fbpixel

Search icon
Search
Soft glam: 7 make up προτάσεις για λαμπερό πρόσωπο χωρίς υπερβολές
MAKE UP

Soft glam: 7 make up προτάσεις για λαμπερό πρόσωπο χωρίς υπερβολές

Αναδημιουργήστε εύκολα τις απόλυτα εντυπωσιακές προτάσεις


Σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει η τάση του soft glam έχει καταλάβει το Instagram, το TikTok και βρίσκεται ήδη στα νεσεσέρ των πιο ενημερωμένων beauty addicts. Με έναν συνδυασμό αστραφτερών και ματ αποχρώσεων σε οτιδήποτε, από απαλό ροζ έως jet black, μπορεί να γίνει μια ευέλικτη παλέτα επόμενου επιπέδου με όλα όσα χρειάζεστε για... σχεδόν κάθε εμφάνιση μακιγιάζ που μπορείτε να ονειρευτείτε. Είτε πρόκειται για ένα άγριο φτερωτό βλέμμα είτε για ένα διακριτικό smoky eye, το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη φαντασία.

Παρακάτω θα βρείτε 7 προτάσεις που μπορείτε εύκολα να αναδημιουργήσετε.

Shimmer on

272470093-381066830492772-3804381384620427352-n.jpg

Χρησιμοποιήστε μια γυαλιστερή απόχρωση και δέστε τη μαζί με ένα δροσερό highlighter και γυάλινα, γυαλιστερά χείλη για λαμπερό glam επόμενου επιπέδου. Αυτό το αποτέλεσμα θα σας χαρίσει δέρμα που ακτινοβολεί από μακριά και θα σας προετοιμάσει για τις πιο καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Rosy All Over

275549916-287882086659585-2073654257978680116-n.jpg

Ίσως είναι τα μαλλιά σε ροζ χρυσό ή ίσως η μονόχρωμη επιλογή του ρουζ και της σκιάς ματιών. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η ροζ εμφάνιση είναι ο τέλειος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τα ροζ στην παλέτα. Και φυσικά, το vampy χρώμα των χειλιών είναι μια επιλογή επί τόπου για να εξισορροπήσετε τα εξαιρετικά γλυκά ροζ.

Highlight on Point

1-71ft8.jpg

Μια αστραφτερή σκιά απαιτεί ένα φωτεινό highlighter για να ταιριάζει, και με τη σωστή έμφαση το highlighter μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα. Τοποθετήστε το σε μέρη του προσώπου σας που μέχρι τώρα δε τα επιλέγατε.

Out-to-There Wings

eyeliner.jpg

Ανεβάστε το Soft Glam look σας στο επόμενο επίπεδο με eyeliner και έναν άψογο συνδυασμό μεταλλικών, καφέ και μπρονζέ αποχρώσεων. Μια συμβουλή σε περίπτωση που είστε νέοι στο makeup είναι ότι τα Q-tips και το ντεμακιγιάζ είναι ο καλύτερος φίλος σας όταν επιχειρείτε μια τέτοια εμφάνιση.

Pretty in Pink

rose.jpg

Απαλή ροζ σκιά σε συνδυασμό με ασορτί ροζ χείλη; Αυτή η επιλογή δε μπορεί να πάει στραβά. Και αν θέλετε να ρο προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω η μαύρη υγρή επένδυση eyeliner που ολοκληρώνει το βλέμμα στα μάτια είναι η τέλεια τελική πινελιά.

Shades of Nude

olivia-culpo.webp

Το φτερωτό, «δραματικό» μαύρο eyeliner είναι πάντα ένα «ναι» και η αντίθεση με το mat nude μακιγιάζ προσώπου και τη σκιά, απογειώνει τα πράγματα. Αυτή η εμφάνιση με τα υπέροχα κοψίματα και τις έντονες σκιάσεις είναι ακριβώς αυτή που θα σας χαρίσει το καλύτερο make up από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

'90s Vibes

3-HrKoT.webp

Μια παλέτα Soft Glam έχει συνήθως γήινα, καφέ και nude χρώματα γεγονός που την καθιστά το τέλειο «αξεσουάρ» για όλες τις μελλοντικές σας εμφανίσεις με essence δεκαετίας του '90. Οι κρίκοι και το κραγιόν είναι αυτό που θα συμπληρώσει το πανέμορφο glam look σας. Έντονο και ανατρεπτικό είναι πραγματικά για αυτούς που μπορούν να το στηρίξουν.