fbpixel

Search icon
Search
Tα spring items που θα σας χαρίσουν τον τίτλο της καλοντυμένης
THE LOOK

Tα spring items που θα σας χαρίσουν τον τίτλο της καλοντυμένης

Και θα συνθέσουν την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σας


Η ανάγκη για εξωστρέφεια και για εξόδους από το πρωί μέχρι το βράδυ έχει αποτυπωθεί ξεκάθαρα στα κομμάτια που επιλέγουμε να ολοκληρώνουν τα καθημερινά μας σύνολα. Οι τάσεις της άνοιξης είναι γνωστές εδώ και αρκετό καιρό αλλά οι fashion experts έχουν ξεκινήσει δειλά δειλά να μας παρουσιάζουν ιδιαίτερες ιδέες για να τις εντάξουμε. Η θερμοκρασία έχει ξεκινήσει να ανεβαίνει, οι ημέρες γίνονται ολοένα και πιο ηλιόλουστες και η διάθεσή μας αυξάνεται. Έχουμε ήδη αρχίσει να δημιουργούμε τη spring γκαρνταρόμπα μας και σας παρουσιάζουμε τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από αυτήν. 

Ανακαλύψτε τα!

Ribbed dress

1031c3f81e3c9ddbe5869bbcb3cf990b.jpg

Τα φορέματα αποτελούν το Νο1 της γυναικείας συλλογής ανεξαρτήτως εποχής και θερμοκρασίας. Ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις και μας δίνουν την ευκαιρία να δημιουργήσουμε stylish looks μέσα σε λίγη ώρα. Κάθε σεζόν εμφανίζονται πιο ανανεωμένα και με νέους συνδυασμούς που θα τα απογειώσουν. Η φετινή άνοιξη μας φέρνει πίσω τα ribbed dresses τόσο σε neutrals όσο και σε bold αποχρώσεις. Μπορείτε να τα επιλέξετε και για τα πρωινά office outfits μαζί μ' ένα blazer και μία raffia bag για να κάνετε την εμφάνισή σας να... μυρίσει καλοκαίρι. Τα γυαλιά ηλίου θα προσφέρουν sophisticated style στην εικόνα σας. 

Bold colours

274977832-498327931771368-4858153989335620583-n.jpg
Image source: @leoniehanne

Σας προετοιμάζουμε από τώρα. Για τους επόμενους μήνες τα έντονα χρώματα θα βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων. Αν δεν τα έχετε εντάξει μέχρι στιγμής στα every day looks σας δεν χρειάζεται να περιμένετε άλλο. Από την αντίθετη πλευρά, αν ανήκεστε τους fans θα χρειαστεί να βρείτε νέους τρόπους και συνδυασμούς για να τα παρουσιάσετε. Από φωτεινές neon αποχρώσεις μέχρι romantic pastels θα χαρίσουν έξτρα πόντους στα σύνολά σας και θα σας δώσουν τον τίτλο της fashion expert. Give them a try!

Cargo pants

cd16d22ce572e2b233ce6ef066ff73a6.jpg

Η loose αισθητική θα συνεχίσει να κυριαρχεί ολόκληρη τη σεζόν κι εσείς -αν θέλετε να ακολουθείτε τις τάσεις- καλείστε να την αποτυπώνετε στα outfits σας. Ένας εύκολος και σίγουρα trendy τρόπος είναι τα cargo pants. Μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν συνδεδεμένα με την bad taste αισθητική των '90s. Εδώ και μερικούς μήνες έxουν κεντρίσει το ενδιαφέρον κι έχουν μετατραπεί σε fashion staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας, με τους διάσημους οίκους να παρουσιάζουν συνεχώς καινούρια σχέδια. Η relaxed εκδοχές τους είναι πρώτες στις προτιμήσεις, καθώς τα μεταμορφώνουν σε key-items. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και δώστε του τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε. 

Corset tops

0ee275e192566277610be61d4fafefb1.jpg

Τα corset tops αποτελούν μία από τις πιο sexy τάσεις της φετινής άνοιξης. Τον κορσέ τον είδαμε στις περισσότερες πασαρέλες για την περίοδο Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022, είτε σαν απλό top είτε σαν layer επάνω από φορέματα, πουκάμισα ακόμα και σακάκια. Μ' αυτόν τον τρόπο μετατράπηκε σαν ένα basic κομμάτι της καθημερινότητας μας. Το μόνο που έχει μείνει είναι να τον δοκιμάσετε και να είστε σίγουρες πως δεν θα τον αποχωριστείτε. Επιλέξτε τον κορσέ για τις χαλαρές βόλτες μαζί με το t-shirt και το τζιν παντελόνι σας. Μία statement εμφάνιση που πολλοί θα θέλουν να μιμηθούν. 

Platforms

275331846-1332132303922422-249256430804709473-n.jpg
Image source: @carodaur

Τα νέα, εντυπωσιακά και τις περισσότερες φορές bold platform shoes θα μας κάνουν να αφήσουμε στην άκρη τα flats αυτής της σεζόν. Είχαν πάντοτε μία θέση στη γκαρνταρόμπα μας αλλά φέτος έχουν μετατραπεί σε high-end trend. Τα trendy σχέδια των famous brand, πρωτοπόροι Versace και Maison Valentino, κέρδισαν το στοίχημα και μας έπεισαν να τα συνδυάσουμε ακόμα και με basics. Πέδιλα, γόβες αλλά και mules αποκτούν πλέον μια πλατφόρμα και παίρνουν έναn καινούριο, εκκεντρικό χαρακτήρα. Είτε τα συνδυάσετε με τζιν είτε με mini dresses, το αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει.