fbpixel

Search icon
Search
Night Out: Τα κατάλληλα κομμάτια για τις καλοκαιρινές βραδινές εμφανίσεις σας
THE LOOK

Night Out: Τα κατάλληλα κομμάτια για τις καλοκαιρινές βραδινές εμφανίσεις σας

Ετοιμαστείτε να εντυπωσιάσετε με απαράμιλλο στιλ


Τον τελευταίο καιρό τα πράγματα στην καθημερινότητά μας δείχνουν να έχουν μπει σε μία ομαλή τροχιά. Πλέον έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε περισσότερα από αυτά που αγαπάμε και ανεβάζουν την ψυχολογία και τη διάθεσή μας. Ένα από αυτά είναι χωρίς δεύτερη σκέψη, οι νυχτερινές μας έξοδοι. Πόσο πολύ μας είχε λείψει να σταθούμε μπροστά στον καθρέφτη και να ξεκινήσουμε τη διαδικασία εύρεσης των κατάλληλων λαμπερών και εντυπωσιακών κομματιών αλλά και να φορέσουμε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια μας;

Αυτές οι μέρες έχουν ξανά έρθει και εσείς αξίζει να είστε πιο εντυπωσιακές, εκθαμβωτικές και μοντέρνες από ποτέ. Παρακάτω θα ανακαλύψετε όλα τα κομμάτια που θα απογειώσουν τις night out looks και θα είναι καταπληκτικοί σύμμαχοι στις ανέμελες, καλοκαιρινές βραδιές σας.

One shoulder dress

2afb3ba8b517fa282b297864abc91b27.jpg

Τη φετινή σεζόν, τα σχέδια με τον έναν ώμο έχουν την τιμητική τους. Αυτό που λατρεύουμε σ’ αυτά και μας βοηθάνε να τα ξεχωρίσουμε είναι ο καταπληκτικό τρόπος που τονίζουν το λαιμό αλλά και τα χέρια, απογειώνοντας τη σιλουέτα κάθε γυναίκας. Όταν τα παραπάνω συνδυάζονται με το αγαπημένο κομμάτι όλων των εποχών, το φόρεμα, καταλαβαίνετε πως το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό. Plus, το one shoulder design ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και πάει τα στιλ σας ένα βήμα παρακάτω. Μπορείτε να το επιλέξετε από το απογευματινό σας cocktail μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Sheer tops

3af9e463bf9a2bc3558bd2e6acae0f62.jpg
Image source: @whowhatwear

Τα διαφανή tops είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε φέτος το καλοκαίρι για να εντυπωσιάσετε. Οι λόγοι, πολλοί. Αρχικά, αποτυπώνονται πολύ ωραία στις φωτογραφίες ενώ παράλληλα εκπέμπουν το απόλυτο sexiness με τον πιο διακριτικό και ήρεμο τρόπο, διότι διαγράφουν το δέρμα τόσο όσο χρειάζεται. Μπορείτε να το συνδυάσετε σχεδόν με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας από το τζιν παντελόνι σας μέχρι φούστες και βερμούδες. Έχουν την ικανότητα να μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα πάνω τους δίνοντας σας την ευκαιρία να διατηρήσετε απλό και «ήρεμο» το υπόλοιπο σύνολο.

Bold colours

d56fa8b809907ee92bbfe1b57bb9bd6c.jpg
Image source: @net-a-porter

Αν μας ρωτήσετε ποια είναι η αγαπημένη μας καλοκαιρινή τάση, τότε θα σας πούμε χωρίς καμία δυσκολία τα έντονα και φωτεινά χρώματα. Δε μπορούμε να αντισταθούμε στην θετικότητα και τη χαρά που προσφέρουν, καθώς πιστεύουμε ότι συμβάλουν με μοναδικό τρόπο στη διάθεση και την ψυχολογία. Αν έρχεστε πρώτη φορά σε επαφή μαζί τους τότε η βραδινή έξοδος σας μπορεί να γίνει το εναρκτήριο λάκτισμα. Το κόκκινο, το πορτοκαλί, το κίτρινο και γενικότερα οι τόνοι του ηλιοβασιλέματος είναι τα ιδανικά για το νέο σας ξεκίνημα.

Midi skirts

77698c31c5991611bd75564bac4a8aac.jpg
Image source: @thefashionspot

Αναζητάτε ένα κομψό και luxurious item, το οποίο θα σας συνοδεύσει σε κάποιο εστιατόριο. Τότε οι midi skirts είναι αυτό που χρειάζεται η κάθε μία από εσάς. Οι φούστες έχουν κατακτήσει τον κόσμο της μόδας εδώ και μερικές σεζόν, αλλά οι midi εκδοχές θα σας χαρίσουν την απόλυτη classy & tailored αισθητική. Η minimal silk skirt θα αποτελέσει το key-item της σεζόν, καθώς θα σας δώσει και την ευκαιρία να τη συνδυάσετε με πολλού τρόπους. Ακόμα και μ’ ένα απλό t-shirt ν τη φορέσετε, το μόνο σίγουρο είναι πως θα εντυπωσιάσετε.

Strappy sandals

7238cc25fb0f2c8021c624d948ed66ba.jpg

Όταν πρόκειται για νυχτερινή έξοδο για πολλές γυναίκες τα high heels είναι δεδομένα. Για κάποιες άλλες πάλι όχι, αλλά όταν πρόκειται για strappy sandals δε θα μπορείτε να αντισταθείτε. Το συγκεκριμένο σχέδιο θα αγκαλιάσει τους αστραγάλους σας, θα αναδείξει τα πόδια σας και θα γίνει το επίκεντρο της εμφάνισή σας. Έτσι, την επόμενη φορά που θα ετοιμάσετε το βραδινό σας σύνολο, μην ξεχάσετε να τα προσθέσετε. Όποια κι αν είναι η περίσταση μη φοβηθείτε να ολοκληρώσετε την εικόνα σας με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά strappy sandals.