ελληνικές προτάσεις & νέες twisted γεύσεις
MAGAZINE

Το απόλυτο στέκι της Σοφούλη επανέρχεται με αυθεντικές ελληνικές προτάσεις & νέες twisted γεύσεις

Το Χάλαρο αποτελεί μια top γαστρονομική επιλογή


Ο παλμός της πόλης «χτυπάει» και πάλι δυνατά μέσα από τα υπέροχα στέκια της. Είτε για φαγητό είτε για ποτό, οι drinking & dining προορισμοί της Θεσσαλονίκης μας υποδέχονται και πάλι, ανανεωμένοι και μας συστήνουν καινούριες αλλά και διαχρονικές αγαπημένες γεύσεις. 

Έτσι κι εμείς είμαστε εδώ, σταθερά, για να σας μεταφέρουμε τις τελευταίες εξελίξεις. Για να στηρίξουμε αυτούς που μας μαζεύουν γύρω από ένα τραπέζι και που πολύ μας έλειψαν! Η συνέχεια, δική τους!

To Χάλαρο επέστρεψε σ’ ένα άκρως καλοκαιρινό περιβάλλον, προτείνοντας γαστρονομικές επιλογές μ’ εποχικό χαρακτήρα κι ενδιαφέροντα twists, που έχετε κάθε λόγο να δοκιμάσετε.

Το περιβάλλον

Ο διευρυμένος πλέον εξωτερικός χώρος του στη Σοφούλη φρεσκάρεται αυτό το καλοκαίρι με μπόλικο πράσινο -διαρρύθμιση που προσφέρει αυτονομία-, αλλά και μια δυνατή ομάδα, που αναλαμβάνει να σου σερβίρει τις κορυφαίες γευστικές προτάσεις. Όσο για το ανοιχτό μπαλκόνι του δεύτερου χώρου τους, έχει μια αξιοζήλευτη θέα στη θάλασσα και ατμόσφαιρα οικεία κι εξαιρετικά προσεγμένη.

d69a9062.jpg

Γαστρονομικά twists

Εδώ συστήνεται ένα ολοκληρωμένο και γαστρονομικά καθιερωμένο μενού, με ιστορία 29 χρόνων, που ασπάζεται τη δημιουργική κουζίνα, έχει την ανασύνθεση στο DNA του, ενώ ακολουθεί την εποχικότητα κι έχει εμμονή με την πρώτη ύλη. Όσο και γι’ αυτήν τη σεζόν, μπορείτε να απολαύσετε τις εκλεκτές κοπές κρεάτων, νέες tasty προσθήκες στο menu, καθώς και λαχταριστές προτάσεις για τα πιάτα ημέρας.

Don't miss
d69a6526.jpg

Τα εξαιρετικά τους πιάτα με βάση το κοτόπουλο, για τα οποία άλλωστε το Χάλαρο αγαπήθηκε.

Info: Θεμιστοκλή Σοφούλη 71 & Θεμιστοκλή Σοφούλη 75, τηλ. 2310 423284, 2310 423207 & 2310 423269, www.xalaro.gr

FB: xalarothessaloniki

Instagram: @xalaro_restaurant