fbpixel

Search icon
Search
She knows the secret: Γιατί ό,τι πιάνει η Hailey Bieber γίνεται χρυσός;
PEOPLE & MOMENTS

She knows the secret: Γιατί ό,τι πιάνει η Hailey Bieber γίνεται χρυσός;

Μία γυναίκα με απίστευτη επιρροή που συνεχώς βλέπει τις μετοχές της να αυξάνονται


Όσο κι αν είναι δύσκολο για ορισμένους να το παραδεχθούν, τα media λατρεύουν να ασχολούνται μαζί της. Βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο, τα βλέμματα όλων είναι πάντα στραμμένα επάνω της και η ίδια, διαχειρίζεται -μάλλον- την εικόνα της με τον πιο έξυπνο τρόπο. Η Hailey Bieber δεν είναι απλά μία ακόμη influencer που έκανε το next step και δημιούργησε το δικό της brand. Είναι το απόλυτο role model, είναι το απόλυτο θηλυκό που πάτησε σταθερά στα πόδια του, πίστεψε στις δυνατότητές του -έχοντας προφανώς και το ανάλογο background- και βλέπει πλέον τις μετοχές του να... εκτοξεύονται.

Μία γυναίκα με απίστευτη δυναμική!

The next step

Μπορεί μία απλή θήκη κινητού να γίνει viral μέσα σε μερικά μόλις λεπτά; Αν την κρατάει στα χέρια της μία γυναίκα όπως η Hailey Bieber και ποστάρει μία σχετική φωτογραφία στα social media της, τότε ναι, μπορεί! Η γνωστή επιχειρηματίας και influencer, έχοντας δημιουργήσει τη Rhode που συνεχώς μεγαλώνει, πρόσφατα πρόσθεσε στη... συλλογή της ένα νέο product, πολύ-πολύ διαφορετικό από τα άλλα. Εκτός από τα skincare προϊόντα που περιλαμβάνει η beauty line του brand, πλέον η κάθε γυναίκα μπορεί να κάνει δική της την iconic phone case της Hailey, που στο πίσω μέρος της είναι ειδικά σχεδιασμένη προκειμένου να... φιλοξενεί ένα από τα αγαπημένα της lip-balm. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, η εν λόγω θήκη έχει γίνει ήδη viral και εκατομμύρια γυναίκες δίνουν τη δική τους... μάχη καθημερινά προκειμένου να την κάνουν δική τους, καθώς από την πρώτη στιγμή είναι sold out. 


H Hailey, για μία ακόμη φορά έκανε το θαύμα της από τη μία στιγμή στην άλλη. Έχοντας αποκτήσει φανατικό κοινό που θέλει συνέχεια να μαθαίνει τα πάντα γύρω από την καθημερινότητά της, η ίδια επιλέγει συχνά να μοιράζεται μικρά μυστικά για το lifestyle της, καθώς και την beauty ρουτίνα που εφαρμόζει και της εξασφαλίζει το τέλειο, λαμπερό και αψεγάδιαστο δέρμα που όλες ζηλεύουμε και κάπως έτσι, έχει καταφέρει να επενδύσει σε όλο αυτό, δημιουργώντας τη δική της αυτοκρατορία. H Rhode συνεχώς μεγαλώνει, συνεχώς αποκτά νέα products και όλο και περισσότερες celebrities και A-listers λένε ένα μεγάλο «ναι» στο πασίγνωστο supermodel, που έχει δει πολλούς να την αμφισβητούν, που έχει δει πολλούς να της ασκούν έντονη και αρκετά σκληρή κριτική σε πολλές φάσεις της ζωής της, ωστόσο, η ίδια δε σταμάτησε ποτέ να πιστεύει στον εαυτό της και να προοδεύει. Ξεκίνησε από μία σειρά με beauty products και πλέον, κάθε νέο προϊόν που λανσάρει εξελίσσεται στο απόλυτο must-have για την κάθε γυναίκα. Όλες θέλουν να μάθουν τα μυστικά της, όλες θέλουν να αποκτήσουν τη λάμψη της, να υιοθετήσουν ένα ανάλογο lifestyle. Η Hailey βλέπει τις μετοχές της συνεχώς να ανεβαίνουν και σίγουρα, ετοιμάζεται ήδη τα επόμενά της steps, με την επιτυχία να είναι δεδομένη...

The big secret

Τι είναι -όμως- αυτό που κάνει τη γυναίκα αυτήν να λάμπει τόσο; Ποιο είναι το βαθύτερο μυστικό της επιτυχίας; Φαινομενικά, η Hailey Bieber έχει όλα όσα θα μπορούσε να ζητήσει κανείς από τη ζωή του κι ακόμη περισσότερα. Έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο του modeling και πολύ-πολύ σύντομα, είδε κορυφαία brands και οίκους μόδας να... χτυπούν την πόρτα της και να συνεργάζονται μαζί της. Δημιούργησε το δικό της beauty brand, το οποίο συνεχώς μεγαλώνει, έχει να επιδείξει εκατομμύρια followers στα social media και σε κάθε της βήμα, όπου κι αν βρίσκεται, δεν περνάει απαρατήρητη. Όλοι μοιάζουν να έχουν στραμμένο το βλέμμα τους επάνω της, ωστόσο, δεν υπάρχει μόνο αυτή η λαμπερή πλευρά. Σε πολλές στιγμές της καριέρας της τα τελευταία χρόνια, είδε τα media να την αντιμετωπίζουν με αρκετά σκληρό τρόπο. Τα hate comments αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητάς της και συχνά, καλείται να βρεθεί αντιμέτωπη με μεγάλο αρνητισμό. Όπως έχει πει -ωστόσο- έχει μάθει να το διαχειρίζεται όλο αυτό και να μένει πιστή στον δικό της δρόμο και ίσως, αυτό ακριβώς να είναι το μεγάλο της μυστικό. Η Hailey ξέρει πώς να δίνει τις δικές της απαντήσεις, μέσα από τις επαγγελματικές της κινήσεις κι αυτό έκανε και πρόσφατα, με την περίφημη phone case που έχει... τρελάνει ολόκληρο τον κόσμο.


Ό,τι αγγίζει μετατρέπεται από τη μία στιγμή στην άλλη σε χρυσό. Ακόμη κι αυτοί που δεν την... λατρεύουν, προσπαθούν με κάθε τρόπο να ανακαλύψουν τα βαθύτερα μυστικά της και η ίδια, το γνωρίζει καλά αυτό. «Η ζωή μου δε θα μπορέσει να είναι ποτέ ξανά όπως παλιά και μερικές φορές μου λείπει αυτή η ανέμελη αίσθηση που είχα στα 18 μου. Έπρεπε να είχα εκτιμήσει περισσότερο τότε το γεγονός πως κανείς δε με ήξερε στο βαθμό που με ξέρουν τώραΝιώθω πως βρίσκομαι εδώ που ακριβώς ανήκω. Μπορεί να έχω ημέρες και στιγμές που δε νιώθω πολύ συνδεδεμένη με τον εαυτό μου ή το σώμα μου, αλλά νιώθω πολύ σταθερή και χαρούμενη, κοιτώντας το μέλλον», έχει πει σε συνέντευξή της και είναι ξεκάθαρο, πως ξέρει ακριβώς τι καλείται να αντιμετωπίσει. Η Rhode, είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή ένα απόλυτα πετυχημένο brand, που συνεχώς μεγαλώνει και αποκτά ακόμη μεγαλύτερη δυναμική και η Hailey, μπορεί να χαμογελάει, απολαμβάνοντας την επιτυχία της. Είναι μία γυναίκα που πατάει σταθερά στα πόδια της και παρά το γεγονός ότι καλείται να ξεπεράσει αρκετά εμπόδια που παρουσιάζονται συνεχώς στο δρόμο της, ξέρει καλά πώς να προχωράει και να μένει συνεχώς στο προσκήνιο. Αυτό είναι -ίσως- και το πιο δυνατό της χαρτί...