fbpixel

Search icon
Search
THE LOOK

Τα must-have items που θα φοράμε τον φετινό χειμώνα

Αγαπημένα σχέδια που δε θα θέλετε να αποχωριστείτε


Τα must-have items που θα φοράμε τον φετινό χειμώνα

Διανύουμε τον τελευταίο μήνα του φθινοπώρου και η θερμοκρασία έχει αρχίσει να μειώνεται αισθητά, κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες. Το γεγονός αυτό μας έχει οδηγήσει στην ανακατάταξη και οργάνωση της ντουλάπας μας αλλά και στον πειραματισμό καινούριων και μοντέρνων χειμερινών συνόλων.

Όσο θα πλησιάζουμε πιο «βαθιά» στο χειμώνα τόσα περισσότερα κομμάτια θα προσθέτουμε στα looks μας, κάνοντας απλά ή και λίγο πιο περίπλοκα layerings. Όπως κι αν επιλέξτε να διαμορφώσετε το προσωπικό σας στιλ του επόμενους μήνες, υπάρχουν κάποια βασικά items, τα οποία μερικά μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε στις εμφανίσεις σας από τώρα. Από οutwears μέχρι αξεσουάρ, μία statement επιλογή πραγματικά θα αλλάξει ολόκληρο το ύφος της εικόνας σας.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω, ανακαλύψτε τα must have items, ξεχωρίστε τα αγαπημένα σας και απογειώστε το στιλ σας!

Coat

winter-items-4.jpg
Image source: @ninasandbech

Για τη χειμερινή περίοδο, το παλτό είναι αυτό που δημιουργεί την πρώτη εντύπωση σ’ ένα σύνολο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην επένδυση που θα κάνετε. Σίγουρα οι κλασικές εκδοχές όπως το μαύρο ή το καμηλό, χαρίζουν πρακτικότητα και ευελιξία. Παρ’ όλα αυτά ένα statement κομμάτι θα κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα σας προσφέρει την απαιτούμενη ανανέωση. Λατρεύουμε τα έντονα χρώματα που αναβαθμίζουν την εικόνα αλλά και τη διάθεση μας. Μπορείτε να πειραματιστείτε και με τα υφάσματα, όπως το να διαλέξετε μία δερμάτινη καμπαρντίνα.

Knitwear

winter-items-5.jpg
Image source: @pepamack

Η πιο συχνή επιλογή για τις κρύες μέρες. Έχετε τη δυνατότητα να το φορέσετε από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή σας έξοδο. Τα σχέδια είναι πολλά όπως μονοχρωμίες, φωτεινοί τόνοι, roll neck και οversized. Αν θέλετε να «παίξετε» με το στιλ σας προσθέστε ένα μακρύ και φαρδύ πουκάμισο από μέσα και συνδυάστε το με loose pants. Βρείτε το σχέδιο που σας ταιριάζει και φροντίστε να έχετε ποικιλία στη συλλογή σας μ’ αυτά τα κομμάτια ώστε να είστε ευέλικτες.

Boots

winter-items-8.jpg
Image source: @weworewhat

Αδιαμφισβήτητα το key-item του χειμώνα. Από Chelsea boots μέχρι chunky sole και welly boots, δεν υπάρχει εμφάνιση που να μην βασίζεται σ’ ένα υπέροχο ζευγάρι μπότες. Τα σχέδια που θα συναντήσετε ποικίλουν, ανάλογα το στιλ και το σωματότυπό σας. Το ίδιο ισχύει και για τα χρώματα. Η μαύρη επιλογή είναι δικαιολογημένα η πιο συνηθισμένη, διότι βασίζεται στην διαχρονικότητα και την πρακτικότητα. Δημιουργήστε πολύ προσεκτικά μία πλήρως ενημερωμένη boots collection για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις.

 Double breasted coat

Double breasted coat

Emporio Armani, Intervista

BYU HERE
 Leather coat

Leather coat

Bottega Veneta, Mytheresa.com

BUY HERE
 Leather boots

Leather boots

Karida

BUY HERE
 Ankle boots

Ankle boots

Marks & Spencer

BUY HERE
 Wool yarn jumper

Wool yarn jumper

MaxMara

BUY HERE
 Cashmere knitwear

Cashmere knitwear

Falconeri

BUY HERE

Cardigans

winter-items-3.jpg
Image source: @harpersbazaar

Ένα από τα αγαπημένα κομμάτια των Γαλλίδων έχει χαρίσει πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις. Συνδυάζει την άνεση με το στιλ, δύο στοιχεία που όταν ενώνονται  έχουν το πιο επιτυχημένο αποτέλεσμα. Τα μήκη τους πολλά από cropped μέχρι oversized. Αποτελούν μία από τις πιο συχνές μας επιλογές και σας τα συστήνουμε ανεπιφύλαχτα. Αν θα έρθετε πρώτη φορά σ’ επαφή μ’ αυτό το στιλ σας προτείνουμε να κινηθείτε σε ουδέτερους τόνους για μεγαλύτερη ευκολία.

Accessories

winter-items-2.jpg
Image source: @popsugar

Τα αξεσουάρ «παίζουν» σημαντικό ρόλο τόσο για μία update εμφάνιση όσο και για να εξασφαλίσουμε την απαραίτητη θερμοκρασία. Ένα από τα πιο hot accessories της φετινής σεζόν είναι τα γάντια. Από τα πιο απλά και καθημερινά μέχρι τα μακριά opera style, δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σας. Plus, βασικά και κλασικά access είναι τα κασκόλ και τα φουλάρια αλλά μπορείτε να επιλέξετε και μάλλινες κορδέλες για τα μαλλιά.

It bags

winter-items-1.jpg
Image source: @sofiamcoelho

Οι τσάντες μπορεί να μην διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην θερμοκρασία που χρειαζόμαστε. Ή έτσι νομίζουμε! Οι puffer pillow bags του διάσημου brand Maison Margiela έχουν την απόλυτη αίσθηση του ζεστού παπλώματος μας. Παρ’ όλα αυτά μία it bag είναι πάντα απαραίτητη ανεξαρτήτου εποχής, στιλ και ώρα της ημέρας.

Καλό μήνα με πολύ στιλ!
 Cardigan

Cardigan

Falconeri

BUY HERE
 Cardigan

Cardigan

Marella

BUY HERE
 Scarf

Scarf

Gant, Notos

BUY HERE
 Valentino Garavani embellished leather gloves

Valentino Garavani embellished leather gloves

Valentino. Net-a-porter.com

BUY HERE
 Shoulder bag

Shoulder bag

Karl Lagerfeld, Kalogirou

BUY HERE
 Medium glam slam bag

Medium glam slam bag

Maison Margiela

BUY HERE