fbpixel

Search icon
Search
Στον πλανήτη Άρη: Μια μέρα στη Μύκονο για τα εγκαίνια του πρώτου ανδρικού Louis Vuitton pop-up store, Louis Dreamhouse
#GREEKSDOITBETTER

Στον πλανήτη Άρη: Μια μέρα στη Μύκονο για τα εγκαίνια του πρώτου ανδρικού Louis Vuitton pop-up store, Louis Dreamhouse


Πρωινή πτήση από Αθήνα για Μύκονο. Στο τιμόνι της Louis Vuitton αποστολής, η Αρετή Ντάρμα, PR Manager της εταιρείας στην Ελλάδα και αντικειμενικός στόχος να προλάβουμε να «εισβάλλουμε» πρώτοι, στις 11:30 ακριβώς, στο pop-up store, Louis Dreamhouse, στο Nammos Village της Μυκόνου, μία σύλληψη του πρόωρα χαμένου Virgil Abloh.

sb-lv-popup-nammos-village-full-size-22.jpg

Μία σύντομη στάση στο ξενοδοχείο Saint John, καλωσόρισμα από τη Negar Ghodstinat-Farhang, PR Manager Europe της LV, πρωινό και καφές, αλλά και ένα εκπληκτικό goodie bag με την επίσημη πρόσκληση για τα εγκαίνια, το νέο άρωμα του οίκου, Imagination, και το λεύκωμα Greece, με φωτογραφίες του Francois Halard, από τη σειρά Fashion Eye, για την οποία ο οίκος αναθέτει σε γνωστούς φωτογράφους μόδας να αποτυπώσουν με το φακό τους μία πόλη, περιοχή ή χώρα.

img-5104.jpg

Τα καταφέραμε! Ανοίγουμε πρώτοι την πόρτα του φωτεινού, γαλάζιου σπιτιού, που είναι αφιερωμένο στην ανδρική κολεξιόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2022. Σημειώνω ότι αυτό είναι το πρώτο ανδρικό resort pop-up, που προσγειώνεται στο νησί των Ανέμων, με το τόσο χαρακτηριστικό light blue χρώμα και το ιδιαίτερο design, καλώντας μας να ανακαλύψουμε μία ολόκληρη συλλογή, που είναι διαποτισμένη από νεανική φρεσκάδα, όπως ακριβώς τα so hot right now sneakers, LV Trainer 2, που εκτίθενται στη Μύκονο για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Ένα ευρηματικό σπίτι με ακανόνιστα παράθυρα μας υποδέχεται με δύο μεγάλες σκάλες –οι οποίες δεν οδηγούν πουθενά– στις δύο πλευρές του χώρου. Ένας νέος κόσμος, όπου το σουρεαλιστικό γίνεται αληθινό, η συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2022 επανεφευρίσκει τη χειμερινή γκαρνταρόμπα, μέσα από ένα μείγμα ανανεωμένων staples, δίπλα σε νέα συναρπαστικά σχέδια. Μία μεγάλη ποικιλία από ready-to-wear κομμάτια, αξεσουάρ, αρώματα, παπούτσια και δερμάτινα είδη βρίσκονται εδώ. Ανάμεσά τους οι «LV Paint Can» τσάντες σε έξι διαφορετικά χρώματα, αλλά και κομμάτια της σειράς, «This is Not Monogram» -ένας φόρος τιμής του Virgil Abloh σε signature σχέδια της Louis Vuitton μέσα από μία σουρεαλιστική, ονειρική ματιά.

sb-lv-popup-nammos-village-full-size-15.jpg
sb-lv-popup-nammos-village-full-size-21.jpg

Στην πρώτη μέρα του pop-up store, Louis Dreamhouse, στο Nammos Village της Μυκόνου, παρών ήταν και ο DJ και καλός φίλος του Virgil Abloh, Afshin Nomadi, ο οποίος έπαιξε μουσική, ως tribute στον πρόωρα χαμένο designer. Αφού φωτογραφίσαμε κάθε αντικείμενο και λεπτομέρεια του Louis Dreamhouse, αφεθήκαμε στην περιποίηση του πολυτελούς service του Nammos Beach, ζώντας γι ένα απόγευμα την απόλυτη lush life εμπειρία.

img-4902-1.jpg
img-4855.jpg

Το ίδιο βράδυ η Αρετή και η Negar ήταν οι οικοδέσποινές μας στο sunset & dinner session στο ολοκαίνουργιο και μαγικό La Cantine du Faubourg, το οποίο κάνει απόβαση στη Μύκονο, μετά το Παρίσι και το Ντουμπάι. Εξαιρετικές επιλογές σε sushi, φιλέτο και ψάρι, ονειρικά γλυκά, σε ένα luxury playground με καλά vibes και relaxing μουσική. Απολαύσαμε γεύσεις και κουβέντες, κάναμε προπόσεις και γέλια και η καληνύχτα ήρθε με ένα ειλικρινές Cheers στο σύμπαν της μόδας που οριοθετεί ο οίκος Louis Vuitton!