fbpixel

Search icon
Search
Τα designer ski pop-ups που θα βρείτε στους πιο exclusive προορισμούς αυτόν τον χειμώνα
FASHION NEWS

Τα designer ski pop-ups που θα βρείτε στους πιο exclusive προορισμούς αυτόν τον χειμώνα

Οι πολυτελείς οίκοι μόδας προσγειώθηκαν στα ski destinations αυτή τη σεζόν, από την Ιαπωνία μέχρι την Ελβετία


Είτε προτιμάτε να περνάτε τους χειμώνες σας κάπου τροπικά και ηλιόλουστα, είτε περιμένετε με ανυπομονησία να πέσουν τα πρώτα χιόνια, τα πιο premium brands κάνουν ό,τι μπορούν για να μας βάλουν στο χειμερινό κλίμα, δημιουργώντας εντυπωσιακά ski pop-up stores. Αν θέλετε, λοιπόν να αναβαθμίσετε το στιλ σας on the slope, αλλά και την après ski αισθητική, τα παρακάτω designer pop-ups, προσφέρουν κορυφαία μόδα σε πολυτελείς προορισμούς. 

Από την Louis Vuitton που κάνει το ντεμπούτο της στα βουνά της Ιαπωνίας, τον σχεδιαστή Simon Porte Jacquemus που φέρνει τη λαμπερή holiday collection Guirlande στους χιονισμένους δρόμους της Courchevel, αυτά είναι τα ski fashion pop-ups που πρέπει να γνωρίζετε αυτόν τον χειμώνα!

Jacquemus
Courchevel, Γαλλία

jacquemus-courchevel-pop-up.webp

Ανοιχτό μέχρι τις 31 Μαρτίου
jacquemus.com

Ο Jacquemus ως οίκος είναι σχεδόν συνώνυμος με την έννοια του pop-up, έχοντας εγκατασταθεί βραχυπρόθεσμα παντού - από τη λίμνη Como μέχρι το Saint Tropez. Αυτή τη σεζόν, το λατρεμένο γαλλικό fashion brand έρχεται στο Courchevel με ένα pop-up 100 τ.μ. που βρίσκεται στην rue du Rocher, στην καρδιά του κομψού γαλλικού χιονοδρομικού κέντρου. Έξω, είναι τοποθετημένα ασημένια snowboards με την υπογραφή του οίκου. Πίσω από το πέτρινο και ξύλινο εξωτερικό, το χειμερινό διώροφο pop-up είναι γεμάτο ζεστά neutral χρώματα, δημιουργώντας το ιδανικό σκηνικό για την παρουσίαση της limited edition Holiday collection "Guirlande" του ανατρεπτικού σχεδιαστή. Με κλασικά κομμάτια σε πιο ανανεωμένες φόρμες, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να επιλέξουν ανάμεσα σε νέα ready-to-wear, αξεσουάρ και μοναδικά δώρα, όλα σε μια εποχιακή χρωματική παλέτα με ασημί, χρυσές, πράσινες και κόκκινες αποχρώσεις.

Loro Piana
Zermatt, Ελβετία

loro-piana-fall-winter-2023-2024-holiday-collection-zermatt-pop-up-3.webp

Ανοιχτό μέχρι τις 15 Μαρτίου
loropiana.com

Στο εσωτερικό του, το φωτεινό pop-up store είναι γεμάτο με όλα τα απαραίτητα για το χειμώνα, όπως χοντρά πουλόβερ και άνετα outerwear, loungewear, snow boots και ακόμη και μερικά κομμάτια κατάλληλα για après-ski, φτιαγμένα από τα εμβληματικά υφάσματα της εταιρείας και διακοσμημένα με περίτεχνα κεντήματα. Οι fashion lovers μπορούν επίσης ν' ανακαλύψουν την πολύ κομψή Ski Capsule Collection του οίκου!

Louis Vuitton
Niseko, Ιαπωνία

louis-vuitton-ski-pop-up.webp
Ανοιχτό μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου
louisvuitton.com

Η pop-up boutique σε σχήμα κύκλου περιβάλλεται από λευκό χρώμα και ξύλο, το οποίο είναι επίσης διακοσμημένο με το logo του γαλλικού οίκου. Και το καλύτερο από όλα; Φωτίζεται τη νύχτα! Στο συγκεκριμένο Louis Vuitton pop-up θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να ανεβάσετε το winter ski look σας σε άλλο επίπεδο. Σκιέρ και μη, μπορούν να αποκτήσουν τις πιο πρόσφατες ready-to-wear συλλογές, γυναικείες και ανδρικές, αξεσουάρ, δερμάτινα είδη και αρώματα, καθώς και ρολόγια και κοσμήματα - επιπλέον, το fashion store προσφέρει χάραξη στα μπουκάλια των αρωμάτων για μια extra special, εξατομικευμένη πινελιά.

Chanel
Gstaad, Ελβετία

chanel-ski-pop-up.webp
Ανοιχτό μέχρι τις 8 Μαρτίου
chanel.com

Για πρώτη φορά ένας από τους πιο διαχρονικούς γαλλικούς οίκους άνοιξε τις πόρτες ενός pop-up καταστήματος στο Gstaad - και συγκεκριμένα, σε ένα ξύλινο σαλέ στην Lauenenstrasse, όπου οι πελάτες μπορούν να ανακαλύψουν τη συλλογή Coco Neige, καθώς και τη συλλογή Cruise 23/24.

Revolve x FWRD

Aspen, Colorado

121423-aspen-0170.webp

Ανοιχτό μέχρι τις 16 Μαρτίου
louisvuitton.com

Παρόλο που η πολυτέλεια κυριαρχεί όλο τον χρόνο στο Aspen, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα εποχιακό fashion corner γεμάτο με hand-picked επιλογές. Για τον σκοπό αυτό, το Revolve και το FWRD έκαναν το ντεμπούτο τους με ένα διώροφο pop-up store που περιέχει brands όπως Courrèges, Fendi, Isabel Marant, αλλά και πολλά essential beauty προϊόντα. Μάλιστα, μέσα στη boutique θα συναντήσει την έκθεση μιας σειράς από second-hand Hermès Birkin bags σε κάθε πιθανή απόχρωση, statement γυαλιά ηλίου και most-wanted sneakers.