fbpixel

Search icon
Search
Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα με τη σχέση των Jennifer Lopez και Ben Affleck;
PEOPLE & MOMENTS

Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα με τη σχέση των Jennifer Lopez και Ben Affleck;

Το viral video και η ένταση στο κόκκινο χαλί που προβλημάτισε και δίχασε την κοινή γνώμη


Η επανασύνδεση του ζευγαριού Jennifer Lopez και Ben Affleck, έγινε απρόσμενα το 2021 και ακολούθησε στο γάμο τους μήνες αργότερα, το 2022. Το Χολυγουντιανό ζευγάρι χαρακτηριζόταν από το μπερδεμένο του παρελθόν και τον πολύ σύντομο αρραβώνα τους το 2004. Πλέον η σχέση τους αποτελεί στόχαστρο αφού οι κάμερες τους ακολουθούν παντού και πάντα και κάθε βήμα τους ή χειρονομία μεταξύ τους φέρνει τροφή για σχολιασμό. 

Ben Affleck & JLO fight
Image source: Daily Loud

Αυτήν τη φορά, έγινε viral ένα βίντεο όπου η Jennifer Lopez μπαίνει στο αυτοκίνητό τους κρατώντας έναν καφέ κι από πίσω ακολουθεί ο φαινομενικά κακοδιάθετος Ben Affleck, ο οποίος κλείνει την πόρτα με φόρα πίσω της. Έπειτα, μία μέρα πριν από το συγκεκριμένο σκηνικό, στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του «The Mother » στο Los Angeles, το ζευγάρι έδειξε να έχει μια στιγμή έντασης που τράβηξε τα βλέμματα και δημιούργησε εντυπώσεις.

The Red Carpet moment


Το ζευγάρι έφτασε στο κόκκινο χαλί παρουσιάζοντας στιγμές τρυφερότητας στους φωτογράφους και στους θεατές. Πιο συγκεκριμένα, δόθηκε βάση στα φιλιά και στις αγκαλιές που μοιράστηκαν μεταξύ τους. Στη συνέχεια φαίνεται να προσπαθούσαν να συνεννοηθούν, ίσως για το που θα βρεθούν μετά, μιας και ο ηθοποιός άφησε τη σύντροφο του με σκοπό να φωτογραφηθεί μόνη της. Τα clicks από αυτή τη σύντομη συζήτηση τους, παρουσιάστηκαν ως στιγμές έντασης μεταξύ τους.

The tweets & reactions

Οι σχολιαστές έσπευσαν στο Twitter για να εκφέρουν άποψη για το τι πιστεύουν ότι συμβαίνει στο A-list ζευγάρι. Αλλά με βάση ένα άρθρο που δημοσίευσε η Daily Mail, ένας lip-reader υποστήριξε ότι απλώς συζητούσαν για τις πόζες στο κόκκινο χαλί και σε ένα σημείο, η J.Lo ρώτησε τον καλό της αν το βαθύ ντεκολτέ της ήταν υπερβολικό από τη συγκεκριμένη γωνία. Στη συνέχεια, εκείνος έσκυψε στο αυτί της και φέρεται να της είπε να μην ανησυχεί. Μετά όπως είδαμε μοιράστηκαν έναν φιλί και συνέχισαν τη βραδιά τους.

Jlo and Ben Affleck holding hands
Image source: Twitter

The happy-turned-moody coffee run

Την επόμενη μέρα της πρεμιέρας το ζευγάρι εμφανίστηκε στη Santa Monica κρατώντας ένα καφέ στο χέρι. Σε πρώτη όψη φάνηκαν ευδιάθετοι και χαρούμενοι, όμως λίγο πριν κάνει την κίνηση να μπει στο αυτοκίνητο ο Affleck έδειξε φανερά εκνευρισμένος. Πιο συγκεκριμένα άνοιξε την πόρτα στη Lopez και αφού εκείνη είχε τακτοποιηθεί, την έκλεισε με φόρα και αγανάκτηση. Πηγαίνοντας προς τη θέση του οδηγού, φαίνεται πως ο εκνευρισμός και οι έντονες χειρονομίες απευθυνόταν στους παπαράτσι, προσπαθώντας να τους υποδείξει πως τους ενόχλησαν ήδη αρκετά. 

Our conclusion:

Είναι σίγουρο ότι πολλές συμπεριφορές μπορούν να παρερμηνευθούν με την πρώτη ματιά. Το public eye φαίνεται να έχει γίνει πιο αυστηρό και κακοπροέραιτο στις εξωτερικές εμφανίσεις των celebrities. Όντας πάντα «υπο παρακολούθηση», τα A-list ζευγάρια δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν μια προσωπική συζήτηση μεταξύ τους χωρίς να προκληθεί κύμα σχολιασμού. Η J.Lο και ο Ben Affleck, φαίνονται πράγματι πιο αγαπημένοι από ποτέ, και οι στιγμές «εκνευρισμού», όπως σχολιάστηκαν τις τελευταίες μέρες, είναι αποτελέσματα της έλλειψης ιδιωτικότητας και διακριτικότητας που λαμβάνουν σε καθημερινή βάση.

Feature Image source: Splash News