fbpixel

Search icon
Search
The Ideal Venue: Πραγματοποιήστε δίπλα στη θάλασσα την πιο μαγική δεξίωση γάμου
MAGAZINE

The Ideal Venue: Πραγματοποιήστε δίπλα στη θάλασσα την πιο μαγική δεξίωση γάμου

Το Paralia Event Place στη Θεσσαλονίκη αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον


Στιγμές ατμοσφαιρικές, ακριβώς όπως τις ονειρευτήκατε. Στην αγκαλιά της φύσης, τίποτα δεν μπορεί να μη θυμίζει παραμύθι. Με θέα που κυριολεκτικά κόβει την ανάσα σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη, το Paralia Event Place αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον, όπου κάθε επιθυμία σας για τη μεγάλη στιγμή της ζωής σας θα γίνει πραγματικότητα!


What’s In


Η σύγχρονη αισθητική: Για μια μοντέρνα γαμήλια δεξίωση σ’ ένα σκηνικό που θα κλέβει τις εντυπώσεις, απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο χώρος αυτός να χαρακτηρίζεται από κομψότητα και σύγχρονη αύρα. Τα φυσικά υλικά, όπως το ξύλινο δάπεδο, η πέτρα στους τοίχους αλλά και τα στοιχεία νερού, σε συνδυασμό με φυτεύσεις και εντυπωσιακό φωτισμό, υπόσχονται έναν γαμήλιο προορισμό με χαλαρό στιλ.

Οι καινοτόμοι τρόποι στέγασης: Ένα green house με φυσικό ξύλινο παρκέ πάτωμα και διάφανη οροφή, όπου ο διαμορφωμένος κήπος «εισχωρεί» στους χώρους του, είναι η ιδανικότερη επιλογή για τη φιλοξενία ενός ονειρεμένου γάμου. Γενικά, το μέρος της δεξίωσης θα πρέπει να παρέχει εγκαταστάσεις που μπορούν να εξυπηρετήσουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες, όπως στεγασμένους χώρους, που, όμως, αντιστέκονται στα στερεότυπα της κλειστής αίθουσας εκδηλώσεων.

Η ενσωμάτωση της φύσης με τον χώρο: Τα φυσικά υλικά και οι φυτεύσεις ως κύρια διακοσμητική γραμμή είναι άκρως γοητευτικά, ειδικά όταν εισχωρούν σε αυτά στοιχεία νερού ως συνέχεια της θάλασσας που βρίσκεται στο background, όπως στο Paralia Event Place.

Οι πρωτότυπες παρεμβάσεις: Πολυέλαιοι, λαμπάκια, astera tubes και custom backdrops στη διακόσμηση, αλλά και τα photobooths ως μια νέα εμπειρία θα εξασφαλίσουν την πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα για όλους τους καλεσμένους, απόλυτα συνυφασμένη με τις τάσεις.

Εξατομικευμένες εκδηλώσεις: Ο χώρος που θα επιλέξουν οι μελλόνυμφοι πρέπει να είναι διαμορφωμένος με τέτοιον τρόπο, ώστε ο εξοπλισμός του να μπορεί να μετακινείται και να εναλλάσσεται, δίνοντας εξαιρετικές conceptual επιλογές.


What’s Out


Οι παραδοσιακές προσεγγίσεις: Αντί για συνηθισμένη τελετή σε εκκλησία, οι μελλόνυμφοι σήμερα προτιμούν μια πιο ατμοσφαιρική τοποθεσία στη φύση ή έναν εξαιρετικά μοντέρνο χώρο.

Η βαριά διακόσμηση: Το επίσημο στιλ με έντονα κλασικά στοιχεία έρχεται σε αντίθεση με τη σύγχρονη αισθητική των γάμων, γι’ αυτό και θα πρέπει να περιορίζεται.

Οι λευκές αποχρώσεις: Είναι κοινές ως εξοπλισμός στους περισσότερους χώρους εκδηλώσεων, με αποτέλεσμα κάθε concept γάμου να μοιάζει παρωχημένο και ίδιο.

Ο απλός φωτισμός: Στους σύγχρονους γάμους, οι τάσεις υπαγορεύουν πως θα πρέπει να υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας ατμοσφαιρικών εφέ.

green-house-top.jpg


The Profile

Δίπλα στη θάλασσα, με θέα τον Θερμαϊκό, το Paralia Event Place βρίσκεται σε απόσταση μόλις 10 χλμ. από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και 5΄ από το Αεροδρόμιο «Μακεδονία», σ’ ένα κτήμα 8.500 τ.μ. Ένας σύγχρονος, καλαίσθητος χώρος εκδηλώσεων που μπορεί να φιλοξενήσει έως 400 άτομα με green house, ειδικά διαμορφωμένο μέρος για την απασχόληση των παιδιών και πάρκινγκ. Όλες οι παροχές του, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα εναλλαγής εξοπλισμού και σε συνεργασία με την εταιρία Party Rentals, μπορούν να καλύψουν διαφορετικά στιλ εκδηλώσεων.

Info

Φλώριδας 1, Πυλαία, τηλ.: 2310 465857

paralia-eventplace.gr

Facebook: Paralia Event Place, Instagram: @paralia_eventplace

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2024