fbpixel

Search icon
Search
Τα ιδανικά outfits για κάθε fun δραστηριότητα αυτό το καλοκαίρι
STYLING TIPS

Τα ιδανικά outfits για κάθε fun δραστηριότητα αυτό το καλοκαίρι

Το style guide που θα σας λύσει τα χέρια!


Το καλοκαίρι μας καλεί σε καινούργιες εμπειρίες και δραστηριότητες που μας φέρνουν χαρά και ικανοποίηση - ανάλογα πάντα με τις προτιμήσεις μας. Είτε, λοιπόν, αποζητάτε μια χαλαρή μέρα στην παραλία, ένα αναζωογονητικό boat day, ή μια περιπετειώδη εμπειρία με θαλάσσια sports, πρέπει να επιλέξετε το ανάλογο outfit που θα σας διατηρήσει άνετες, αλλά και κομψές όλη την ημέρα. Όπως και όλον τον υπόλοιπο χρόνο, έτσι και το καλοκαίρι, η κάθε περίσταση χρειάζεται το ανάλογο σύνολο. Παρόλαυτα, είναι η εποχή που η φυσικότητα, η ευελιξία και η άνεση στις επιλογές μας συνίσταται και προτιμάται.

Δείτε παρακάτω τις go-to fashion επιλογές μας για κάθε συνθήκη, από ένα hiking session, μέχρι τα χαλαρά beach & boat days..

Hiking

acaad3e1f1ff8b38f5404acd44905de6.jpg
Image source: @clairerose

Δεν υπάρχει πιο ιδανικός τρόπος να ασκηθείτε και ταυτόχρονα να έρθετε κοντά με τη φύση. Αν επιλέξετε να πάτε για ορειβασία σε ένα βουνό, μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας το καπέλο σας αλλά και ένα extra layer, όπως αντιανεμικό που ενδύκνειται για την πρακτικότητά του. Φυσικά, τα ανθεκτικά αθλητικά και οι ψηλές κάλτσες είναι must για να διατηρήσουν την άνεσή σας. Επιλέξτε ένα set άθλησης ή ένα sporty playsuit.

Wine tasting

snapinstaapp-365397966-1330553777583312-5006997026157676387-n-1024.jpg
Image source: @twentysixpline

Αν είστε wine enthusiast, ένα tasting κρασιού αποτελεί την ιδανική δραστηριότητα για εσάς. Dress for the occasion επιλέγοντας ένα midi αεράτο φόρεμα και συνοδέψτε το με flat sandals και matching αξεσουάρ. Μας αρέσει πολύ η επιλογή του λευκού, συνδυασμένο με μαύρες λεπτομέρειες που προκαλούν μια απόλυτα ισορροπημένη αντίθεση.

By the beach

362605202-964961587891582-4538874797473704160-n.jpg
Image source: @ariviere

Ένα πετυχημένο beach look κρύνεται από την κομψότητα, την πρακτικότητα αλλά και την άνεση που προσφέρει. Δεν υπάρχει πιο πετυχημένος συνδυασμός από αυτόν του matching printed μαγιό και παρεό, με ένα loose πουκάμισο από πάνω. Φυσικά, μην ξεχάσετε μια ευρύχωρη raffia bag που θα χωρέσει όλα σας τα essential items. Το συγκεκριμένο outfit θα σας διατηρήσει απόλυτα κομψές και στο post-beach lunch.

Extra tip: Το λεοπάρ και γενικότερα τα animal-prints αποτελούν go-to φέτος το καλοκαίρι, οπότε σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα να το εντάξετε και στα beach looks.

Boat day

a8c9ec36c7c0f436a745e1a82609fcfd.jpg
Image source: @hannaschonberg

Υπάρχουν πολλά άγραφα rules για το ιδανικό σύνολο που θα σας συνοδεύσει while cruising by the sea. Το κατάλληλο ντύσιμο απαιτεί μια λεπτή ισορροπία μεταξύ άνεσης, λειτουργικότητας και, ίσως το πιο σημαντικό, στιλ. Επιλέξτε, λοιπόν ελαφρά υφάσματα με λινό ή βαμβακερό τελείωμα - όπως ένα παντελόνι και ένα κοντομάνικο πουκάμισο πάνω από το μαγιό σας. Τολμήστε να κάνετε mix & match τα patterns τους ή αν αναζητάτε μια πιο safe επιλογή, ένα λευκό σετ είναι ιδανικό. Φυσικά, μην ξεχάσετε τα γυαλιά, το καπέλο αλλά και το αντηλιακό σας.

Extra tip: Προστατευτείτε από το απογευματινό breeze παίρνοντας μαζί σας και ένα ελαφρύ βαμβακερό πουλόβερ. Η μαρινιέρα είναι, φυσικά, go-to!

Island exploring

9671fde1064e16636fbf55c28a1c3643.jpg
Image source: @bbcvl

Κάθε καινούργιο μέρος που επισκέπτεστε απαιτεί μια χαλαρή βόλτα για εξερεύνηση. Μετά την παραλία και το μπάνιο σας, λοιπόν, επιλέξτε ένα άνετο outfit που θα σας διατηρήσει δροσερή και περπατήστε στα σοκάκια ή τους δρόμους του προορισμού σας. Προτιμήστε τις απογευματινές ώρες που ο ήλιος θα έχει πέσει, ιδανικά κατά το ηλιοβασίλεμα! Ένα crochet σορτσάκι σε συνδυασμό με ένα λευκό πουκάμισο και τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορεί να σας συνοδέψει άρτια από τη βόλτα σας σε ένα early dinner ή drinks. 

Dinner & party by the beach

8d704e55941ba0860ae3bae27654c35e.jpg
Image source: Net-a-porter

Φέτος λατρεύουμε το crochet σε δραματικά maxi lengths που θα προσθέσουν κατευθείαν πόντους στο στιλ σας. Για ένα dinner ή party by the beach σας συστήνουμε να επιλέξετε ένα μακρύ φόρεμα ή σετ φούστας μπλούζας σε αυτό το boho-chic υλικό. Συνδυάστε το με barely there sandals και τα κατάλληλα αξεσουάρ, όπως κάποιο statement κόσμημα που θα το αναβαθμίσουν επιτυχώς.

Feature image source: @ariviere, @twentysixpline