fbpixel

Search icon
Search
#Thecomeback: H iconic εμφάνιση της Cher στο show της Victoria's Secret μας έκανε να υποκλιθούμε ξανά!
PEOPLE & MOMENTS

#Thecomeback: H iconic εμφάνιση της Cher στο show της Victoria's Secret μας έκανε να υποκλιθούμε ξανά!

Δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της...


Πέντε χρόνια μετά, το -θρυλικό- fashion show της Victoria's Secret έκανε ένα δυναμικό comeback, στη Νέα Υόρκη και τις τελευταίες ώρες αποτελεί -φυσικά- κεντρικό θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο. Η Tyra Banks, η Andriana Lima, η Irina Shayk, η Gigi Hadid και η Candice ήταν μερικά μόνο από τα «αγγελάκια» που μαγνήτισαν όλα τα βλέμματα επάνω τους, ωστόσο, εκτός από τα iconic top-models, αρκετοί στέκονται και στην εκθαμβωτική εμφάνιση της Cher, που εμφανίστηκε στο τέλος του show και τραγούδησε live μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχέις της, γνωρίζοντας την αποθέωση, σε μία πολύ-πολύ ιδιαίτερη στιγμή...

Πιο απολαυστική από ποτέ!

The big comeback

Πέρασαν αρκετά χρόνια, από το τελευταίο show της Victoria's Secret, ωστόσο, το γνωστό brand αποζημίωσε τους fans του στη μεγάλη του επιστροφή. Μερικά από τα κορυφαία top-models του χώρου φόρεσαν τα χαρακτηριστικά sexy εσώρουχά τους και περπάτησαν στην πασαρέλα, σε ένα φαντασμαγορικό show, με το αποτέλεσμα να είναι -προφανώς- άκρως εντυπωσιακό. Εκτός -όμως- από το fashion part της βραδιάς, η εμφάνιση που πραγματικά έκλεψε την παράσταση, ήταν το closing του show με τη live εμφάνιση της Cher. Η διάσημη star, ερμήνευσε -μεταξύ άλλων- το «Βelieve» και το «Strong Enough» και όλοι όσοι βρίσκονταν στην επίδειξη αδυνατούσαν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω της, χαρίζοντάς της ένα πολύ-πολύ ζεστό χειροκρότημα.

Στα 78 της χρόνια, η Cher έμοιαζε να είναι πιο εκθαμβωτική από ποτέ, μέσα στο μαύρο γυαλιστερό της σύνολο και κατάφερε από το πρώτο δευτερόλεπτο της παρουσίας της στην σκηνή να μαγνητίσει πάνω της όλα τα βλέμματα, χαρίζοντας στο κοινό ένα απίστευτο show. Η Cher ήταν η κεντρική ερμηνεύτρια της βραδιάς μαζί με τη Blackpink Lisa και την Tyla, σηματοδοτώντας την πρώτη γυναικεία μουσική σύνθεση του show. Είναι μία γυναίκα με απίστευτη αύρα, με μοναδικά vibes. Μία γυναίκα που όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, ξέρει πώς να μετατρέπεται στην απόλυτη πρωταγωνίστρια και να στρέφει όλη την προσοχή επάνω της. Κυρίως -όμως- είναι μία ερμηνεύτρια που έχει αυτή την απίστευτη ικανότητα να σαγηνεύει ακόμη κι αυτούς που δεν ανήκουν στους fans της, με τις iconic ερμηνείες της κι αυτό ακριβώς, έκανε και πριν από μερικές ώρες στη Νέα Υόρκη. Η Cher αξίζει μία βαθιά υπόκλιση από όλους μας κι έρχεται να μας υπενθυμίσει -για μία ακόμη φορά- πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και τίποτα περισσότερο...

Μία γυναίκα-σύμβολο

«Εντάξει, μπορεί κάποιος σας παρακαλώ, να μου πει… πότε θα νιώσω μεγάλη; Αυτό είναι γελοίο. Ακούω διαρκώς αυτά τα νούμερα, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να τα καταλάβω. Τι τρέχει με τα #’s; Είμαι δυσλεκτική και τα νούμερα είναι δύσκολα για μένα. Σας ευχαριστώ που μείνατε, ξέρω ότι ήταν δύσκολο. Πρέπει να πάω να γυμναστώ.Το Twitter είναι πιο δύσκολο για μένα από ό, τι τα TweetBot». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε η Cher, όταν έκλεισε τα 77 της χρόνια, θέλοντας να ευχαριστήσει του fans για τις ευχές και την αγάπη τους. Σε αντίθεση με πολλές άλλες γυναίκες, η πασίγνωστη star δεν έχει κανένα απολύτως θέμα να μιλήσει ανοικτά για την ηλικία της και δεν έχει διστάσει σε πολλές περιπτώσεις να μιλά για θέματα-taboo ή και να αυτοσαρκαστεί.

fireshot-capture-242-cher-performs-during-the-2024-victorias-secret-fashion-show-news-phot-hipshearstappscom.png

Η Cher, σε κάθε ευκαιρία στέκεται στο πόσο σημαντικό είναι να απολαμβάνει κάθε άνθρωπος -ανεξαρτήτως φύλου- την κάθε στιγμή, δίχως δεύτερες σκέψεις, δίχως «πρέπει» και «μη» κι αυτή είναι και η δική της στάση ζωής. Έχει δεχθεί έντονη κριτική για πολλές αποφάσεις της, που αφορούσαν και αφορούν κυρίως την προσωπική της ζωή κι έχει δει αρκετούς να την επικρίνουν, ωστόσο, η ίδια δεν άλλαξε ποτέ τα «πιστεύω» της. Προσπαθεί να απολαμβάνει ό,τι κάνει και δεν αναπολεί το παρελθόν, αλλά κοιτάζει μπροστά. Πριν από μερικές ώρες, η γυναίκα, αυτή, έκανε όλη τη Νέα Υόρκη -κι όχι μόνο- να υποκλιθεί στο μεγαλείο της και γνώρισε την αποθέωση, σε ένα fashion show στο οποίο εμφανίστηκαν iconic top-models και κάπως έτσι, έδειξε σε όλους πως όχι απλά δεν έχει χάσει τη λάμψη της, αλλά διανύει μία τρομερή περίοδο αποτελώντας το ιδανικό πρότυπο για όλες μας!