fbpixel

Search icon
Search
«Σε ευχαριστώ γι' αυτό που είσαι»: H δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Javier Bardem μας έκανε να υποκλιθούμε
PEOPLE & MOMENTS

«Σε ευχαριστώ γι' αυτό που είσαι»: H δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Javier Bardem μας έκανε να υποκλιθούμε

Το απόλυτο #couplegoals και τα δάκρυα της Penélope Cruz


Αποτελούν τη ζωντανή απόδειξη πως ο έρωτας υπάρχει και είναι αληθινός. Είναι ένα από τα ελάχιστα ζευγάρια του Hollywood που έχει αντέξει στο χρόνο και ίσως να είναι και η εξαίρεση στον κανόνα. Ο Javier Bardem και η Penélope Cruz από την πρώτη φορά που είδαν τους δρόμους τους να διασταυρώνονται, αντιλήφθηκαν πως ήταν γραφτό να είναι μαζί κι από τότε, παραμένουν αχώριστοι.

Τα τρυφερά -κι άκρως συγκινητικά- λόγια του διάσημου ηθοποιού κατά την παραλαβή του βραβείου Donostia Lifetime Achievement στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν, ήρθαν απλά να επιβεβαιώσουν αυτό που ήδη γνωρίζαμε κι εμείς, απλά υποκλινόμαστε σε αυτόν τον σπουδαίο άνδρα, που μας δείχνει το πιο ελκυστικό πρόσωπό του.

Το απόλυτο iconic couple!

Το απόλυτο love story

shutterstock-733052626.jpg

Δεν ανήκουν στην κατηγορία των celebrities που αγαπούν τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις και τα media. Ωστόσο, ποτέ δεν έχουν μπει και στη διαδικασία να κρύψουν το οτιδήποτε. Ο έρωτάς τους γίνεται όλο και πιο δυνατός και τόσο στα εύκολα, όσο και στα δύσκολα, στέκονται σταθερά ο ένας δίπλα στον άλλον, αποτελώντας το ιδανικό παράδειγμα αγάπης και αφοσίωσης. Ο Javier Bardem και η Penélope Cruz δεν είναι απλά ένα ακόμη ζευγάρι σαν όλα τα άλλα. Είναι δύο πρόσωπα με απίστευτη λάμψη, που έχουν χαράξει μία κοινή πορεία και βαδίζουν στο ίδιο μονοπάτι, δείχνοντάς μας πως τίποτα δεν είναι αδύνατο. Γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ισπανικής ταινίας «Jamón Jamón» το 1992 και είδαν ξανά τους δρόμους τους να διασταυρώνονται μερικά χρόνια αργότερα, στο πλαίσιο των γυρισμάτων του «Vicky Cristina Barcelona» το 2007.

Κάπου εκεί ήταν που αντιλήφθηκαν πως ήταν πραγματικά γραφτό να είναι μαζί. Η χημεία τους ήταν απίστευτη και άνθρωποι που βρίσκονταν τότε στο περιβάλλον τους, έχουν παραδεχθεί πως ήταν ξεκάθαρο πως κάτι υπήρχε. Μία σπίθα, μία φλόγα, κάτι το ιδιαίτερο... Το 2010 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, μακριά από τα πολλά φώτα και τα media στις Μπαχάμες και μαζί, απέκτησαν και δύο παιδιά. Τον γιο τους, Leo, τον Ιανουάριο του 2011 και την κόρη τους, Luna, τον Ιούλιο του 2013. «Υπήρχε προφανής χημεία μεταξύ μας», δήλωσε ο Bardem στο GQ UK το 2017, μιλώντας για το διάστημα που πέρασαν μαζί στα γυρίσματα του «Jamón Jamón». «Θέλω να πω, είναι όλα εκεί στο film. Είναι σαν ένα ντοκουμέντο του πάθους μας. Ήταν μια πολύ sexy ταινία. Εξακολουθεί να είναι. Οι γονείς της Penélope ήταν γενναίοι που της επέτρεψαν να κάνει αυτή την ταινία – αν η κόρη μου στα 16 της ερχόταν σε μένα με ένα τέτοιο σενάριο, θα έλεγα όχι», είχε συμπληρώσει ο διάσημος ηθοποιός, που τώρα μας χάρισε μία σπουδαία εξολόγηση και μας έκανε να τον αγαπήσουμε λίγο περισσότερο.

Η συγκινητική εξομολόγηση

Έχουν περάσει μαζί πολλά. Έχουν κληθεί να διαχειριστούν πραγματικά δύσκολες καταστάσεις, ωστόσο, το μυστικό της επιτυχίας και του έρωτά τους, είναι το γεγονός πως δε χώρισαν ποτέ. Ό,τι κι αν τους συνέβαινε, το αντιμετώπιζαν μαζί και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι σε κάθε κοινή δημόσια εμφάνισή τους, μαγνητίζουν τα βλέμματα. ο Javier Bardem και η Penélope Cruz βρέθηκαν πριν από μερικές ημέρες στην Ισπανία, προκειμένου να παραλάβει ο πρώτος το βραβείο Donostia Lifetime Achievement Award στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν και κατά τη βράβευσή του, μας χάρισε μία iconic στιγμή. 


«Το αφιερώνω σε μια γυναίκα που αγαπώ και με την οποία μοιράζομαι μια ζωή», ανέφερε αρχικά ο 55χρονος Bardem, για να συνεχίσει: «Θέλω να ευχαριστήσω και να εκφράσω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη για τον άνθρωπο που είσαι και για το πώς μπορείς να είσαι υπεύθυνη για τη ζωή, τη ζωή των παιδιών σου, τη ζωή της οικογένειάς σου, της μητέρας σου, των φίλων σου, τη ζωή των άλλων, των πολλών ανθρώπων που δεν γνωρίζεις και για τους οποίους υποφέρεις και φροντίζεις και αναμφίβολα τη ζωή αυτού του κυρίου που είναι εδώ, που σε αγαπάει και σε ευχαριστεί πολύ γι’ αυτό». 

Ο γνωστός ηθοποιός, παρέλαβε το βραβείο από τα αδέρφια του, Monica και Carlos Bardem, σε έντονο κλίμα συγκίνησης, σχολιάζοντας πως: «Το Σαν Σεμπαστιάν είναι ένα μέρος όπου πριν από 30 χρόνια, κέρδισα ένα βραβείο που ακόμα δεν πιστεύω ότι μου έδωσαν, και είμαι εδώ τώρα που λαμβάνω αυτό από τον αδερφό και την αδερφή μου, που αγαπώ και θαυμάζω». Την ίδια στιγμή, η Cruz παρακολουθούσε με θαυμασμό και έντονη φόρτιση τον αγαπημένο της σε μία πολύ-πολύ όμορφη στιγμή, που ήρθε απλά να μας υπενθυμίσει πως το ζευγάρι, αυτό, έχει κάτι διαφορετικό. Είναι αληθινό, είναι ερωτευμένο, είναι αγαπημένο και δείχνει σε όλους πως η αληθινή αγάπη υπάρχει και κυρίως, αντέχει στο χρόνο...