fbpixel

Search icon
Search
Spring 2022: 7 τάσεις ομορφιάς στις οποίες ορκίζονται οι beauty lovers
MAKE UP

Spring 2022: 7 τάσεις ομορφιάς στις οποίες ορκίζονται οι beauty lovers

Και εσείς μπορείτε να αφεθείτε σε όλα όσα επιβάλλουν τα trends


Ανυπομονείτε και εσείς για τις τάσεις της άνοιξης τους 2022 και πολύ καλά κάνετε. Έχοντας ήδη αρχίσει να διανύουμε τις πιο ζεστές ημέρες και με τις βραδινές εξόδους να γίνονται σε λίγο καιρό πιο ανάλαφρες, τα νέα στο beauty κομμάτι παραμένουν απόλυτα hot και για αυτήν τη σεζόν. Υπάρχει πολύς χρόνος για να πειραματιστείτε με νέα προϊόντα, τεχνικές, στυλ και πολλά άλλα. Αυτή την εποχή, αναζητήστε αυτές τις 7 τάσεις ομορφιάς και αφήστε τη δημιουργικότητά σας να "περιπλανηθεί" με τον πιο όμορφο τρόπο. 

curly-hair.jpg


Έντονες μπούκλες

Εάν είστε στο Tik Tok, έχετε δει αυτή την τάση. Βλέπουμε πάρα πολλές παραλλαγές αυτής της τάσης, από αφράτες μπούκλες (σκεφτείτε τα μαλλιά της μαμάς σας τη δεκαετία του '80) έως ογκώδη, φυσική υφή, ακόμη και μεγάλα κύματα εμπνευσμένα από τη δεκαετία του '90. Ανεξάρτητα από τον τύπο των μαλλιών σας (με υφή, κουλουριασμένα, κυματιστά, ίσια), υπάρχει μια παραλλαγή αυτής της τάσης που θα σας ταιριάζει.

natural-makeup.jpg

Φυσικό δέρμα

Μετά από ένα χρόνο δοκιμών δεκάδων νέων προϊόντων περιποίησης, η τάση του φυσικού δέρματος είναι επιτέλους εδώ. Αντί για δεκάδες εναλλακτικές κάντε μια στροφή σε πιο σύντομες ρουτίνες γεμάτες με προϊόντα που σας ταιριάζουν. Αντί για πέντε ορούς κάθε βράδυ, επιλέξτε ένα προϊόν που τα κάνει όλα. Αυτή η τάση λέει πραγματικά, «less is more». To ίδιο ισχύει φυσικά και για το μακιγιάζ σας το οποίο πλέον δεν αγαπά τις υπερβολές. 

eyeliner.jpg

Λεπτό, καμπυλωτό liner

Το «μάτι της αλεπούς» –που celebrities από την Bella Hadid έως την Kendall Jenner και άλλες αγαπούν– είναι εδώ για να μείνει, αλλά αυτήν την άνοιξη θα δώσετε ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στο φτερωτό μέρος του. Αντί για χοντρές, έντονες γραμμές, η άνοιξη αυτή επιβάλλει χαλαρές, λεπτές γραμμές που θα φτερώνουν ελαφρώς προς τα έξω στα άκρα. Είναι ιδανικό για συναντήσεις Zoom για να σας κάνει να φαίνεστε ξύπνιοι και ζωντανοί χωρίς να ξοδεύετε διαρκώς προσπαθώντας να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα.

shag-haircut.jpg

Μαλλιά από τα 70s

Bangs, shags, layers και πολλά άλλα είναι δημοφιλείς λέξεις που βγαίνουν από τα στόματα των κομμωτών σε όλο τον κόσμο. Δεν είστε έτοιμοι να περάσετε με όλο σας το μαλλί σε αυτά; Ζητήστε από τον στιλίστα σας μακριές στρώσεις που πλαισιώνουν το πρόσωπο, πιο κοντό από τα μάτια σας, ενώ τα στρώματα που πλαισιώνουν το πρόσωπο έχουν συνήθως μήκος μέχρι το πηγούνι ή λίγο πιο κοντά. Μπορείτε εύκολα να τα διαμορφώσετε με έντονο τρόπο για να μιμηθείτε τα κτυπήματα χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίσετε το κοντό κούρεμα που για πολλές από εσάς μοιάζει απαγορευτικό.

eye-shadow-yellow.jpg

Έντονη σκιά

Το 2022 η προσοχή παραμένει στα μάτια. Οι makeup artists επιμένουν χρώμα, την υφή και στις μίξεις. Έτσι, μπορείτε και εσείς να επιλέξετε ένα bold χρώμα και να το συνδυάσετε με έντονες βλεφαρίδες. Το κόλπο σε αυτό το βλέμμα είναι να χρησιμοποιείτε πάντα ένα primer ώστε η σκιά να κολλάει και να φροντίζετε να αναμειγνύεται ακριβώς πάνω από την πτυχή σας. Το μόνο που έχετε να αναρωτηθείτε είναι ποια απόχρωση θα δοκιμάσετε στη συνέχεια!

mascara-blut.jpg

Πολύχρωμη μάσκαρα

Αυτό είναι trend τα τελευταία χρόνια, αλλά με την αναβίωση του μακιγιάζ ματιών, ειδικά των βλεφαρίδων και των γραμμών, φέτος, πρόκειται να το δείτε σχεδόν παντού. Αυτός είναι ένας απλός, εύκολος τρόπος για να φαίνεστε φρέσκοι και ενωμένοι χωρίς τρελές και λαμπερές σκιές. Είναι τέλειο για το Zoom, αναδίδοντας το παραμικρό χρώμα χωρίς να φαίνεται πολύ φωτεινό ή αντιεπαγγελματικό. Αν φοβάστε, προτιμήστε να δοκιμάσετε τη μάσκαρα μόνο στις κάτω βλεφαρίδες για λίγο χρώμα χωρίς να είστε πολύ τολμηρή.

hair-accessories.jpg

Αξεσουάρ μαλλιών

Παιχνιδιάρικη διάθεση, χρώματα που αναδεικνύονται με τον καλό καιρό και αγάπη για τα διαφορετικά υφάσματα και υφές θα σας χαρίσουν ένα αποτέλεσμα που θα λατρέψετε. Και σε αυτό να προσθέσουμε πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κρύψετε μια bad hair day από το να τοποθετήσετε στρατηγικά μια κορδέλα, μια μπαντάνα ή ένα barrette.