fbpixel

Search icon
Search
This is Me...Now: Η νέα, επερχόμενη ταινία της Jennifer Lopez βασίζεται στην αγάπη και τις σχέσεις της
ARTS & CULTURE

This is Me...Now: Η νέα, επερχόμενη ταινία της Jennifer Lopez βασίζεται στην αγάπη και τις σχέσεις της

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο musical movie!


Η Jennifer Lopez κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα το 2024 με τη δημιουργία του This Is Me...Now: Α Love Story, μιας ταινίας βασισμένης στη ζωή της. Η επερχόμενη ταινία είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο μουσικό άλμπουμ της, This Is Me...Now και θα αποτελέσει τη συνέχεια του επιτυχημένου άλμπουμ This Is Me... Then, που κυκλοφόρησε το 2002.

Με φανταστικά κοστούμια και χορογραφίες που κόβουν την ανάσα, η ταινία θα παρουσιάζει το προσωπικό ταξίδι της Lopez στην αγάπη. Σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Dave Myers, η μεγάλη popstar δημιούργησε μια κινηματογραφική ‘οδύσσεια’ με αφηγηματικό χαρακτήρα, η οποία στηρίζεται σε πραγματικά γεγονότα από την ζωή της, ενώ εμπεριέχει και μυθοπλαστικά στοιχεία. Η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα σταρ δηλώνει στο τρέιλερ της ταινίας της:

"Ξέρω τι λένε για μένα, για τους αθεράπευτα ρομαντικούς: Ότι είμαστε αδύναμοι. Αλλά εγώ δεν είμαι αδύναμη. Έμαθα με τον δύσκολο τρόπο - δεν έχουν όλες οι ιστορίες αγάπης αίσιο τέλος ".


Ο χαρακτήρας της τραγουδίστριας στην ταινία φαίνεται να αναζητά “θεραπεία”, αφού οι φίλοι της, οι οποίοι την έχουν δει να παντρεύεται ξανά και ξανά, υποδεικνύουν ότι μπορεί να είναι εθισμένη στο σεξ. Το τρέιλερ, μάλιστα, τη βρίσκει να αναζητά ακόμη και ψυχολογική υποστήριξη από επαγγελματίες, προκειμένου να απαντήσει τα μεγάλα ερωτήματα της ζωής της. Ωστόσο, η Jennifer ως "αθεράπευτα ρομαντική" φαίνεται ότι θα κάνει τα πάντα για να βρει την αγάπη, καθώς έχει πίστη στο παραμυθένιο τέλος.

Στην ταινία, η τραγουδίστρια διακωμωδεί τους τρεις αποτυχημένους γάμους της με τους Marc Anthony, Cris Judd και Ojani Noa, καθώς την βλέπουμε να παντρεύεται τρεις φορές. Η Lopez είναι σήμερα παντρεμένη με τον Ben Affleck και στην ταινία αναμένεται να υπάρχει μια γεύση και από τη δική τους σχέση.

jennifer-lopez-1-112723-0608a2de12c34a13b594d17e9dff69d5.webp
Image source: Jennifer Lopez/YOUTUBE

Η ίδια η Lopez δηλώνει για το movie-musical της ζωής της: "Έχω χρόνια να είμαι τόσο αγχωμένη, φοβισμένη και ενθουσιασμένη για να μοιραστώ κάτι μαζί σας!!! Είναι το πιο προσωπικό πράγμα που έχω κάνει ποτέ. Αυτό που ήθελα να πω σε όλους... είναι ότι η αληθινή αγάπη υπάρχει πραγματικά ".

Στην νέα ταινία την Lopez πλαισιώνει ένας σημαντικός αριθμός άλλων διασημοτήτων, μεταξύ των οποίων είναι οι: Fat Joe, Trevor Noah, Kim Petras, Post Malone, Keke Palmer, Sofia Vergara, Jenifer Lewis, Jay Shetty, Neil deGrasse Tyson, Sadhguru, Tony Bellissimo, Derek Hough, Trevor Jackson, Paul Raci, Bella Gagliano, Brandon Delsid, Ashley Versher, Malcolm Kelner, Alix Angelis, Danielle Larracuente, Matthew Law και φυσικά ο σύντροφός της, Ben Affleck.

Στόχος, λοιπόν, τόσο της ταινίας όσο και του ομώνυμου νέου μουσικού άλμπουμ της Jennifer Lopez είναι το κοινό να γοητευτεί και να μείνει με την ελπίδα ότι η αληθινή αγάπη μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από ένα όνειρο.

To This Is Me...Now: Α Love Story θα προβάλλεται αποκλειστικά στο Amazon Prime Video και θα κυκλοφορήσει στις 16 Φεβρουαρίου 2024, την ίδια μέρα με το μουσικό άλμπουμ της Lopez.

Δείτε το trailer παρακάτω:

Feature image source: Jennifer Lopez in 'This Is Me... Now: The Film' trailer. PRIME VIDEO