fbpixel

Search icon
Search
Summer Sandals: Τα πιο trendy χρώματα για να επιλέξετε φέτος, αντί για τα κλασικά μαύρα
TRENDS & CATWALKS

Summer Sandals: Τα πιο trendy χρώματα για να επιλέξετε φέτος, αντί για τα κλασικά μαύρα

Δώστε έναν fashionable αέρα στην καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα


Τα μαύρα σανδάλια ταιριάζουν με όλα, αυτό είναι ένα fashion fact. Παρόλαυτα υπάρχουν πολλές επιλογές που ανταγωνίζονται το κλασικό μαύρο σανδάλι αυτό το καλοκαίρι. Ενώ το μαύρο παραμένει μια wearable και κλασική επιλογή για τους πιο ζεστούς μήνες, υπάρχουν κάποιες αποχρώσεις που ταιριάζουν καλύτερα στη διάθεση της νέας σεζόν. 

Οι πιο κομψές αποχρώσεις που μπορείτε να φανταστείτε είναι εδώ για να ζωντανέψουν την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα. Από τις φρέσκες λευκές αποχρώσεις που ταιριάζουν με τα πάντα, μέχρι τις μοντέρνες μπορντό που λειτουργούν για να "προσγειώσουν" ένα ανάλαφρο καλοκαιρινό ντύσιμο, οι νέες χρωματικές τάσεις στα πέδιλα είναι καλύτερες από ποτέ.

Για να ολοκληρώσετε την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα, διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τις έξι βασικές χρωματικές τάσεις των summer sandals που αξίζει να δοκιμάσετε φέτος..

1. Λευκά

c767bc7a6c49f25ce471cb945428b131.jpg
Image source: @camillecharriere

Ένα ακόμα neutral χρώμα που συναγωνίζεται το μαύρο δεν είναι άλλο από το άσπρο - και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το ενσωματώσετε στην καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα φέτος από ένα ζευγάρι λευκά πέδιλα. Είτε σε flats, είτε σε heels, προτιμήστε μια strappy εκδοχή και συνδυάστε τα είτε με ένα tonal λευκό σύνολο. Μην ξεχνάτε πως το kitten heel συμβάλλει στην ανάδειξη αυτών των κλασικών σανδαλιών.

2. Κόκκινα

cca4ed274ac5b9f9fae41af7a72b3d87.jpg
Image source: @pernilleteisbaek

Προσθέστε ένα pop χρώμα στο καλοκαιρινό σας rotation προσθέτοντας ένα ζευγάρι κόκκινα πέδιλα - ειδικότερα σε μια slingback εκδοχή ή σε ένα ζευγάρι δερμάτινα slides. Φορέστε τα με ένα total black ή grey outfit για να δώσετε μια ένα καταπληκτικό twist. 

3. Λαδί

a47d44280dc614bd41199b941c4e9445.jpg
Image source: @mafaldahandmade

Αυτή η πλούσια λαδί, ή αλλιώς olive green απόχρωση θα είναι παντού φέτος την άνοιξη. Φορέστε το με ένα πράσινο φόρεμα ή συνδυάστε το με λευκό λινό φόρεμα. Επιλέξτε το σε Y2K slingback sandal ή ακόμα και σε ένα ζευγάρι fisherman sandals - που συνεχίζουν να κυριαρχούν αυτή τη σεζόν.

4. Γαλάζια

xzay7qzzq48hl8hrpqbdhb-1280-80jpg.webp
Image source: @aimeesong

Ένα χρώμα που πρόκειται να πρωτοστατήσει αυτή τη σεζόν είναι αδιαμφισβήτητα το baby blue. Εκτός από τα λινά κομμάτια που θα επιλέξουμε στη συγκεκριμένη απόχρωση σίγουρα φέτος, το ενσωματώνουμε και στη shoe wardrobe μας. Προτιμήστε το σε ένα ζευγάρι mules που πρόκειται να αποτελέσουν μια σημαντική τάση στα υποδήματα και αυτή τη σεζόν.

5. Μπορντό

1710273285.webp
Hermes SS'24

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε αυτήν την πλούσια μπορντό απόχρωση τους φθινοπωρινούς και χειμωνιάτικους μήνες, όμως φέτος πρόκειται να τη δούμε παντού και τους θερμότερους μήνες του έτους. Ταιριάζει ιδανικά με κρεμ και λευκές αποχρώσεις και μπορείτε να επιλέξετε ένα ζευγάρι thong heels ή κομψά δετά πέδιλα στο συγκεκριμένο χρώμα. 

6. Ασημί

ef8f9eda31b06160476a4b247667a46e.jpg
Image source: @aquazzura

Τα μεταλλικά σανδάλια θα είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν - με ιδιαίτερη έμφαση στα ασημί. Λόγω της έντονης εικόνας που δημιουργούν θα σας συστήναμε να τα επιλέξετε σε ένα barely there σχέδιο, με slingback λεπτομέρεια που είναι απόλυτα on trend. Πρόκειται για μια ιδανική επιλογή για τους καλοκαιρινούς γάμους που πρόκειται να παρευρεθείτε και το καλύτερο από όλα, ταιριάζουν σχεδόν με τα πάντα!

Feature image source: @katcollings, @emswells