fbpixel

Search icon
Search
Spring Hair Trends: Τα ανοιξιάτικα κουρέματα που θα σας ανανεώσουν
MAGAZINE

Spring Hair Trends: Τα ανοιξιάτικα κουρέματα που θα σας ανανεώσουν

Πιο έντονα, παιχνιδιάρικα, εφηβικά και θυμίζουν κάτι από τα 90’s


Αυτήν την εποχή ένα νέο κούρεμα ή χρώμα θα «σπάσει» τη μονοτονία, δίνοντάς σας την αίσθηση της προσωπικής φροντίδας και θα σας ετοιμάσει για τις πιο λαμπερές ημέρες που έρχονται.

Τα ανοιξιάτικα κουρέματα είναι πιο έντονα, παιχνιδιάρικα, εφηβικά και θυμίζουν κάτι από τα 90’s.

Φράντζες, φράντζες και πάλι φράντζες! Είναι το πιο δυνατό στοιχείο φέτος. Από συμμετρικές και πιο αυστηρές σε πιο ανάλαφρες και ασύμμετρες, μέχρι και βαριές -τύπου «κουρτίνα»-, το σίγουρο είναι ότι πρωταγωνιστούν και καθορίζουν το ύφος του hair styling. Οι περισσότερες έχετε σίγουρα πειραματιστεί με fringes ή αφέλειες από τα εφηβικά σας χρόνια κιόλας. Τολμήστε το ίδιο, λοιπόν, και τώρα. Μπορείτε να κρατήσετε το μήκος τους ή να τις συνδυάσετε μ’ ένα δυναμικό καρέ, που αποτελεί επίσης hot τάση.

Το καρέ είναι ακόμη ένα κούρεμα που έρχεται ν’ ανανεώσει θεαματικά την εικόνα σας αυτήν τη σεζόν. Γεωμετρικό μ’ έντονες μύτες μπροστά ή κοντό με ανάλαφρα τελειώματα στα μήκη, θα διαμορφώσει το εντελώς ανανεωμένο look σας.

Τα χρώματα φωνάζουν «φως!» όπως και η φύση. Το 2020, οι περισσότερες προσπάθησαν να συντηρήσουν το χρώμα τους και να κινηθούν σε όσο πιο φυσικές αποχρώσεις μπορούσαν, καθώς οι έξοδοι ήταν περιορισμένες. Την άνοιξη του 2021, όμως, τα πράγματα ανατρέπονται και όλες θέλουν περισσότερο χρώμα. Φωτεινές πινελιές με ανταύγειες και πιο ανοιχτές βάσεις με πιο έντονα ρεφλέ θα βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων κάθε γυναίκας που αναζητά να ανανεωθεί και να ξεχωρίσει με το προσωπικό της στιλ.

Hair tip

yanni3-iC6ZY.jpg


Δοκιμάστε ένα σαμπουάν με χρώμα, για να διαπιστώσετε ποιος τόνος ταιριάζει καλύτερα σαν ρεφλέ στις ανταύγειες σας. Κυκλοφορούν σε όλες τις αποχρώσεις και μπορούν να χρωματίσουν προσωρινά όλους τους τύπους highlights.

Τop Care

yanni2.jpg

• Το Monoi Precious by Yianni Hair Spa από γαρδένια της Ταϊτής, προσφέρει απόλυτη ενυδάτωση, απίστευτη λάμψη, υπέροχο άρωμα και μοναδική ελαστικότητα στα μαλλιά.

• Η ανανεωμένη -με βιώσιμες συσκευασίες από ανακυκλωμένα υλικά- βαφή μαλλιών Igora Royal της Schwarzkopf Professional προσφέρει υψηλή απόδοση και άριστη διατήρηση χρώματος, κάλυψη έως 100% και μια μεγάλη συλλογή αποχρώσεων.

yianni.jpg

Facebook: Yianni Hair Spa

Instagram: Yianni Hair Spa

Yianni Hair Spa, Κούσκουρα 2, Θεσσαλονίκη 54622, Τηλ. 2310 222 839, www.yianni.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2021

Εγγραφείτε στο GLOW Newsletter για περισσότερα απολαυστικά beauty news κι όχι μόνο.