fbpixel

Search icon
Search
The greek way: Τα καλύτερα σχέδια στα μαγιό Ελλήνων designers και πώς να τα φορέσετε
FASHION

The greek way: Τα καλύτερα σχέδια στα μαγιό Ελλήνων designers και πώς να τα φορέσετε

Καλωσορίστε το καλοκαίρι με τις πιο ξεχωριστές δημιουργίες


Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να υποδεχθούμε τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού από το να οργανώσουμε και να δημιουργήσουμε τις μελλοντικές μας εμφανίσεις στην παραλία. Το πρώτο βήμα για να το πετύχουμε είναι η συλλογή των μαγιών μας. Ποια γυναίκα που αγαπάει τη μόδα δε θέλει να έχει μία μεγάλη swimwear collection, η οποία θα χαρακτηρίζεται από μεγάλη ποικιλία και ευελιξία. Οι τάσεις που κυριαρχούν για τη φετινή σεζόν είναι πολλές για όλα τα γούστα. Τα ελληνικά brands έχουν πολύ έντονη δυναμική και στον χώρο των μαγιό κι εμείς δε μπορούμε να αντισταθούμε. Η φετινή σεζόν θέλει τους ελληνικούς οίκους μόδας να έχουν δημιουργήσει φωτεινές καμπάνιες, με εντυπωσιακά σχέδια, παιχνιδιάρικα μοτίβα αλλά και all time classic γραμμές που θα μας κρατήσουν συντροφιά τους επόμενους μήνες και θα μας βοηθήσουν να εντυπωσιάσουμε.

Ανακαλύψτε τα πιο μοντέρνα και fashionable greek swimwears αλλά και τους trendy τρόπους για να τα φορέσετε.

Vintage way

stefania.jpg

Η vintage αισθητική και πιο συγκεκριμένα οι επιρροές των ‘70s αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς τόσο στα ενδύματα όσο και στα μαγιό, όπως όλα δείχνουν. Τα ψηλόμεσα swimwears «αγκαλιάζουν» με υπέροχο τρόπο το σώμα σας, κρύβουν οποιαδήποτε ατέλεια μπορεί να νιώθετε ότι έχετε και σας χαρίζουν πολύ στιλ. Κινηθείτε σε παστέλ τόνους, όπως είναι το γαλάζιο ή το ροζ που θα τονίσουν την ηλιοκαμένη σας επιδερμίδα. Το brand της Stefania Frangista είναι μία ιδανική επιλογή, καθώς θα συναντήσετε ιδιαίτερα και μοναδικά σχέδια. Οι δημιουργίες της βασίζονται σε φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, καθώς στηρίζει ένα sustainable way of living. Συνδυάστε το bikini σας με ένα λευκό καφτάνι και flat σανδάλια για άνεση και αέρινη διάθεση.

The vintage way

Selma Zig Zag Petrol, Stefania Fragista

BUY HERE

The vintage way

Kimono

Ivi Kimono, Ancient Kallos

BUY HERE 

Kimono

Sandals

Sandals, Ancient Greek Sandals, Kalogirou

BUY HERE 

Sandals

Statement piece

1-fQDfb.jpg

Τα μαγιό μας δίνουν τη δυνατότητα να εντυπωσιάσουμε με μία μόλις κίνηση. Πιο συγκεκριμένα, ένα one piece swimwear σε έντονο χρώμα ή εκκεντρικό σχέδιο είναι σίγουρο πως θα «κλέψει» την παράσταση και θα μαγνητίσει τα βλέμματα. Αν ανήκετε σ΄αυτήν την κατηγορία δεν έχετε παρά να εξερευνήσετε το brand Boogaloo και τα τελευταία του σχέδια, τα οποία αντλούν έμπνευση από το Ομάν. Μια χώρα που όχι μόνο μπορεί να είναι περήφανη για τη ζεστή της φιλοξενία, την πλούσια κουλτούρα της και το εκπληκτικό της τοπίο αλλά και μία χώρα στην οποία η Μελίνα Γκιόλβα, δημιουργός της Boogaloo, ανακάλυψε τη δύναμη του δικού της ταξιδιού. Καθώς το μαγιό σας θα είναι το βασικό στοιχείο της εικόνας σας, τα υπόλοιπα κομμάτια θα πρέπει να λειτουργήσουν συμπληρωματικά. Ένα ζευγάρι slides κι ένα λευκό oversized shirt θα σας ανταμείψουν.

The statement piece

Cyra High Neck & Leg, Boogaloo

BUY HERE 

The statement piece

Dress

Cotton blend fabric dress, MaxMara

BUY HERE 


Dress

Slides

Flerting Slides, Chiara Ferragni, Intervista 

BUY HERE 


Slides

The surfing style

184973699-3045415559020507-52744985937806578-n.jpg

Αν ανήκετε στις γυναίκες που ενδιαφέρεστε για τις τάσεις, θα έχετε παρατηρήσει ότι τα μαγιό σε surfer style έχουν μία πολύ μεγάλη δυναμική τη φετινή σεζόν. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το δοκιμάσετε. Τα φωτεινά τους χρώματα αλλά και τα μοντέρνα μοτίβα θα σας χαρίσουν επιπλέον πόντους. Το Maa Boo είναι ένα ελληνικό brand που θα το λατρέψετε με την πρώτη ματιά. Η Άννα και η Ιόλη, δύο παιδικές φίλες, μας γοητεύουν με τις δημιουργίες τους εδώ και περίπου μία δεκαετία. Θα συναντήσετε πολύ συχνά floral prints στα συγκεκριμένα σχέδια κι εμείς σας το προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Προσθέστε μία it πετσέτα θαλάσσης κι ένα ψάθινο καπέλο και είστε έτοιμες.

The surfing style

Surf Suit One Piece, Maa Boo

BUY HERE 


The surfing style

Beach towel

Signature beach towel, Sun of a beach 

BUY HERE 

Beach towel

Hat

Virginie raffia fedora hat, Maison Michel, Luisaworld.com

BUY HERE

Hat

The bold tones

mg-2526-540x.jpg

Όπως και στα ρούχα έτσι και στα μαγιό, δεν έχουμε σταματήσει να συναντάμε έντονες αποχρώσεις που εκτός από το στιλ μας εκτοξεύουν και την ψυχολογία μας στα ύψη. Αν δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα έχει έρθει η στιγμή να το δοκιμάσετε. Τα σχέδια της Stefania Vaidani θα σας χαρίσουν αυτό που ψάχνετε. Μέσα από τα designs της γιορτάζει τις παραδόσεις και τον πολιτισμό της ιταλικής μόδας, ενώ συνδυάζει τη χειροτεχνία και τις λεπτομέρειες. Ένα ζευγάρι flip flops και το ρολόι σας θα συμβάλλουν στην υπέροχη εμφάνισή σας.

The bold tones

Logo one piece yellow, Stefania Vaidani 

BUY HERE

The bold tones

Watch

Blite, Swatch

BUY HERE

Watch

Flip flops

Flip flops, Nine West, notos

BUY HERE 

Flip flops

All time classic

kapl5087.jpg

Τα κλασικά και διαχρονικά κομμάτια, όπως το μαύρο bikini δε μπορεί να λείπει από καμία γυναικεία συλλογή. Ένας από τους πιο αναγνωρισμένους ελληνικούς οίκους, που ξεχωρίζει για τα κομψά μαγιό του, δεν είναι άλλος, από τον διάσημο ZEUS + ΔΙΟΝΕ. Με τις δημιουργίες αναδεικνύει την τέλεια ισορροπία μεταξύ ενός must-have design που παράλληλα εκφράζει μια σύγχρονη αισθητική. Ένα καφτάνι κι ένα ζευγάρι clogs θα σας δώσει την ευκαιρία να φοράτε το μαγιό σας από το πρωί μέχρι το βράδυ, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε απολύτως τίποτα.

All time classic

Pleated detail strapless bikini, Symi, ZEUS & ΔΙΟΝΕ 

BUY HERE


All time classic

Kaftan

Embroidered linen-blend kaftan, Tory Burch, Mytheresa.com

BUY HERE


Kaftan

Clogs

Trianisia sand sandals, Esiot, Mosty 

BUY HERE 


Clogs

Εγγραφείτε στο GLOW Newsletter για περισσότερα απολαυστικά νέα της μόδας κι όχι μόνο!