fbpixel

Search icon
Search
Ανάδρομος Ερμής: Δείτε πώς θα σας επηρεάσει με βάση το ζώδιό σας
LIFE & CAREER

Ανάδρομος Ερμής: Δείτε πώς θα σας επηρεάσει με βάση το ζώδιό σας

Με την επίσημη έναρξή του, ήρθε η ώρα να δούμε τι να περιμένουμε


Ετοιμαστείτε για ένα μικρό "χάος" καθώς ο ανάδρομος Ερμής πραγματοποιείται αυτό το μήνα. Λαμβάνει χώρα στα ζώδια του Παρθένου και του Λέοντα, ξεκινώντας γύρω στα μεσάνυχτα της 5ης Αυγούστου και διαρκώντας μέχρι τις 28 Αυγούστου. Ο Ερμής, που έχει το παρατσούκλι "γρήγορος πλανήτης" λόγω του πόσο γρήγορα κινείται μέσα στο ηλιακό σύστημα, αγγίζει διάφορες πτυχές της ζωής μας, όπως η επικοινωνία, οι επιχειρήσεις, η τεχνολογία και πολλά άλλα.

Κατά τη διάρκεια του Mercury Retrograde επαναπροσδιορίζουμε τις σχέσεις και κινούμαστε προς αυτό που μας έδινε χαρά στο παρελθόν. Όσον αφορά το τι πρέπει να προσέξετε; Όπως πάντα, προσέξτε για παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις στα ταξίδια, ψεύτικες ειδήσεις, αντιστροφή της τύχης και τεχνολογικά ζητήματα, Η καλύτερη στιγμή της ανάδρομης πορείας εμφανίζεται στις 18 Αυγούστου, όταν ο Ήλιος και ο Ερμής συνδέονται στην ίδια μοίρα του Λέοντα. Χρησιμοποιήστε εκείνη την ημέρα για να κάνετε σχέδια ή να υπογράψετε συμβόλαια.

Δείτε τι σημαίνει ο ανάδρομος Ερμής για το ζώδιό σας

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε. Αν έχετε αγχωθεί από τη δουλειά ή το δράμα με τους συναδέλφους σας, τώρα είναι η ώρα να μειώσετε τις ώρες σας και να διασκεδάσετε. Χαρίστε στον εαυτό σας στιγμές απόλαυσης τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού με τους φίλους και τους αγαπημένους σας που θα σας φέρουν καλή διάθεση. 

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Ώρα να αναζωπυρώσετε μια σπίθα. Ένα προηγούμενο δημιουργικό έργο που έχει μείνει στην άκρη θα έχει νέα σημασία στη ζωή σας κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής. Προσθέστε την αγάπη σας για τη φύση ή οτιδήποτε σας εμπνέει αυτή τη στιγμή, για να βοηθήσετε στον επαναπροσδιορισμό των στόχων σας για την ολοκλήρωση του έργου.

shutterstock-2107858571.jpg

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Οι οικογενειακοί δεσμοί θα είναι στην κορυφή του μυαλού σας, καθώς αυτή η ανάδρομη πορεία θα σας αναγκάσει να ασχοληθείτε με παλιές οικογενειακές καταστάσεις που αποφεύγετε. Ίσως ήρθε η ώρα να συζητήσετε τα συναισθήματά σας για μια κατάσταση - ωστόσο, καλό είναι να επιλέξετε μια στιγμή κατά την οποία όλοι θα μπορούν να επικοινωνήσουν και να αφήσουν στην άκρη τους περισπασμούς, προκειμένου να σας ακούσουν.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Διάλεξε προσεκτικά τα λόγια σας, καθώς ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να προκαλέσει κάποια προβλήματα επικοινωνίας. Μπορεί να είναι δύσκολο να ελέγξετε αυτά που λετε, γι' αυτό και καλό είναι να σκέφτεστε καλά τα πράγματα πριν τα εκφράσετε.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Ενώ η έναρξη νέων πραγμάτων μπορεί να σας φαίνεται δύσκολη αυτή την περίοδο, ήρθε η ώρα να ορίσετε τις προθέσεις και τους στόχους σας, ακολουθώντας τη ροή και να αγκαλιάζοντας την ενέργεια. Αντ' αυτού, αφήστε τα πράγματα να συμβούν όταν είναι γραφτό να συμβούν και μη βιάζεστε στη διαδικασία.

shutterstock-2495269781.jpg

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Αυτή η ανάδρομη πορεία θα είναι εξαντλητική για το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα σας, πράγμα που είναι ένας λόγος παραπάνω για να πάρετε χρόνο από την κοινωνική σκηνή και να αποσυμπιεστείτε. Αφιερώστε χρόνο για να εφαρμόσετε την αυτοφροντίδα και την αυτοαγάπη στην καθημερινότητά σας, προκειμένου να αναζητήσετε την ευχαρίστηση και την καλοσύνη.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Παλιοί φίλοι θα μπορούσαν να επανεμφανιστούν στη ζωή σας αυτό το διάστημα. Άνθρωποι από το παρελθόν σας θα μπορούσαν να επιστρέψουν για να "επανορθώσουν", αλλά είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε πώς θέλετε να προχωρήσετε.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Συνεχίστε να βρίσκετε την ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής. Η εργασία θα μπορούσε να προκαλέσει μερικούς σημαντικούς πονοκεφάλους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθιστώντας ζωτικής σημασίας για εσάς να βρείτε την ισορροπία στη ζωή σας. Αυτό μπορεί να γίνει εστιάζοντας στις προσωπικές σας ανάγκες με μερικές στιγμές ηρεμίας.

shutterstock-2360950101.jpg

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Ακριβώς σύμφωνα με το περιπετειώδες πνεύμα σας, αυτή η ανάδρομη πορεία θα σας κάνει να ονειρεύεστε διακοπές ή ένα ταξίδι. Το πνεύμα της περιπλάνησής σας σας ωθεί να πάτε σε μέρη που φαντασιώνεστε από τότε που ήσασταν νεότεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να το κάνετε!

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Αυτή θα είναι μια διορατική περίοδος για εσάς. Χρησιμοποιήστε αυτό το διάστημα για να ενισχύσετε τη διανοητικότητά σας και θα σας επιτρέψει να κερδίσετε κάθε συζήτηση που θα ξεκινήσει. Εκτός αυτού, η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα σας προσφέρει επίσης μια διαφορετική οπτική για τα πράγματα.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Αυτή θα είναι μια περίοδος μεγάλης σκέψη. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι η διαίσθησή σας είναι αυξημένη αυτή την περίοδο- ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι το σύμπαν σας λέει πράγματα που είναι ακριβώς στο σωστό σημείο. Προσπαθήστε να ξεσκεπάσετε την αλήθεια αξιολογώντας καταστάσεις και σχέσεις.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ο ανάδρομος Ερμής θα επαναφέρει παλιές ιστορίες. Αν και ένας παλιός έρωτας θα μπορούσε να σας ωθήσει να επανασυνδεθείτε, είναι σημαντικό να κατανοήσετε την παρουσία τους στη ζωή σας αυτή τη στιγμή και να ξεκινήσετε μια συζήτηση μαζί τους. Αν και μπορεί να μην έχουν αλλάξει, θα είναι ωραίο να τα πείτε και να αποκτήσετε το closure που χρειάζεστε για να προχωρήσετε παρακάτω.