fbpixel

Search icon
Search
Star signs: Αυτό είναι το πιο «άσχημο» χαρακτηριστικό του κάθε ζωδίου
PSYCHOLOGY

Star signs: Αυτό είναι το πιο «άσχημο» χαρακτηριστικό του κάθε ζωδίου

Εσείς σε ποια κατηγορία ανήκετε;


Είναι γεγονός πως το κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Τα δικά του θετικά και αρνητικά στοιχεία. Είτε το πιστεύουμε, είτε όχι, ο αστρολογικός μας χάρτης έχει μία θέση στην καθημερινότητά μας κι επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό τη ζωή μας. Θέλετε να μάθετε ποιο είναι το πιο «άσχημο» χαρακτηριστικό του κάθε ζωδίου; Συνεχίστε να διαβάζετε, για να μάθετε όλες τις απαντήσεις.

Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα;

Κριός - Παρορμητικότητα 

Ενεργούν σχεδόν πάντα με ανυπομονησία και χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες των λόγων τους και των πράξεων τους, που μπορεί να έχουν αντίκτυπο τόσο στους ίδιους, όσο και στους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω τους. Οι κριοί, πολύ συχνά εμφανίζουν μία έντονη ανωριμότητα και μοιάζουν να μην αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα. Λειτουργούν παρορμητικά, ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις αυτό τους οδηγεί σε σημαντικά λάθη και σε συγκρούσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον τους, ενώ συχνά συμπεριφέρονται με το θυμικό τους και δεν καταλαβαίνουν αν είναι κατάλληλος ο χώρος ή ο χρόνος για να κάνουν αυτό που έχουν στο μυαλό τους.

shutterstock-1319589581.jpg

Ταύρος - Κτητικότητα

Οι ταύροι έχουν την τάση να θεωρούν πως ό,τι βρίσκεται κοντά τους, τους ανήκει. Ότι όλα είναι δικά τους και μάλιστα, δεν το διαπραγματεύονται, είτε αυτό είναι κάποιο αντικείμενο, είτε ακόμη κι ένας άνθρωπος. Εμφανίζουν αρκετά έντονη ζήλια στις σχέσεις τους κι όταν δεν αισθάνονται την απόλυτη συναισθηματική ασφάλεια, δυσκολεύονται πολύ και κατακλύζονται από αρνητικά συναισθήματα, που ουσιαστικά κάνουν τη δική τους ζωή πιο δύσκολη.

Δίδυμος - Αναποφασιστικότητα

Πρόκειται για αρκετά πολύπλοκους χαρακτήρες, που χαρακτηρίζονται από τις έντονες εναλλαγές συναισθημάτων και τα σκαμπανεβάσματα. Οι δίδυμοι, έχουν τη δυνατότητα να εξετάσουν ένα θέμα από πολλές, διαφορετικές πλευρές, ωστόσο, αυτό σε πολλές περιπτώσεις δεν τους επιτρέπει να πάρουν ξεκάθαρες αποφάσεις και καταλήγουν να μπαίνουν σε έναν φαύλο κύκλο που δεν κλείνει ποτέ. Δεν τους είναι καθόλου εύκολο να πάρουν μετρημένες και καθοριστικές αποφάσεις και κάνουν πάντα δεύτερες σκέψεις, με την αναποφασιστικότητά τους αυτή, να τους προκαλεί αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητά τους.

Καρκίνος - Αρνητικότητα

Οι καρκίνοι από την άλλη, είναι άνθρωποι των άκρων κι ειδικά στις περιπτώσεις που τους τυχαίνει μία αναποδιά ή μία ατυχία/αποτυχία, τότε τα πράγματα γίνονται πραγματικά δύσκολα γι' αυτούς. Δεν μπορούν να διαχειριστούν με ευκολία τις δύσκολες καταστάσεις και είναι εξαιρετικά δύσκολο γι' αυτούς να βρουν κάτι θετικό για να συνεχίσουν να προσπαθούν, σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής τους. 

shutterstock-1522383242.jpg

Λέων - Εγωισμός

Τα «λιοντάρια» στον αντίποδα, έχουν τόσο ισχυρό «εγώ» που σε πολλές περιπτώσεις, η καθημερινότητά τους γίνεται δύσκολη, επειδή βάζουν οι ίδιοι εμπόδια στο δρόμο τους. Ο έντονος εγωισμός τους προκαλεί εντάσεις και συχνά, είναι δύσκολο για τους γύρω τους να διαχειριστούν όλη αυτή την κατάσταση. Όλο αυτό τους εμποδίζει στην πορεία τους προς την επιτυχία και πραγματικά, για έναν λέων είναι challenge η διαχείριση του «εγώ».

Παρθένος - Γκρίνια

Είναι πολύ πιθανό να γκρινιάξουν για όλους και για όλα. Είναι πολύ πιθανό να γεμίσουν οι ίδιοι την ημέρα τους με αρνητική ενέργεια, απλά και μόνο επειδή δεν έγιναν όλα τα πράγματα όπως τα ήθελαν. Οι παρθένοι χαρακτηρίζονται από την γκρίνια κι αυτό ακριβώς, είναι και το πιο «άσχημο» στοιχείο τους. Δεν σταματούν να γκρινιάζουν στη διάρκεια μίας typical day και το μυαλό τους κολλάει σε λεπτομέρειες, με αποτέλεσμα να αδυνατούν να δουν τη μεγάλη εικόνα και να δυσκολεύονται για ασήμαντους λόγους.

Ζυγός - Ανασφάλεια

Η αλήθεια είναι πως η ανασφάλεια αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα πολλών ανθρώπων και κατ' επέκταση και ζωδίων. Στην περίπτωση των ζυγών -ωστόσο- η κατάσταση ξεφεύγει. Μερικές φορές προσποιούνται ότι είναι καλά και πιέζουν τον εαυτό τους να δείχνουν ευχάριστοι, αποκλειστικά και μόνο επειδή δε θέλουν να απογοητεύσουν κάποιον ή από φόβο ότι θα μείνουν μόνοι τους. Η ανασφάλειά τους είναι τόσο έντονη, που ουσιαστικά δεν τους αφήνει να ευχαριστηθούν τίποτα και κανέναν... 

Σκορπιός - Ζήλια

Ένα ζώδιο δυναμικό, ένα ζώδιο που δε ζει χωρίς πάθος κι έρωτα, που ξέρει πραγματικά να απολαμβάνει ό,τι του αρέσει. Ο σκορπιός -όμως- είναι κι ένα ζώδιο που λατρεύει τις εντάσεις και η ζήλια, είναι κομμάτι του εαυτού του. Είναι από τα πιο κτητικά ζώδια και θέλει να αποτελεί το σημείο αναφοράς του συντρόφου του και να μπορεί να τον/την ελέγχει ανά πάσα στιγμή. Η ζήλια είναι κομμάτι της φύσης του σκορπιού και η αλήθεια είναι, πως σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να του δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα, ειδικά στο κομμάτι των σχέσεων.

shutterstock-1522401311.jpg

Τοξότης - Αγένεια

Υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν πως η ειλικρίνεια είναι ένα τεράστιο όπλο, που μπορεί να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη κι απλή. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως ορισμένες φορές, είναι πραγματικά πολύ εύκολο να ξεπεραστούν τα όρια και να μετατραπεί σε αγένεια. Για τους τοξότες, η ειλικρίνεια είναι μία πολύ μεγάλη αρετή, ωστόσο, μερικές φορές μοιάζουν να μην έχουν μέτρο και μπορεί να το παρακάνουν, προσβάλλοντας και μειώνοντας τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω τους.

Αιγόκερως - Πείσμα

Δεν είναι κακό να είμαστε πεισματάρηδες σε αυτή τη ζωή. Τι γίνεται -ωστόσο- όταν ξεπερνάμε τα όρια; Στην περίπτωση των αιγόκερων τα πράγματα γίνονται πραγματικά δύσκολα, καθώς δεν αλλάζουν εύκολα τις απόψεις τους και τις αποφάσεις τους και παραμένουν σταθεροί σε αυτό που έχουν πει ή έχουν κάνει, ακόμη κι αν βαθιά μέσα τους γνωρίζουν καλά πως είναι λάθος και το έχουν μετανιώσει. Είναι σχεδόν σίγουρο πως θα κάνουν δεύτερες σκέψεις, όμως, είναι επίσης σίγουρο πως δύσκολα θα αλλάξουν την στάση τους.

Υδροχόος - Αποστασιοποίηση

Οι υδροχόοι από τη δική τους πλευρά, δεν αντέχουν τις συναισθηματικές και τις δραματικές καταστάσεις κι αν μπορούν να μείνουν μακριά από αυτές, θα το κάνουν με κάθε τρόπο και μέσο! Δε δείχνουν εύκολα την ευαισθησία τους και τρομάζουν μπροστά σε καταστάσεις που έχουν έντονο το στοιχείο του συναισθηματισμού, με αποτέλεσμα όταν βρίσκονται μέσα σε κάτι το οποίο δεν μπορούν να διαχειριστούν, απλά να απομακρύνονται.

Ιχθύς - Ανευθυνότητα

Last but not the least, υπάρχουν φυσικοί και οι ιχθείς, που αυτό που θέλουν, είναι να μην αναλαμβάνουν ευθύνες και να μένουν μακριά από οτιδήποτε τους πιέζει ή αισθάνονται ότι τους πιέζει. Πολύ συχνά θα τους δει κανείς να υπεκφεύγουν και όταν τα πράγματα πηγαίνουν στραβά, μπορούν να φτάσουν στο σημείο να πείσουν και τον ίδιο τους τον εαυτό ότι δε φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τίποτα...