fbpixel

Search icon
Search
Summer Stripes: Πώς να εντάξετε το ριγέ pattern στις day-to-night summer εμφανίσεις
STYLING TIPS

Summer Stripes: Πώς να εντάξετε το ριγέ pattern στις day-to-night summer εμφανίσεις

Δώστε έναν fun καλοκαιρινό αέρα στα seasonal outfits


Εδώ και δεκαετίες το super chic μοτίβο είναι στενά συνυφασμένο με τα απόλυτα fashion girls, τις Γαλλίδες. Διαχρονικές, επιλέγονται από όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας, προσδίδοντας του κομψότητα με τον καλύτερο τρόπο. Για ακόμα μία σεζόν, τα ριγέ κομμάτια βρίσκονται στο επίκεντρο και είναι έτοιμα να απογειώσουν την κομψότητα κάθε γυναίκας. Τις συναντάμε σε όλα τα πιθανά pieces, από top, φορέματα, πουκάμισα, παντελόνια και φυσικά αξεσουάρ. Μπορεί να το έχουμε δει έντονα στο pyjama look του white & navy blue - και δηλώνουμε fans - όμως φέτος τολμάνε να τις εντάξουμε και σε πιο oversized και bold εκδοχές. 

Όπως έχει επιβεβαιώθει στις πασαρέλες, οι ρίγες αναδεικνύονται σε It μοτίβο για να φορέσετε αυτή τη σεζόν. Από τη μέρα στη νύχτα, από την παραλία στο δείπνο, ανακαλύψτε πώς να τις εντάξετε στα summer looks σας!

1. At the beach

fba47d499922f37937f2f3616f9f3fdd.jpg
Image source: Net-a-porter

Οπουδήποτε και αν βρίσκεστε στις διακοπές σας, ένα ριγέ item (ή και παραπάνω) αποτελεί must προσθήκη της βαλίτσας. Εντάξτε τις ρίγες σε ένα μαγιό, είτε τριγωνικό μπικίνι είτε ολόσωμο, ένα παρεό με το pattern ή ένα πολύχρωμο sundress σε crochet τελείωμα. Συνδυάστε τα με την καλύτερη tote ή raffia τσάντα σας και μια μεγάλη δόση SPF.

Extra tip: Δοκιμάστε ακόμα και ένα λινό σετ με ριγέ pattern, που θα σας χαρίσει αυτό το effortlessly chic στιλ. 

2. Day-time 

a69ff78a0db6f152b6a1891ae7dc97dd.jpg
Image source: @ritamontezuma

Οι ready-to-wear stripes έχουν περάσει από την παραλία, φέρνοντας την ίδια boho-chic αίσθηση στο street style. Επιλέξτε το στο καθιερωμένο, πλέον, pyjama style, σε boxer shorts ή σε λινό/βαμβακερό παντελόνι που θα σας διατηρήσει ταυτόχρονα άνετες και δροσερές. Εκτός αυτών, ένα mini ή midi φόρεμα με διακριτικές ρίγες θα δώσει αυτό το άμεσο update που αναζητάμε - χωρίς προσπάθεια. 

Extra tip: Τολμήστε να κάνετε mix & match tα ριγέ κομμάτια για ένα statement look που θα μαγνητίσει τα βλέμματα.

3. Evening stripes

d91b6fe88edcef7c32e643fe64c04a70.jpg
Image source: Faithfull The Brand

Παρουσιάζουμε την πιο εκπληκτική από όλες τις καλοκαιρινές μικρο-τάσεις: τις βραδινές ρίγες. Μόλις κάνετε αυτό το πολυαναμενόμενο ντους μετά τον ήλιο και ετοιμαστείτε για το δείπνο, θα θέλετε να έχετε στη βαλίτσα σας ένα ριγέ φόρεμα. Όμως για αυτήν την περίσταση, σας συστήνουμε να επιλέξετε ρίγες έντονες και oversized σε unexpected χρωματικούς συνδυασμούς. Συνδυάστε το με ένα ζευγάρι πέδιλα με τακούνι και διακριτικά κοσμήματα που δε θα "κλέψουν" από τη λάμψη του. 

4. Accessories

771808a391c0b578638d6cd6c0a77ea4.jpg
Image source: Bembien

Ο ευκολότερος τρόπος να εντάξετε κάποιο pattern στις εμφανίσεις σας - οποιοδήποτε και αν είναι αυτό - είναι μέσω των αξεσουάρ. Επιλέξτε μια τσάντα θαλάσσης σε raffia τελείωμα ή ένα mini bag για τη βραδινή σας έξοδο στο χαρακτηριστικό ριγέ pattern. Διαφορετικά ένα φουλάρι ή διακοσμητικό μαντήλι στα μαλλιά ή δεμένο στο κεφάλι. Φυσικά, μην ξεχνάτε πως μπορείτε να ενσωματώσετε τις ρίγες και στα πιο πρακτικά beach accessories, όπως μέσω ενός bucket hat ή μιας πετσέτας θαλάσσης.

5. Summer outerwear

snapinstaapp-117757475-2684007748523787-901531299261195944-n-1080.jpg
Image source: @ariviere

Δώστε ένα fun twist σε κάθε μινιμαλ ντύσιμο προσθέτοντας ένα overshirt ή sweater σε μαρινιέρα. Διαλέξτε το κλασικό navy blue & white, ή σε έναν πιο έντονο colour combo, όπως αυτό του κίτρινου ή κόκκινου με λευκό.


Feature image source: @solidandstriped, @vicmontanari