fbpixel

Search icon
Search
Τα 5 πιο συχνά λάθη που κάνουν οι γυναίκες όταν επιλέγουν το μαγιό τους
THE LOOK

Τα 5 πιο συχνά λάθη που κάνουν οι γυναίκες όταν επιλέγουν το μαγιό τους

Μικρά ατοπήματα, τα οποία «αφαιρούν» πόντους από τις εμφανίσεις σας στην παραλία


Τα μαγιό αποτελούν τον πρωταγωνιστή των καλοκαιρινών εμφανίσεων. Όλες οι γυναίκες προσπαθούμε να δημιουργήσουμε αψεγάδιαστες εμφανίσεις για την παραλία και να βρούμε το swimwear design που θα αναδείξει τα «δυνατά» μας σημεία και θα κολακεύσει τη σιλουέτα μας, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και το ενδιαφέρον. 

swimwear-1.jpg
Image source: @lucywilliams02

Πολλές φορές η αγορά του τέλειου μαγιό είναι μία δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία. Το γεγονός αυτό οδηγεί σε ατοπήματα και λάθη που μπορούν να κοστίσουν «πόντους» από το beach look σας. Το θετικό είναι όμως ότι υπάρχουν μερικά πράγματα που αν τους δώσουμε λίγο παραπάνω προσοχή και αναγνωρίσουμε αυτά που δεν κάνουμε σωστά ή που δε δίνουμε τη σημασία, δε θα έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τις πιο συχνές παγίδες, στις οποίες πέφτουν οι γυναίκες -είμαστε σίγουρες ότι θα δείτε και τον εαυτό σας μέσα σ΄αυτές-, αναγνωρίστε τες κι επιλέξτε το σωστό μαγιό που θα πάει το στιλ σας ένα βήμα παρακάτω φέτος το καλοκαίρι!

New style

Ένα από τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε σχεδόν όλες είναι ότι φοβόμαστε να πειραματιστούμε και να δοκιμάσουμε καινούρια στιλ. Σίγουρα το να επιμένουμε σε κάτι δοκιμασμένο μας χαρίζει σιγουριά και ασφάλεια, αλλά η μόδα εξελίσσεται. Καθώς τα σχέδια που εμφανίζονται είναι όλο και περισσότερα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθετε αντιμέτωπες με ένα νέο, το οποίο σας ταιριάζει περισσότερο. Plus, θα ανανεώσει τόσο το στιλ όσο και την ψυχολογία σας.

The perfect size

Όπως έχουμε τονίσει και άλλες φορές, το νούμερο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο τόσο στα ρούχα όσο και στα μαγιό. Συχνά επιλέγουμε μαγιό σε μεγαλύτερο μέγεθος με στόχο να νιώθουμε άνετα, αλλά τελικά αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη. Το swimwear που θα διαλέξετε θα πρέπει να εφαρμόζει σωστά και να αγκαλιάζει την σιλουέτα σας χωρίς να αφήνει κενά, αλλά ούτε να σας πιέζει. Πολλές φορές θα χρειαστεί να προτιμήσετε ένα διαφορετικό νούμερο ανάμεσα στο bottom up και bottom down item.

swimwear-3.jpg
Image source: @thora_valdimars


The lifestyle

Ακόμα ένα ατόπημα είναι ότι δεν υπολογίζετε ούτε την περίσταση ούτε το μέρος που θα περάσετε τις διακοπές σας. Όπως συμβαίνει και με τα περισσότερα ρούχα αλλά πιο έντονα με τα μαγιό, καθώς δεν μπορούμε να «παίξουμε» πολύ με άλλες προσθήκες ή αξεσουάρ, δεν ταιριάζουν όλα παντού. Διαφορετικό σχέδιο θα διαλέξετε να φορέσετε εάν επισκεφθείτε ένα κοσμοπολίτικο νησί και διαφορετικό εάν επιθυμείτε να βιώσετε την απόλυτη ηρεμία και χαλαρότητα σ’ ένα πιο ήσυχο μέρος ή ακόμα και σ’ ένα camping.

Love your body

Αφήστε τις τάσεις για μία φορά στην άκρη, αναγνωρίστε το σώμα σας με τα «δυνατά» σημεία αλλά και τις ατέλειές του και καταλάβετε τις ανάγκες του. Αγαπήστε τη σιλουέτα σας όπως και αν είναι αυτή και τονίστε τα μέρη εκείνα που σας κάνουν να νιώθετε άνετα και σας γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Τις τελευταίες σεζόν τα σχέδια πληθαίνουν συνεχώς, κάτι το οποίο μας δίνει την ευκαιρία να βρούμε το κατάλληλο χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

swimwear-2.jpg
Image source: @juliesfi

One piece is the best piece

Ήρθε η στιγμή να σταματήσετε να υποτιμάτε τα ολόσωμα μαγιό. Τα μοντέρνα τους σχέδια και η ποικιλία στην οποία τα συναντάμε συναγωνίζονται επάξια τα bikinis και πλέον τα ξεπερνάνε. Μην ξεχνάτε ότι τα one piece swimwear χαρίζουν ευελιξία και πρακτικότητα, διότι μπορούν να φορεθούν και ως bodysuit στις βραδινές σας βόλτες -και όχι μόνο.

swimwear-4.jpg
Image source: @annelauremais