fbpixel

Search icon
Search
Smart Shopping: Πού αξίζει να επενδύσετε τη φετινή Black Friday
LIFE & CAREER

Smart Shopping: Πού αξίζει να επενδύσετε τη φετινή Black Friday

Ξεχάστε τις περιττές αγορές και αποκτήσετε ό,τι αξίζει πραγματικά


Η Black Friday έφτασε, με την αγορά να βρίσκεται εδώ και μέρες στον «πυρετό» των εκπτώσεων, ενώ κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στα e-shops. Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν ξεκινήσει από νωρίς τα ψώνια τους και ήδη έχουν επενδύσετε σε ό,τι είχαν ανάγκη. Είχαν, όμως, πραγματική ανάγκη αυτές τις αγορές. Είναι σημαντικό να μην κάνουμε γι' άλλη μια φορά τα ίδια λάθη, που μπορεί να οδηγήσουν στο να μετανιώσουμε για τα ψώνια μας. Σε αυτό θα πρέπει πρώτα να λάβουμε υπόψη μας χρήσιμες συμβουλές, τις οποίες πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά για να πετύχουμε το πιο έξυπνο shopping.

Δείτε παρακάτω πού αξίζει να επενδύσετε φέτος!

1. Στο fashion item που βρίσκεται εδώ και καιρό στη wish-list σας

Η περίοδος των εκπτώσεων είναι η ιδανική ευκαιρία για να αποκτήσετε αυτά που λείπουν από τη συλλογή σας. Ή μάλλον όσα λείπουν πραγματικά από τη συλλογή σας. Επενδύστε σε κομμάτια που νιώθετε σίγουροι πως θα τα ευχαριστηθείτε για πολλά χρόνια, δηλαδή διαχρονικά και κλασικά και δεν πρόκειται να μείνουν αφόρετα ή αχρησιμοποίητα σε ράφια και ντουλάπες. Ίσως αυτή να είναι η κατάλληλα στιγμή για να κάνετε δικό σας το most- wanted κομμάτι από τη wish list σας!

ellen-von-unwerth-shopping-editorial03.jpg

2. Στο gadget που θα σας εξυπηρετήσει στη δουλειά σας

Εάν είστε tech maniac ή εάν η δουλειά σας απαιτεί να έχετε οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί στην τεχνολογία, αυτή η σωστή στιγμές για τέτοιοι είδους αγορές. Είτε πρόκειται για smartphone είτε για κάτι πιο εξειδικευμένο, είναι ώρα να κάνετε την έρευνά σας και να επενδύσετε κάποια χρήματα προκειμένου να αποκτήσετε κάτι που θα σας εξυπηρετήσει στο επάγγελμά σας και θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη.

3. Στο ταξίδι των ονείρων σας

Εκπτώσεις δεν υπάρχουν μόνο σε ρούχα και είδη τεχνολογίας, αλλά και σε εισιτήρια. Επενδύστε, λοιπόν, σε κάτι πιο ουσιαστικό που θα σας μείνει, όπως τα έξοδα ενός ταξιδιού. Μπορείτε να βρείτε τέλειες και απόλυτα συμφέρουσες προσφορές κι έτσι να σχεδιάσετε την επόμενη εξόρμησή σας. Άλλωστε, τα Χριστούγεννα είναι κοντά και τι καλύτερο από το να τα απολαύσετε κάπου εκτός πόλης.

4. Στα δώρα για τους αγαπημένους σας

Η περίοδος των γιορτών σημαίνει και πως ήρθε η ώρα να σκεφτούμε τα δώρα προς τους ανθρώπους της ζωής μας. Θέλουμε κάτι ξεχωριστό και ίσως αυτό συνδέεται με κάποια υψηλή τιμή, ενδεχομένως εκτός του budget σας. Στις εκπτώσεις, όμως, σίγουρα θα εντοπίσετε κάτι που θα μπορείτε να αποκτήσετε, προκειμένου να το δωρίσετε σε κάποιον δικό σας. Όλα έχουν να κάνουν με τη σωστή έρευνα!

dsc00590-edit-copy.jpg

5. Στον εαυτό σας

Ίσως το πιο σημαντικό: να επενδύσετε σε εσάς τους ίδιους, επενδύοντας ένα ποσό σε κάποια well-being υπηρεσία που θα σας ανανεώσει και θα συμβάλει στην ανάταση της ψυχολογίας σας. Σκεφτείτε το μασάζ ή το beauty pampering και απολαύστε στιγμές ηρεμίας, ξεφεύγοντας για λίγο από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Plus one:

Ένα καλό βιβλίο είναι πάντα μια καλή στην οποία αξίζει κανείς να επενδύσετε, έτσι ώστε να περάσει εποικοδομητικά τον ελεύθερό του χρόνο. Τι γίνεται, όμως, όταν δεν έχουμε τον χρόνο για να αφιερώσουμε στο διάβασμα; Μία είναι η απάντηση: Audiobooks! Το jukebooks.gr γιορτάζει την Black Friday για τέσσερις ημέρες, δίνοντας τη δυνατότητα στους λάτρεις των audiobooks να επωφεληθούν από μια εκπληκτική προσφορά. Διαθέσιμη μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα -έως και τις 27 Νοεμβρίου- η ειδική τιμή των €6,99/ μήνα ισχύει τώρα και για πάντα, εφόσον η συνδρομή ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα. Απολαύστε απεριόριστη πρόσβαση και ώρες ακρόασης σε μια πλούσια συλλογή audiobooks απ' όλες τις κατηγορίες, με άμεση ενεργοποίηση και τη δυνατότητα ακύρωσης ανά πάσα στιγμή.