fbpixel

Search icon
Search
H Victoria και o David Beckham κοιμούνται σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες
PEOPLE & MOMENTS

H Victoria και o David Beckham κοιμούνται σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες

Αυτός είναι ο λόγος...


Ένα από τα πιο αγαπημένα celebrity couples της δεκαετίας του '90 είναι αναμφίβολα ο David και η Victoria Beckham. Από το γάμο τους το 1999, έχουν βιώσει μαζί διάφορα ups and downs στην πολυετή σχέση τους. Είναι ενδιαφέρον παρόλα αυτά ότι το υπέροχο ζευγάρι έχει πάρει την απόφαση να κοιμάται σε ξεχωριστά κρεβάτια και υπάρχει ένας συναρπαστικός λόγος πίσω από την επιλογή του.

Φαίνεται ότι ο David απολαμβάνει μια πιο ζωντανή κοινωνική ζωή, ενώ η Victoria είναι λάτρης μιας πιο ήρεμης και χαμηλών τόνων ζωής. Αν αυτές οι φήμες είναι όντως αληθινές, φαίνεται ότι το ζευγάρι βρήκε μια έξυπνη λύση! 

Το power couple αποφάσισε να να κοιμάται σε ξεχωριστά κρεβάτια εδώ και κάποια χρόνια τώρα. Η Daily Mail δίνει τη δική της εξήγηση, αναφέροντας ότι η countryside κατοικία τους διαθέτει ξεχωριστές πτέρυγες που προορίζονταν για τον καθένα τους. Αυτές περιλαμβάνουν τις δικές τους κουζίνες, υπνοδωμάτια και αυλές, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή ιδιωτικότητα και ανεξαρτησία.

shutterstock-96467867.jpg

Επιπλέον, η ύπαρξη ξεχωριστών πτερύγων στο σπίτι τους επιτρέπει τη δυνατότητα φιλοξενίας μεγάλων πάρτι. Εάν μια ζωντανή εκδήλωση λάμβανε χώρα στη μία μεριά του σπιτιού, όσοι βρίσκονταν στην άλλη πτέρυγα, που βρίσκεται περίπου 50 μέτρα μακριά, δεν θα ενοχλούταν.

Αυτή η ρύθμιση παρέχει ένα επίπεδο ιδιωτικότητας και ευκολίας για τον David, τη Victoria και τους καλεσμένους τους, εξασφαλίζοντας ότι όλοι μπορούν να διασκεδάσουν χωρίς να ενοχλούν τους άλλους. Αυτή η απόφαση τους επιτρέπει να έχουν τον δικό τους χώρο και να αποσύρονται σε διαφορετικές πτέρυγες όταν χρειάζονται λίγo privacy ή χρόνο μόνοι τους. 

Οι χωριστοί χώροι δεν είναι κάτι νέο για τους Beckham. Το διατηρητέο αρχοντικό τους, που αξίζει 31 εκατομμύρια λίρες, στο διάσημο Holland Park του Λονδίνου, διαθέτει επτά υπνοδωμάτια - συμπεριλαμβανομένης μιας εντελώς ξεχωριστής πτέρυγας όπου έμεναν η Nicola Peltz και ο γιος τους, Brooklyn όταν έβγαιναν ραντεβού.

shutterstock-301155200.jpg


Το τελευταίο διάστημα, βλέπουμε πολλά διάσημα ζευγάρια του Hollywood αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Την ίδια στιγμή, υπάρχουν και ο David με την Victoria. Ίσως να έχουν δεχθεί τα περισσότερα αρνητικά σχόλια από άλλους. Ωστόσο, πάντα προσπαθούσαν να τα αγνοήσουν όλα και να συνεχίσουν τη ζωή τους. Κατάφεραν και έμειναν και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ πέτυχαν τη δημιουργία μιας μοναδικής, ενωμένης και αγαπημένης οικογένειας.

Φυσικά και αυτοί είναι διαφορετικοί. Το ότι επιλέγουν να ζουν κάποιες στιγμές χωριστά δεν τους ενώνει λιγότερο. Έχουν καταφέρει να δείξουν στον κόσμο πια ένα πιο εξωστρεφές προφίλ, καθώς μοιράζονται τη δική τους αλήθεια και πραγματικότητα.