fbpixel

Search icon
Search
Τα 3 ζώδια που δεν επηρεάζονται αρνητικά κατά τη διάρκεια του Ανάδρομου Ερμή
LIFE & CAREER

Τα 3 ζώδια που δεν επηρεάζονται αρνητικά κατά τη διάρκεια του Ανάδρομου Ερμή

Ανακαλύψτε αν είστε ένα από αυτά


Αν αισθάνεστε μπερδεμένη ή λίγο off αυτό το διάστημα μπορείτε επίσημα να κατηγορήσετε τον ανάδρομο Ερμή. Από τη νύχτα της 4ης Αυγούστου, ο πλανήτης της επικοινωνίας και των λογιστικών ζητημάτων έχει αρχίσει να γυρίζει προς τα πίσω, οπότε έχετε να περιμένετε τρεισήμισι εβδομάδες με τα περίεργα αποτελέσματά του. Από τώρα έως τις 28 Αυγούστου, όλα τα ζώδια θα πρέπει να είναι πιο συνειδητοποιημένα όσον αφορά τα χρονοδιαγράμματα, τα σχέδιά τους, ακόμα και τις λέξεις που χρησιμοποιούν για να εκφράσουν τις ιδέες τους. Αλλά για μερικά τυχερά ζώδια, η ανάδρομη πορεία του Ερμή τον Αύγουστο δεν θα είναι πολύ ενοχλητική.


Αν είστε ένα από τα ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την ανάδρομη πορεία του Ερμή τον Αύγουστο, θεωρήστε τον εαυτό σας τυχερό - και διαβάστε παρακάτω για το τι να περιμένετε.

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

shutterstock-2140229469.jpg

Αυτή η ανάδρομη πορεία είναι γεμάτη με κοσμικό δράμα από την αρχή μέχρι το τέλος, αλλά ευτυχώς για εσάς, τίποτα από αυτά δεν αφορά πλανήτες στο ζώδιό σας. Η τελευταία οπισθοδρόμηση του Ερμή ξεκινά στη ζώνη καθημερινής ρουτίνας του χάρτη σας, οπότε οι πρώτες δέκα ημέρες προβλέπονται κάπως δύσκολες όταν διαχειρίζεστε τα εργασιακά σας καθήκοντα και φροντίζετε τις προσωπικές σας ευθύνες. Οι δονήσεις αλλάζουν μόλις ο Ερμής περάσει στον τομέα του ρομαντισμού και της δημιουργικότητας στις 14 Αυγούστου, και ίσως διαπιστώσετε ότι αυτή η ενέργεια είναι uplifting. Αυτή η περίοδος των δύο εβδομάδων είναι υπέροχη για να αναζωπυρώσετε τη φλόγα με έναν πρώην σύντροφο. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να κοιτάξει πίσω στα πράγματα που σας έκαναν πραγματικά χαρούμενους - και επικεντρωθείτε στο να φέρετε το παρελθόν στο παρόν με έναν σχετικό τρόπο.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

shutterstock-2475282919.jpg

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι πρώτες δέκα ημέρες της ανάδρομης πορείας έρχονται και φεύγουν χωρίς πολλά ups & downs. Όποια θέματα κι αν σας φέρνει ο Ερμής στην προσοχή σας, έρχονται μέσω του υποσυνείδητου, οπότε δώστε μεγάλη προσοχή στα όνειρά σας και δώστε στον εαυτό σας άφθονο χρόνο για να ξεκουραστεί. Διαφορετικά, μπορεί να μην παρατηρήσετε μεγάλη αλλαγή στην καθημερινότητά σας. Μόλις περάσει η 14η Αυγούστου, ο Ερμής ξαναμπαίνει στον τομέα της κοινότητάς σας και ενδεχομένως να προκαλέσει κάποιο δράμα στην κοινωνική σας ομάδα ή να σας κάνει να αμφισβητήσετε τη θέση σας σε αυτήν. Μην αναρωτιέστε για το τι υποστηρίζετε, αλλά δώστε στους φίλους σας κάποια περιθώρια αν νιώθετε ότι δεν έχετε ευθυγραμμιστεί μαζί τους.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

shutterstock-2434230503.jpg

Ο ανάδρομος Ερμής του Αυγούστου μπορεί να ξεκινάει στην περιοχή ενός άλλου γήινου ζωδίου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγχώνεστε. Το πρώτο δεκαήμερο θα μπορούσε να σας κάνει να αναθεωρήσετε τις γενικές σας πεποιθήσεις για τη ζωή, οπότε να είστε ανοιχτοί στην προσαρμογή των προσωπικών σας φιλοσοφιών. Ωστόσο, αν έχετε προγραμματίσει κάποιο καλοκαιρινό ταξίδι αυτό το διάστημα, ίσως είναι καλή ιδέα να ελέγξετε ξανά τις λεπτομέρειες των σχεδίων σας και να δώσετε στον εαυτό σας επιπλέον χρόνο για να φτάσετε από το σημείο Α στο σημείο Β. Μέχρι τις 14 Αυγούστου, ο Ερμής θα βυθιστεί σε ένα από τα πιο ιδιωτικά μέρη του χάρτη σας, οπότε μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα αποτελέσματά του είναι λιγότερο εμφανή και περισσότερο εσωτερικά. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια που εστιάζει προς τα πίσω για να επανεξετάσετε τα όριά σας στις σχέσεις και να βεβαιωθείτε ότι εξακολουθούν να αντικατοπτρίζουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.