fbpixel

Search icon
Search
Τα matte milk νύχια είναι ο αντικατοπτρισμός του quiet luxury
HAIR & NAILS

Τα matte milk νύχια είναι ο αντικατοπτρισμός του quiet luxury

Do it like Victoria Beckham


Η Victoria Beckham είναι αναμφίβολα μια από τους πρωτοστάτες του quiet luxury. Μπορεί να μας εντυπωσιάζει με τα 15 διαφορετικά δαχτυλίδια αρραβώνων της, αλλά η Posh Spice έχει καταφέρει να εκτοξεύσει το minimal chic με τις εμφανίσεις της. Τυπικά κλίνει προς τα κλασικά σχήματα και τους ουδέτερους τόνους, με την αθόρυβη πολυτέλεια η έμφαση δίνεται σε υψηλής ποιότητας, διαχρονικά βασικά κομμάτια και όχι σε μοντέρνα κομμάτια που φαίνονται ακριβά, αλλά όχι με έναν φανταχτερό τρόπο.

Και πιο πρόσφατα, εκτός από τα outfits της, η Victoria Beckham έφερε τον μινιμαλισμό και στο μανικιούρ της. Η σχεδιάστρια μόδας φόρεσε πρόσφατα αυτό που εμείς ονομάζουμε "matte milk nails", το οποίο χαρίζει καθαρή, διακριτική πολυτέλεια. Η Posh δημοσίευσε το μανικιούρ της από ένα πάρτι στο Μαϊάμι, στο οποίο ποζάρει με τον Tom Ford και τον Lionel Messi, ενώ επιδεικνύει τα νύχια της.

Με το ματ μανικιούρ της σε απόχρωση γάλακτος, η Victoria Beckham φοράει smokey eye, ενώ αργότερα αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες πίσω από το signature look της σε ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε καλύτερα τα νύχια της. Τα ματ λευκά νύχια (AKA milk nails) διαθέτουν μια διακριτική πινελιά ροζ, με τα ίδια τα νύχια σε μακρύ, γωνιώδες στρογγυλό σχήμα νυχιών (squoval).

Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να υιοθετήσετε το "milk latte manicure" της

Αυτό το μινιμαλιστικό μανικιούρ είναι σχετικά εύκολο να το κάνετε μόνοι σας αν έχετε τα βασικά. 

  • Ξεκινήστε καθαρίζοντας και προετοιμάζοντας τα νύχια σας, φροντίζοντας να αφαιρέσετε τα πετσάκια και να δώσετε σχήμα στα νύχια με μια λίμα. 
  • Μόλις το κάνετε αυτό, είναι ώρα να ξεκινήσετε τη βαφή.
  • Ξεκινήστε με την εφαρμογή μιας βάσης, ώστε το μανικιούρ σας να διαρκεί περισσότερο, και στη συνέχεια προσθέστε το χρώμα σας.

Φυσικά, μπορείτε επίσης πάντα να πάτε απλά στον αγαπημένο σας χώρο περιποίησης και να κάνετε ένα μανικιούρ μεγαλύτερης διάρκειας με ημιμόνιμο ή τζελ. Εξάλλου, αυτό θα έκανε και η Posh Spice!

Εμείς, βέβαια, ανακαλύψαμε και άλλες milky ιδέες για νύχια που θα καθρεφτίσουν το quiet luxury aesthetic που όλες επιζητούμε 

1. Short - square milky νύχια 

c089cd2328aae2e7dc3c7e9a3614d5dc.jpg

2. Oval κοντά γαλακτερά νύχια

4db49203b40c842409a5d42d4143f4d8.jpg

3. Oval milky nails με μια δόση πέρλας

c144b92ccd86cd6dce0bf472a60e4c17.jpg

4. Ombre milky nails

54b46c22f9ac3a0b336262ccb299d5ff.jpg


Κεντρική φωτογραφία: @victoriabeckham