fbpixel

Search icon
Search
THE LOOK

Τα must-have κοσμήματα που χρειάζεται κάθε σύγχρονο jewellery box

Αποκτήστε τα it-jewellery pieces που ενδείκνυνται για τη διαχρονικότητα και την ευελιξία τους


Τα must-have κοσμήματα που χρειάζεται κάθε σύγχρονο jewellery box

Είτε θεωρείτε τον εαυτό σας εκλεπτυσμένο μινιμαλιστή είτε εκφραστικό μαξιμαλιστή, ένα πράγμα που έχουμε όλοι κοινό είναι το accessorising, και όταν πρόκειται να βάλετε τις τελευταίες πινελιές σε ένα ντύσιμο, τα κοσμήματα είναι ένα από τα πιο ισχυρά διακοσμητικά στοιχεία. Το κόσμημα είναι προσωπικό, άλλωστε, και τα κομμάτια που επιλέγουμε να αγοράσουμε, να χαρίσουμε και να φορέσουμε μπορούν να πουν μια ιστορία. Δεν είναι απαραίτητο κάποιο special piece να φυλάσσεται μόνο για ξεχωριστές περιστάσεις.

Υπάρχουν ορισμένα κλασικά κοσμήματα που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε κοσμηματοθήκη, προκειμένου να δημιουργηθεί το τέλειο styling. Αυτά τα βασικά στιλ εξυπηρετούν έναν παρόμοιο σκοπό με τα βασικά κομμάτια της ντουλάπας σας -  που μπορούν να συνδυαστούν για να απογειώσουν κάθε ντύσιμο.

Χτίστε, λοιπόν, μια capsule συλλογή κοσμημάτων και αποκτήστε τα go-to κομμάτια που θα ταιριάζουν με όλα..

Gold bangles

gold-bangle.jpeg
Image source: InspiredJewelryxxx/ Etsy

Τα bangles προσφέρουν μια πολυτελή αίσθηση, ίσως περισσότερο από τα βραχιόλια - ειδικότερα για το καλοκαίρι. Για να διατηρήσετε την εμφάνιση αβίαστη, μείνετε σε έναν ή δύο τόνους μετάλλων και επιλέξτε κομμάτια που είναι κομψά και γλυπτά - οτιδήποτε πολύ επιτηδευμένο θα χάσει αυτό το understated element που αναζητάμε.

Φορέστε ένα χρυσό bangle από μόνο του, ή συνδυάστε το με παραπάνω μινιμαλιστικά σχέδια. Μην ξεχνάτε πως το χρυσό χρώμα κολακεύει άψογα και το μαύρισμα σας.

Hoop earrings

il-1588xn3100713840-jyw8.webp
Image source: Etsy/BACCISTORE

Για πολλές από εμάς, ένα καλό ζευγάρι κρίκοι λειτουργεί ως ένα go-to piece στο οποίο μπορούμε να βασιστούμε από τις πιο casual μέχρι και τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις μας. Σε περίπτωση, όμως, που αναζητάτε κάτι πιο simple και ευέλικτο, επιλέξτε ένα ζευγάρι stud earrings.

Chain necklace

snapinstaapp-105942212-306466457150736-205314976447395675-n-1080.jpg
Image source: @fakerstrom

Οι αλυσίδες είναι πάντα δημοφιλείς και παραμένουν ανεπηρέαστες από τις τάσεις που εναλλάσσονται. Συνδυάστε τη με περισσότερες λεπτεπίλεπτες αλυσίδες, όπως tennis necklaces ή snake αλυσίδες, απλά δώστε βάση στο μάκρος τους. Θα πρέπει η μία να διαφέρει έστω κάποια χιλιοστά ώστε να δείχνει σωστά αισθητικά, με μια ορθή δομή. Μη φοβηθείτε να προσθέσετε και κάποια μικρά charms τα οποία έχουν σημασία για εσάς. 

Minimal rings

mejuri.webp
Image source: Mejuri

Όταν πρόκειται για δαχτυλίδια, μπορεί τα χρωματιστά και παιχνιδιάρικα κομμάτια να είναι άκρως δελεαστικά, όμως τα απλά metallic bands με γεωμετρίες, ημιπολύτιμους ή πολύτιμους λίθους σε συνδυασμό με τα αυστηρά διαμάντια, είναι αυτά που θα σας συνοδεύσουν παντού και πάντα - αναδεικνύοντας έναν αβίαστα chic χαρακτήρα.

Τολμήστε ακόμα να συνδυάσετε τους τόνους του silver & gold στα stacks δαχτυλιδιών σας, αφού δείχνει ένα πιο ανεπιτύδευτα chic στιλ που προτιμάμε για το καλοκαίρι (και όχι μόνο).

Sculptured σκουλαρίκια

d861ad7dc88c9e9e8b179ed0f7f54c46.jpg
Image source: Net-a-porter

Τα σκουλαρίκια πλαισιώνουν το πρόσωπο, οπότε έχουν τη μοναδική ικανότητα να λένε πολλά για την αίσθηση του στιλ μας με μια μόνο ματιά. Τα υπερμεγέθη, μεταλλικά κομμάτια είναι πάντα go-to. Για παράδειγμα, αν επιλέξετε ένα strapless top ή φόρεμα, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα μινιμαλιστικό στιλ που ακουμπάει σχεδόν τους ώμους, αφού πρόκειται για μια τάση που ξεχωρίζει αυτή τη σεζόν.

1

Born with Past Earrings

Anais Kostinou BUY HERE

2

Turtle hoop earrings

Antonia Karra BUY HERE

3

Lito Grand Blue necklace

Link Jewellery BUY HERE

4

Beetle stud earrings

Katerina Ioannidis BUY HERE

5

Nubia ring

Lalaounis BUY HERE

6

Messika pendant chain

Gofas BUY HERE

Feature image source: left: Anais Kostinou, right: @ariviere