fbpixel

Search icon
Search
Ski outfits: 5+1 designer συλλογές που ξεχωρίσαμε φέτος
FASHION NEWS

Ski outfits: 5+1 designer συλλογές που ξεχωρίσαμε φέτος

Στολές του σκι, χνουδωτά μπουφάν, θερμικά πουλόβερ... Καθώς πλησιάζει ο χειμώνας, οι σχεδιαστές παρουσιάζουν ειδικές capsule συλλογές


Με τον χειμώνα να πλησιάζει, οι οίκοι μόδας θέτουν και πάλι τα χειμερινά σπορ στο επίκεντρο με νέες συλλογές κάψουλες. Και φέτος, φαντάζονται ρούχα που συνδυάζουν το στιλ και την πρακτικότητα, σχεδιασμένα με τα πιο καινοτόμα τεχνικά υλικά. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να επανερμηνεύσουμε την παραδοσιακή γκαρνταρόμπα του σκι σε μια εκδοχή υψηλής ραπτικής. 

Ανακαλύψτε τις πιο εντυπωσιακές high end collections!

BOSS x The Perfect Moment

snapinstaapp-401073154-18409021558029037-3928108923533317563-n-1080.jpg

Η BOSS επιστρέφει στις πασαρέλες φέτος με το launch της νέας συλλογής BOSS x Perfect Moment , ένα μείγμα τεχνικής τεχνογνωσίας και κομψότητας. Η πρωτοβουλία αυτή ακολουθεί την πρώτη έκδοση που ξεκίνησε το 2022 σε συνεργασία με τη μάρκα ρούχων για σκι που γεννήθηκε στο Chamonix. Με επίκεντρο την απόδοση, η νέα κάψουλα BOSS x Perfect Moment δίνει έμφαση στην ποιότητα, την εφαρμογή και τη λειτουργικότητα. Αποτελείται από softshell πουπουλένια μπουφάν, παντελόνια σκι με την υπογραφή της Perfect Moment 's flared cut, και all-in-one μονωτικά ρούχα. Η κάψουλα περιλαμβάνει επίσης στιλ που μπορούν να φορεθούν και εκτός πίστας, όπως ζιβάγκο πουλόβερ, πλεκτά φούτερ με κουκούλα και θερμικές μπλούζες. Συντονισμένα αξεσουάρ, όπως γάντια, καπέλα , τσάντες και ακόμη και γυαλιά , ολοκληρώνουν τη συλλογή.

Sporty & Rich

231109-sportyandrich-paris-ski-shot-06-021-v2-2000.webp

Το σκι και τα χειμερινά αθλήματα αποτελούσαν πάντα αναπόσπαστο μέρος του DNA της Sporty & Rich. Φέτος, η εταιρεία εμπνεύστηκε από μια συλλογή εμβληματικών φωτογραφιών σκιέρ από τις δεκαετίες του 1970 και 1980 για να δημιουργήσει κομψά, χαλαρά αθλητικά ρούχα, ιδανικά για να αντιμετωπίσετε το κρύο στις βουνοκορφές. Για αυτή την έκδοση του 2023, η Sporty & Rich παρέχει στους έμπειρους σκιέρ νέα νάιλον fleece μπουφάν, ζεστά γιλέκα με επένδυση ή sherpa και σετ από μαλακό πλεκτό για να χαλαρώσουν.

Pucci

pucci-5.webp

Η Pucci συνεργάζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά με τον ειδικό σε ρούχα για σκι Fusalp για μια συλλογή μόδας και αξεσουάρ για ενήλικες, αφιερωμένη στα χειμερινά σπορ. Σχεδιασμένη από τις Camille Miceli και Mathilde Lacoste, η κάψουλα παρουσιάζει τα ζωντανά prints της ιταλικής μάρκας που ενισχύουν τα τεχνικά κομμάτια και τα θερμικά υφάσματα. Ένας τέλειος συνδυασμός της τεχνογνωσίας της ένδυσης ελεύθερου χρόνου και της χειμερινής κομψότητας. Ανάμεσα στα κομμάτια που μπορείτε να βρείτε στη συλλογή είναι αδιάβροχα puffers, ζεστά λεπτά παντελόνια, κομψά πουλόβερ καθώς και ιδιαίτερα ανθεκτικά στο κρύο γάντια και κάλτσες.

Dior

dior-4.png

Γιορτάζοντας τη γοητεία των βουνών και την ομορφιά του χειμώνα, η νέα σειρά DiorAlps του Dior, σχεδιασμένη από τη Maria Grazia Chiuri, παρουσιάζει μια μοναδική γκαρνταρόμπα εμπνευσμένη από τις τελευταίες επιδείξεις του οίκου.Αναβαθμισμένα από τα εμβληματικά prints της συλλογής Dior φθινόπωρο-χειμώνας 2023-2024 ready-to-wear, τα puffers, οι μπότες après-ski και η χαρακτηριστική Dior Book Tote κοσμούνται με το εκλεπτυσμένο σχέδιο Plan de Paris. Το χαρακτηριστικό οικόσημο της κάψουλας Diorunion, με το σύνθημα "L'union fait la force", προσθέτει στυλ σε καπιτονέ μπουφάν και αξεσουάρ όπως κασκόλ, σκούφους, καπέλα και σκουφάκια.

Louis Vuitton

lv-snow-collection.webp

Η Louis Vuitton ετοιμάζεται να βγει στις πίστες για τη σεζόν Χειμώνας 2023, με το λανσάρισμα της ολοκαίνουργιας συλλογής ρούχων για σκι. Η σειρά, η οποία περιλαμβάνει μια πληθώρα από κομμάτια επιδόσεων και σιλουέτες aprés ski, επιστρατεύει καινοτόμα τεχνικά υλικά σε έτοιμα ρούχα, δερμάτινα είδη, παπούτσια και αξεσουάρ τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

Prada Linea Rossa

prada-fw-23-2.webp

Η καμπάνια Prada Linea Rossa Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023 αποπνέει τη ζωηρή, γεμάτη δράση σεζόν, συναρμολογημένη με ρούχα υψηλής απόδοσης που διαμορφώνονται θεμελιωδώς από τα χειμερινά σπορ. Δυναμικά ονειρικά τοπία από ορεινά πανοράματα δημιουργούν το σκηνικό της καμπάνιας, το οποίο απαθανάτισε ο Kris Lüdi στην κοιλάδα του Engadin της Ελβετίας.

Time to hit the slopes!