fbpixel

Search icon
Search
Netflix News: Οι 4 νέες σειρές που ξεχωρίζουμε για τον Σεπτέμβριο
ARTS & CULTURE

Netflix News: Οι 4 νέες σειρές που ξεχωρίζουμε για τον Σεπτέμβριο

Νέα επεισόδια του Emily in Paris, του Selling Sunset, του drama series με πρωταγωνίστρια τη Nicole Kidman και της σειράς Monster του Ryan Murphy έρχονται


Με την επιστροφή από τις διακοπές, το Netflix χαρίζει μια σειρά από ενδιαφέροντα new entries, τα οποία πρόκειται να μας κρατούν συντροφιά τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου. Από τις νέες προσθήκες που θα κυκλοφορήσουν στη διαδικτυακή πλατφόρμα, εμείς ξεχωρίσαμε 4 και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω ώστε να τις βάλετε στην watchlist σας. 

The Perfect Couple

aaaaqrtyumbvvjudttnys8hxccisn0wotz7vpls1vdhwidygxgr0cub1zfkcmjcybteokekuo-rc2-s1b9abtdly3lr8uht2okp2d-na2l-xdqtoccuq3skaeashl-j2jc52oaya5n4m5bdssp42gxgppcu3hmm.jpg

Αφού κέρδισε την αναγνώριση σε σειρές μυστηρίου, όπως το Big Little Lies και το The Undoing, η Nicole Kidman επιστρέφει στο νέο αγαπημένο της είδος. Βασισμένο στο best-seller μυθιστόρημα της Elin Hilderbrand των New York Times, το "The Perfect Couple" είναι ένα αστυνομικό μυθιστόρημα στο Nantucket με πρωταγωνίστρια την Kidman στο ρόλο μιας υπερ-επιτυχημένης συγγραφέως, της οποίας η οικογένεια μπορεί να εμπλέκεται σε έναν σοκαριστικό θάνατο λίγο πριν από τον γάμο του γιου της. Υποδύεται μια δυναμική μητριάρχη της οικογένειας μαζί σύζυγο τον Liev Schrieber κι ένα μεγάλο cast γνωστών ηθοποιών: την Eve Hewson των Bad Sisters, τη Meghann Fahy του The White Lotus, την Dakota Fanning του Ripley και τον Jack Reynor του Midsommar.

Η πρεμιέρα του θα γίνει στις 5 Σεπτεμβρίου.


Selling Sunset - Season 8

430d960ef92599eacd52ac4b1efff0f1w-c2900687311rd-w832-h468-r4-q80.jpg

Το drama series που ασχολείται με τη ζωή των μεσιτριών πολυτελών ακινήτων δισεκατομμυρίων δολαρίων στη Sunset Strip του Los Angeles έχει πλέον αποκτήσει 8 σεζόν. Η επιτυχημένη σειρά-ριάλιτι του Netflix επιστρέφει στις 6 Σεπτεμβρίου για 11 επεισόδια με νέες συγκρούσεις στο Oppenheim Group - από τη συνεχιζόμενη ένταση μεταξύ των συναδέλφων agents Chrishell Stause και Nicole Young μέχρι τις αποκαλύψεις για τον 7ετή γάμο της Chelsea Lazkani, ο οποίος έληξε νωρίτερα φέτος, αλλά και με την άφιξη μια νέας μεσίτριας!

Η πρεμιέρα του θα γίνει στις 6 Σεπτεμβρίου.


Emily in Paris - Season Four, Part Two

3-Kcs3p.jpg

Ακριβώς όπως η τρίτη σεζόν του Bridgerton έκανε το ντεμπούτο της σε δύο μέρη αυτό το καλοκαίρι, έτσι και η "Emily in Paris" ακολούθησε το παράδειγμα και θα ολοκληρώσει την 4η σεζόν της στις 12 Σεπτεμβρίου. Τα τέσσερα πρώτα επεισόδια τελείωσαν με κάτι σαν cliffhanger: Η Camille (Camille Razat) κρύβει το γεγονός ότι δεν είναι -προσοχή spoiler- έγκυος στο μωρό του Gabriel (Lucas Bravo), όπως πίστευαν όλοι. Εν τω μεταξύ, η Emily (Lily Collins) σχεδιάζει να ξεφύγει από τις αμφιβολίες για τη σχέση της με τον Gabriel και να κάνει διακοπές στη Ρώμη. Αναμείνατε τις αναφορές στην Audrey Hepburn να έρχονται!

Η πρεμιέρα του θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου.


Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story

aaaaqtuylpx7onpej4-4otph10s86jce2hp6um-ksa-ptffnduayebfa-hoto5nib3bkqfcz4hmuhsrrtxf9-ktbphnu99be11hr5n1rxhgjfh6azen7-a41jh4mau0yqhok-lmfpzoxeyc8xgaxmpcwce9i.jpg

Η 1η σεζόν του "Monster", μιας ανθολογικής σειράς από τους δημιουργούς Ryan Murphy και Ian Brennan με θέμα τις πράξεις πραγματικών δολοφόνων, απέσπασε πολλές υποψηφιότητες για Emmy και έγινε ένας από τους πιο δημοφιλείς τίτλους του Netflix στην ιστορία του μέχρι στιγμής. Αλλά η ερμηνεία του Evan Peters ως κατά συρροή δολοφόνος Jeffrey Dahmer προκάλεσε επίσης επικρίσεις. Η νέα σεζόν θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου και θα εμβαθύνει στην υπόθεση blockbuster των δύο αδελφών που καταδικάστηκαν το 1996 για τη βάναυση δολοφονία των γονιών τους μέσα στο σπίτι της οικογένειας. Ο Nicholas Alexander Chavez από την καθημερινή σαπουνόπερα General Hospital και ο Cooper Koch από την ταινία τρόμου They/Them πρωταγωνιστούν ως τα ομώνυμα αδέλφια, ενώ τους γονείς τους, τον José και τη Mary Louise «Kitty» Menendez, υποδύονται ο βραβευμένος με Oscar Javier Bardem και η υποψήφια για Oscar Chloë Sevigny, που πρωταγωνίστησε τελευταία στο "Feud: Capote vs. the Swans".

Η πρεμιέρα του θα γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου.