fbpixel

Search icon
Search
Simone Biles in Paris: Η χρυσή Ολυμπιονίκης επιστρέφει στο Netflix με δύο νέα επεισόδια για τη σπουδαία πορεία της στον αθλητισμό
PEOPLE & MOMENTS

Simone Biles in Paris: Η χρυσή Ολυμπιονίκης επιστρέφει στο Netflix με δύο νέα επεισόδια για τη σπουδαία πορεία της στον αθλητισμό

Μέσα από το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, "Simone Biles Rising"


Παράλληλα με την κατάκτηση τριών χρυσών μεταλλίων κι ενός ασημένιου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στη γαλλική πρωτεύουσα, η σπουδαία αθλήτρια Simone Biles βρήκε χρόνο να ανακαλύψει την "Emily in Paris" που κρύβει μέσα της. Η «star της γυμναστικής», όπως την αποκαλούν, δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο παρωδεί την επιτυχημένη σειρά του Netflix με πρωταγωνίστρια τη Lily Collins, προωθώντας με τον τρόπο της τα νέα επεισόδια του ντοκιμαντέρ που αφορά στη ζωή της, με τίτλο "Simone Biles Rising".

Η ανάρτηση, που όπως είπαμε προϊδεάζει για την κυκλοφορία του δεύτερου μέρους του ντοκιμαντέρ το οποίο έρχεται τον Οκτώβριο, δείχνει τη γυμνάστρια να πίνει σαμπάνια και να τρώει γαλλικές κρέπες και γλυκά. Στο βίντεο, η ίδια λέει: «Από τότε που μετακόμισα στο Παρίσι, η ζωή μου είναι χαοτική, δραματική και περίπλοκη», με φόντο τον Πύργο του Eiffel. Στη συνέχεια τη βλέπουμε να δοκιμάζει γυαλιά ηλίου σε μια βόλτα για ψώνια αλά Emily Cooper. Μετά, μπροστά από δύο πιάτα με κρέπες, η Simone λέει: «Δεν είμαι κάποια που μπορεί να μοιραστεί μια κρέπα». Και στο τέλος τη βλέπουμε να δαγκώνει ένα κρουασάν, λέγοντας: «Ω Θεέ μου».

Η Biles ήταν ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι, καθώς έκανε μια θριαμβευτική επιστροφή, μετά τους αγώνες του Τόκιο το 2020 και το μικρό break που έκανε για να επικεντρωθεί στην ψυχική της υγεία. Στην Πόλη του Φωτός, κέρδισε τρία χρυσά μετάλλια στο άλμα, στο σύνθετο και στο ομαδικό, κι ένα ασημένιο στον τελικό του εδάφους. Έτσι, ο συνολικός της απολογισμός στους Ολυμπιακούς Αγώνες έφτασε τα 11 μετάλλια, μοιρασμένα σε επτά χρυσά, δύο ασημένια και δύο χάλκινα, γράφοντας ιστορία.

shutterstock-2495263649.jpg


Το ίδιο το Netflix αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωσή του: «Το δεύτερο μέρος του Simone Biles Rising ακολουθεί την Simone Biles από τη συμμετοχή της στα U.S. Gymnastics Trials του 2024 και την επίσημη πρόκριση για την Ολυμπιακή Ομάδα των ΗΠΑ μέχρι τις απίστευτες επιδόσεις της στο Παρίσι, ενώ παράλληλα μοιράζεται προσωπικές σκέψεις και στιγμές από το απίστευτο ταξίδι της για να γίνει η πιο παρασημοφορημένη γυμνάστρια στην ιστορία».

Κάπου εδώ να θυμηθούμε τα λόγια της ίδιας στο πρώτο trailer του ντοκιμαντέρ της: «Είχα πάντα πολύ καλή διαίσθηση για τα πράγματα. Δυστυχώς ένιωσα έτσι και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες», αναφερόμενη στην απόσυρσή της από τους αγώνες, αφού πάλεψε με ψυχικά ζητήματα που διέθετε και την οδήγησαν στο να πάρει τον χρόνο της. 

shutterstock-2497208375.jpg


I
nfo:Το δεύτερο μέρος του Simone Biles Rising της σκηνοθέτιδας Katie Walsh, το οποίο κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 25 Οκτωβρίου με δύο νέα επεισόδια, παρακολουθεί τη γυμνάστρια από τη στιγμή που μπαίνει στην Ολυμπιακή ομάδα των ΗΠΑ και μέχρι την άφιξή της στο Παρίσι.