fbpixel

Search icon
Search
Instagram report: 7 top προτάσεις για τα κουρέματα του καλοκαιριού
HAIR & NAILS

Instagram report: 7 top προτάσεις για τα κουρέματα του καλοκαιριού

Κάντε το τέλειο update για υπέροχα looks


Κορίτσια στον ήλιο, αντηλιακά, τέλεια γυαλιά και το μόνο που λείπει είναι το κατάλληλο hair cut. Κάπως έτσι όλα θυμίζουν το ελληνικό καλοκαίρι που λατρεύετε. Μπορεί φέτος να μη βγήκατε αρκετά έξω αλλά τα inspirational posts στο ιnstagram σας έδειξαν σίγουρα τις τάσεις που οφείλετε να ακολουθήσετε. Άλλες ορκίζεστε αιώνια στα μακριά μαλλιά, άλλες είστε λάτρεις του καρέ και άλλες προτιμάτε μια ενδιάμεση κατάσταση που σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε τα προνόμια και των δύο. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε είναι βέβαιο πως με τις παρακάτω προτάσεις που ανακαλύψαμε στην αγαπημένη εφαρμογή, θα θέλετε να τολμήστε ακόμη και όσα δεν είχατε φανταστεί.

1. Long Face-Framing Layers

hair-trends-summer-2021.jpg

Δίνει όγκο, χαρίζει μια girly ψευδαίσθηση και είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να πετύχετε τα πιο ατημέλητα waves. To trend αυτό αναδεικνύει υπέροχα τις ανταύγειες χαρίζοντας παράλληλα μια ευκολία στο φορμάρισμα. Η φράντζα δεν πεφτει στο πρόσωπο σας και έτσι όλα μοιάζουν λίγο πιο εύκολα. 

Hint: Τολμήστε το με ανοιχτούς ώμους ώστε να αναδείξετε περισσότερο.

2. Blunt Bob

hair-trends-summer-2021-1.jpg

Ένα bob καρέ κούρεμα που φτάνει μέχρι το πιγούνι ταιριάζει τέλεια στα τετράγωνα πρόσωπα. Κάντε το styling όπως ακριβώς το είδατε στα Oscars ψεκάζοντας ένα dry shampoo στις ρίζες για όγκο και κρατώντας ίσιες τις άκρες με τη βοήθεια θερμότητας.

Hint: Μπορείτε να κάνετε χωρίστρα στην άκρη για να δώσετε περισσότερη έμφαση στο κούρεμα ή για να αναδείξετε τα σκουλαρίκια σας.

3. Shaggy Pixie

hair-trends-summer-2021-2.jpg

Tο pixie κούρεμα με τις αφέλειες ριγμένες προς τα μπροστά μαλακώνει κάθε σκληρό χαρακτηριστικό και η φωτογραφία της Alyssa Coscarelli το επιβεβαιώνει. Για να αντιγράψετε το look της, αφού κουρευτείτε με αυτό τον τρόπο, απλώστε μία styling cream για μπούκλες χτενίζοντας τα μαλλιά με τα δάχτυλα  και στη συνέχεια αφήστε τα να στεγνώσουν προς την ίδια κατεύθυνση. 

Hint: Μπορεί αυτό το look να το δοκιμάζουν -συνήθως- γυναίκες με λεπτά χαρακτηριστικά αλλα θα εκπλαγειτε αν δείτε πόσο μπορεί να σας ταιριάζει όποια και αν είναι τα στοιχεία του προσώπο σας. 

4. Mullet

hair-trends-2021-summer.jpg

Αν το πρόσωπo σας έχει την τάση να δείχνει πιο μακρύ, κόβοντας ευθείες αφέλειες μέχρι τα φρύδια θα "σπάσει" το μήκος και θα δώσει την ψευδαίσθηση περισσότερου πλάτους. Όσο για το styling, το καλοκαίρι επιβάλει να δώσετε μια πιο ανάλαφρη νότα και να αφήσετε τις αφέλειες να είναι πιο χαλαρές. Συνδυάστε τις με μπούκλες ή απλώς δώστε όγκο που θα χαρίσει την ψευδαίσθηση ενός επιμελώς ατημέλητου look. 

Hint: Δοκιμάστε ένα έντονο κραγιόν που θα δώσει ακόμη περισσότερη έμφαση στο πρόσωπο σας. 

5. French Bob With Bangs

hair-trends-2021-2-summer.jpg

Το French bob κούρεμα και τις πλούσιες αφέλειές της δίνει νέο αέρα στο κατά τα άλλα σοφιστικέ hairstyle της, κάνοντάς το να δείχνει πιο μοντέρνο και φρέσκο από ποτέ. Αν έχετε κι εσείς αφέλειες, ή ετοιμάζεστε να αποκτήσετε, φροντίστε να τους δώσετε την απαραίτητη λάμψη με ένα hairspray μετά το styling.

Hint: Μην μπλεχτείτε με ανταύγειες και κρατήστε ένα μόνο χρώμα που ταιριάζει υπέροχα σε αυτό το κούρεμα. 

6. One-Length

hair-trends-summer-2021-4.jpg

Τα πολύ μακριά, ίσια μαλλιά θα συνεχίσουν να κυριαρχούν και το καλοκαίρι του 2021. Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που η Cher εμφανίστηκε στο προσκήνιο, αλλά από τότε κατάφερε να καθιερώσει το hair look της και να θεωρείται ακόμη και σήμερα icon. Θαυμάστριες του "Cher hairstyle" δηλώνουν οι Kim και Khloe Kardashian, καθώς και η Demi Lovato.

Hint: Είναι σημαντικό να επισκέπτεστε συχνά των hair stylist σας.

7. Long frame

elsa-hosk-the-lob.jpg

Tο μακρύ καρέ δείχνει τέλειο σε όλες τις γυναίκες και ειδικά σε όσες έχουν λεπτή τρίχα. Οι απαλές στρώσεις του που αγκαλιάζουν το πρόσωπο χαρίζουν διάσταση και όγκο στο look, χωρίς να βαραίνουν το κεφάλι. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από τον κομμωτή σας να προσθέσει εσωτερικές σκάλες που να ακουμπούν τους ώμους, ώστε να διατηρήσετε το μήκος σας, προσθέτοντας παράλληλα τον επιθυμητό όγκο. 

Hint: Βάλτε όγκο και μπούκλες και το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.