fbpixel

Search icon
Search
Οι πιο trendy right now τρόποι για να εντάξετε τα πουκάμισα στις εμφανίσεις σας
STYLING TIPS

Οι πιο trendy right now τρόποι για να εντάξετε τα πουκάμισα στις εμφανίσεις σας

Σύνολα για όλη την ημέρα που θα απογειώσουν το στιλ σας


Η άνοιξη μας δίνει πολλές στιλιστικές επιλογές. Καθώς πρόκειται για μία μεταβατική περίοδο, έχουμε τη δυνατότητα να συνδυάσουμε κομμάτια κι από το χειμώνα ενώ παράλληλα μπορούμε να προσθέσουμε και κάποια σχέδια από την καλοκαιρινή συλλογή με το απαραίτητο styling. Ένα λοιπόν από τα κομμάτια που επιλέγουμε καθ΄ όλη τη διάρκεια τους έτους και που μπορούμε να τα φορέσουμε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους είναι τα πουκάμισα. Η σεζόν που διανύουμε έχει «ξεχωρίσει» τις πιο oversized γραμμές που αποπνέουν μία πιο αέρινη αισθητικά αλλά και οι κλασικές γραμμές είναι πάντοτε must.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε τους πιο hot right now τρόπους για να φορέσετε τα πουκάμισα αυτήν τη μεταβατική περίοδο!

Knit vest

shirts-5.jpg
Image source: @thezoereport

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις που έχουμε ξεχωρίσει τους τελευταίους μήνες είναι τα πλεκτά γιλέκα. Βασισμένα στο κολεγιακό στιλ έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι των εμφανίσεών μας. Η ευελιξία τους αλλά και trendy αισθητική που προσθέτουν χωρίς να καταβάλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια, τα έχουν τοποθετήσει «ψηλά» στις προτιμήσεις μας. Ένας από τους πιο chic συνδυασμούς είναι μαζί μ’ ένα πουκάμισο. Για να κινηθείτε σε minimal tones μπορείτε να το ταιριάξετε με το τζιν παντελόνι σας και να κινηθείτε σε λευκές ή crem αποχρώσεις. Ολοκληρώστε μ΄ ένα ζευγάρι αθλητικά υποδήματα.

Roll neck

shirt-3.jpg

Αναζητάτε το απόλυτο layering χωρίς να υποπέσετε σε τυχόν λάθη αλλά και να παρουσιάσετε ένα μοντέρνο αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να φορέσετε το πουκάμισο σας μαζί μ’ ένα ζιβάγκο. Αυτός ο συνδυασμός ταιριάζει με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας, από slouchy pants μέχρι φούστες. Για πιο απλές εμφανίσεις μπορείτε να επιλέξετε αποχρώσεις από την ίδια «οικογένεια», ενώ αν θέλετε να χαρίσετε περισσότερη ένταση μη διστάσετε να «παντρέψετε» δύο έντονα χρώματα. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

Oversized way

shirts-3.jpg
Style du monde

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως οι φαρδιές γραμμές είναι η top τάση στα πουκάμισα τη δεδομένη χρονική περίοδο. Η άνεση και η χαλαρή διάθεση που εκπέμπουν είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουμε τόσο εμείς όσο και fashion lovers. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ακόμα και του συντρόφου σας για ένα γρήγορο update. Για να ισορροπήσετε την oversized γραμμή, καλό θα ήταν να το συνδυάσετε μ’ ένα στενό παντελόνι, όπως skinny jeans ή cigarette pants. Ένα ζευγάρι μποτάκια μπορεί να ολοκληρώσει την εικόνα σας. Μη διστάσετε να επιλέξετε high heels.

Jumper

shirt-2.jpg

Για όσο ακόμα ο καιρός και η θερμοκρασία μας το επιτρέπει μη διστάσετε να επιχειρήσετε ένα από τα microtrends που έχουν ξεχωρίσει. Φορέστε το πουκάμισο σας και δέστε από πάνω στην πλάτη σας ένα πουλόβερ. Εκτός από το update που θα χαρίσει στο στιλ σας είναι και μία πρακτική επιλογή για την απαραίτητη θερμοκρασία τις ημέρες με λίγο περισσότερο κρύο. Κινηθείτε σε classy χρωματικούς συνδυασμούς όπως είναι το λευκό με το μπλε.

Like a dress

shirts-1.jpg
Image source: @leoniehanne

Ίσως η επιλογή που ξεχωρίζουμε περισσότερο απ’ όλες. Επιλέξτε ένα μακρύ πουκάμισο και επιχειρήστε να το φορέσετε ως φόρεμα. Προσθέστε ένα oversized blazer σε ιδιαίτερο χρώμα ή μοτίβο όπως είναι το καρό αλλά και μία ζώνη στη μέση σας, έτσι ώστε να κολακέψει τη σιλουέτα σας. Μία it bag κι ένα statement ζευγάρι υποδημάτων θα κάνου σίγουρα τη διαφορά.