fbpixel

Search icon
Search
Emily in Paris: Τα fashion trends που ανέδειξε η Lily Collins στα πρώτα επεισόδια της 4ης σεζόν
STYLE PEOPLE

Emily in Paris: Τα fashion trends που ανέδειξε η Lily Collins στα πρώτα επεισόδια της 4ης σεζόν

Καταφέρνοντας και πάλι να αποτελέσει πηγή έμπνευσης


Έχει καταφέρει να διχάσει το κοινό με το στιλ της - άλλοι το λατρεύουν, άλλοι όχι. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Lily Collins μέσα από το Emily in Paris έχει αναδείξει μερικά από τα πιο hot fashion trends, ξεχωρίζοντας για το styling στα τολμηρά looks της. Η 4η σεζόν της αγαπημένης σειράς κατέφθασε και από τα πρώτα επεισόδια ξεχωρίσαμε τις παρακάτω τάσεις που η ίδια φόρεσε και που πρόκειται να δούμε παντού το διάστημα που ακολουθεί.

Get inspired! 

Black & white + Stripes

eip-403-unit-00999r-DD0oR.webp

Στη σκηνή του masquerade ball, η Emily Cooper (Lily Collins) εντυπωσίασε φορώντας μια ολόσωμη ριγέ φόρμα σε λευκό και μαύρο, την οποία συνδύασε με μαύρα αξεσουάρ κι ένα λίγο πιο ιδιαίτερο μακιγιάζ. Στην πραγματικότητα, το black & white είναι απόλυτα διαχρονική τάση, την οποία η ίδια στη συγκεκριμένη σκηνή επέλεξε να φορέσει με τον πιο extra τρόπο. Μάλιστα, μέσα από αυτό το look αποδεικνύει πως και οι ρίγες έχουν επιστρέψει δυναμικά στη μόδα.

Print on print

sccmf2yus5y744gbwdkrc5-768-80png.png

Η αγάπη της για τις ρίγες, όμως, δε σταματά εδώ, καθώς τις επιλέγει και σε άλλη σκηνή με τελείως διαφορετικό concept. Όσο τη βλέπουμε να πίνει τον καφέ της, η προσοχή μας πέφτει στο ριγέ μπλε πουκάμισό της με την αντίστοιχη γραβάτα, το οποίο συνδύασε με αναπάντεχο, αλλά εξαιρετικά αρμονικό τρόπο. Ένα πλεκτό γιλέκο με γεωμετρικά σχέδια συμπλήρωσε το outfit της και μας προτρέπει στο να τολμήσουμε το print on print.

Bold leather jackets

aaaaqbbvvln2vczm-bsne2029lxvbwqizgau6kdm1erx9uzh10xhh2w6bf80k2svx31vy4dt4olunimn5hirdta8e8bft9ocbi7frkxjpf5nozbo6em8luvl33zvoecfjvbi0r7uo-rdyj3ipadgphgp8w1a.jpg

Λατρεύει τα πουκάμισα και τις γραβάτες και αυτό είναι ξεκάθαρο. Στην προκειμένη περίπτωση έκανε το τέλειο pop up προσθέτοντας στο ασπρόμαυρο σύνολό της ένα δερμάτινο πανωφόρι σε μια φλογερή κόκκινη απόχρωση, ίδια με αυτήν του κραγιόν της. Τις τελευταίες σεζόν, οι fashion experts επιμένουν πως τα δερμάτινα jackets σε έντονα χρώμα είναι απόλυτα on-trend, κάτι το οποίο ισχύει και για το φθινόπωρο και τον χειμώνα που ακολουθούν. Και αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που η Emily επέλεξε να φορέσει leather jacket!

Monochromes

prfdywjcfziwfyhvu9lr79-768-80png.png

Πέρα από τους ανατρεπτικούς συνδυασμούς σε ό,τι αφορά στα μοτίβα και τα χρώματα, η Emily Cooper δείχνει να προτιμά και τις μονοχρωμίες. Σε αυτήν τη σκηνή τη βλέπουμε με ένα total yellow outfit που ταιριάζει τέλεια με την απόχρωση των μαλλιών της. Σε άλλη σκηνή την είδαμε είδαμε και με ένα total blue κοστούμι, με το οποίο ήταν εξίσου εντυπωσιακή.

Girly style

emily-in-paris-season-4-photosq.webp

Σχεδόν ποτέ δεν παραλείπει να εισάγει κι ένα girly στοιχείο στο outfit της και κάποιες φορές το κάνει all the way. Εδώ, τη βλέπουμε μ' ένα floral jumpsuit σε μια ιδιαίτερη απόχρωση του πράσινου, πάνω από το οποίο φοράει ένα barbie pink cropped cardigan. Στην ίδια girly φιλοσοφία είναι και η τσάντα και τα γυαλιά ηλίου της.

Faux furs

luxoecyqa5yawktfqsaot8-768-80png.png

Αν παρακολουθήσατε τα νέα επεισόδια, θα καταλάβατε πως έχει μια μεγάλη αγάπη στις οικολογικές γούνες. Και αυτό γιατί σε πολλές από τις εικόνες της, τα faux fur jackets πρωταγωνιστούν, δείχνοντάς μας τον τρόπο του πώς παραμένει stylish ακόμα και στο πολύ κρύο. Παραπάνω, τη βλέπουμε να φοράει και γούνινο καπέλο, το οποίο συνδύασε με το υπόλοιπο σύνολό της, δημιουργώντας το απόλυτο après ski look.