fbpixel

Search icon
Search
Summer Hair Trends 2022: Τα no1 χτενίσματα που πρωταγωνιστούν στο Tik Tok
HAIR & NAILS

Summer Hair Trends 2022: Τα no1 χτενίσματα που πρωταγωνιστούν στο Tik Tok

Από bangs μέχρι και front braids, ετοιμαστείτε να κλέψετε τις εντυπώσεις


Μια από τις κορυφαίες εφαρμογές αυτήν τη στιγμή είναι αναμφισβήτητα το Tik Tok. Από την εποχή της καραντίνας έως και σήμερα, έχει εξελιχθεί σε ένα μέσο ενημέρωσης και διασκέδασης για τον κόσμο, προσελκύοντας όλο και περισσότερους χρήστες. Η επιρροή του είναι τεράστια. Βρίσκεται διαρκώς στην επικαιρότητα, για αυτό και πολλοί το έχουν «εκμεταλλευτεί» για να προβάλουν είτε τη δουλειά είτε το ταλέντο τους.

Μια κατηγορία, η οποία ξεχωρίζει και αξιοποιείται σε μέγιστο βαθμό, είναι του beauty. Γνωστοί influencers μοιράζονται τις γνώσεις γύρω από κομμάτι της ομορφιάς/περιποίησης, αποκαλύπτοντας νέα tips. Ειδικότερα, το θέμα του hair styling είναι ιδιαίτερα αγαπητό. Οι γυναίκες αγαπάμε τα μαλλιά μας και τα θεωρούμε ένα βασικό «όπλο» για την εμφάνισή μας. Επιθυμούμε να δείχνουμε καλλωπισμένες, ανανεωμένες και να εντυπωσιάζουμε στις εξόδους μας.

Οι φετινές τάσεις, λοιπόν, θα λέγαμε πως είναι αρκετά ενδιαφέρουσες. Περιλαμβάνουν χρώματα, clips, braids, buns και χαρίζουν μια special νότα στη συνολική μας εικόνα. Αυτό το καλοκαίρι «σπάμε» τους κανόνες ενός κλασσικού look. Αν αναζητάτε τα ιδανικά hair inspo, τότε οι παρακάτω προτάσεις θα σας παροτρύνουν να τις δοκιμάσετε άμεσα.

Συνεχίστε να διαβάζετε & ανακαλύψτε τα απόλυτα 5+1 Tik Tok hair trends!

Natural Hair

1-qonEO.jpg

Το 2021 είδαμε το διάσημο μοντέλο, Hailey Bieber, να επαναφέρει σταδιακά τη φυσική απόχρωση των μαλλιών της, γεγονός που απέσπασε θετικές κριτικές και ξεκίνησε να το υιοθετεί. Πλέον, όλο και περισσότεροι celebrities προωθούν την αγάπη για το neutral colour σε κάθε του εκδοχή. Χαρακτηριστική παρουσία ήταν και της Jessica Parker, η οποία δεν δίστασε να εμφανιστεί με την άβαφη ρίζα και να αγκαλιάσει το γκρίζο. Έτσι, το ίδιο ακριβώς υποστηρίζουν και οι experts hair colorists προτείνοντας ως top χρώμα για το καλοκαίρι του 2022 το φυσικό.

Mini Colorful clips

2-0Q2NQ.jpg

Ακόμα ένα big trend είναι και τα τσιμπιδάκια, οι μπαρέτες και μάλιστα όχι σε μια κλασσική διαχρονική απόχρωση, όπως είναι το μαύρο, αλλά φυσικά σε έντονα χρώματα. Πολλές προτείνουν και τη χρήση διαφόρων σχεδίων στα μαλλιά σας, όπως είναι κοκαλάκια σε μορφή πεταλούδας. Προσθέτουν μια φρεσκάδα στην εμφάνιση σας και μπορούν να συνδυαστούν με ανάλαφρα χτενίσματα, πιάνοντας τις μπροστινές τούφες, αλλά και σε κότσους, απογειώνοντας το.

Bottleneck Bangs

3-Jhsnz.jpg

Με αέρα 70’s υποδεχόμαστε τις αφέλειες, οι οποίες ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα και χάρη στο ιδιαίτερο κόψιμό τους, κολακεύουν και δίνουν μια αίσθηση coolness. Οι συγκεκριμένες είναι πιο λεπτές κοντά στις ρίζες, και «ανοίγουν» στο ύψος των φρυδιών και των αυτιών. Είναι ένας συνδυασμός των κλασσικών ίσιων αφελειών με τις curtain bangs.

Middle partings

4-w4SgK.jpg

Η αυστηρή χωρίστρα στη μέση αποτελεί ότι πιο hot για το φετινό καλοκαίρι. Τη συναντάμε παντού στο Tik Tok και όχι μόνο, καθώς την εντοπίσαμε και στο Met Gala, στην Emma Chamberlain. Μπορεί να υποστηριχθεί από κάθε είδους μήκους και χτένισμα. Εκεί που χρειάζεται να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή είναι στην λεπτομέρεια και στην ακρίβειά της. Αξιοποιήστε αυτό το trend και δοκιμάστε το σε buns και ponytails, αναδεικνύοντας μ' αυτόν τον τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, αλλά και τα αγαπημένα σας σκουλαρίκια.

Tiny Front Braids

280224824-4951432844970593-7954748439168318430-n.jpg
Image source: @gigihadid

Το είδαμε και το λατρέψαμε απευθείας. Ένα hair styling που μοιάζει βγαλμένο απ την εποχή των '90s, ήρθε και μας μεταμορφώνει σε fairytale girls. Μια γρήγορη και εύκολη ιδέα, κατά την οποία χρειάζεται απλά να τυλίξετε σε μια μικρή πλεξούδα τις δύο μπροστινές τούφες. Σε συνδυασμό και μ' ένα ανάλαφρο, wavy χτένισμα στα υπόλοιπα μαλλιά σας, θα είναι η τάση που θα αξιοποιήσετε στην παραλία, αλλά και στις εξόδους σας. Μάλιστα, πρόκειται γι ένα χτένισμα που έχουν υιοθετήσει τα top models Hailey Bieber και Gigi Hadid.

Claw clips

5-cn030.jpg

Προσαρμοσμένο στην εποχή του 2022, έφερε το μοντέρνο στοιχείο στην πιο απλή εκδοχή του χτενίσματος. Η επαναφορά του έχει γοητεύσει αμέτρητες γυναίκες, οι οποίες αναζητούσαν την εύκολη - καθημερινή τους εμφάνιση, γι αυτό και έχει επανασχεδιαστεί για περισσότερους τύπους μαλλιών και για ποικίλες περιστάσεις. Έμπνευση αποτελούν και οι Kendall Jenner και Megan Thee Stallion. Ένα αξεσουάρ που θα μας είναι απαραίτητο από εδώ και πέρα.