fbpixel

Search icon
Search
Σας ήρθε όρεξη για μια γλυκιά «έκρηξη» γεύσεων στον ουρανίσκο σας; Αυτό είναι το spot που θα σας ενθουσιάσει
LET'S BOOST YOU UP

Σας ήρθε όρεξη για μια γλυκιά «έκρηξη» γεύσεων στον ουρανίσκο σας; Αυτό είναι το spot που θα σας ενθουσιάσει

Στο Choureal θα βρείτε το προφιτερόλ των ονείρων σας και όχι μόνο!


Το IT προφιτερόλ

chou.jpg

Τα choux γεμίζονται με βελούδινη κρέμα πατισερί αρωματισμένη από φυσική βανίλια Μαδαγασκάρης. Επόμενο βήμα; Valrhona σοκολάτα. Γάλακτος, λευκή, καραμέλα, τζαντούγια και... πάει λέγοντας. Κι αν το θέλετε, επιλέγετε το ανάλογο topping.

Τα θεϊκά choux

Φρέσκο βούτυρο, ζεστή καραμέλα, κρυσταλλική ζάχαρη. Δε σας αφήνει να ξεφύγετε η μυρωδιά. Το σουδάκι βγαίνει από τον φούρνο τη στιγμή που έχει φουσκώσει κι έχει αποκτήσει μια -ελαφρώς- τραγανή υφή. Από την ίδια ζύμη choux, φτιάχνονται τα Choureal Paris-Brest, αλλά και το επικό εκλέρ τους.

Στην πόρτα σου

chou3.jpg

Αν θέλετε, μπορείτε να επιλέξετε την υπηρεσία take away και να τα απολαύσετε στο σπίτι σας, παρέα με φίλους και οικογένεια, ή να τα παραγγείλετε μέσω της υπηρεσίας delivery της Wolt. Άλλωστε, ό,τι φτιάχνεται στο μαγαζί, σε λίγα λεπτά παραδίδεται στην πόρτα σας. Πόσο πιο Choureal;

Boost you up tip of the day: Xρειάζεστε ενέργεια; Δοκιμάστε τα one of a kind γλυκά που θα σας δώσουν το απαραίτητο boost και θεσπέσια γεύση!

About

Το πιο Choureal concept της πόλης έχει στηθεί στην Παλαιών Πατρών Γερμανού κι έχει κάνει πολύ κόσμο να αδημονεί σε ουρές γι’ αυτό το αφράτο, a la minute Choureal προφιτερόλ, με τη βελούδινη υφή και τη γεμάτη γεύση, που φτιάχνεται μπροστά στον πελάτη, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να συμμετέχει κι αυτός στη δημιουργία του. Αυτό σημαίνει πως το γλυκό είναι πάντα φρέσκο κι εξατομικευμένο, σύμφωνα με την επιθυμία του. Τα ευωδιαστά σουδάκια είναι πάντοτε φρεσκοψημένα. Κατά την παραγγελία, γεμίζονται είτε με βελούδινη κρέμα πατισερί με βανίλια Μαδαγασκάρης, είτε με φρέσκο χειροποίητο παγωτό. Η τελετουργία της παρασκευής του προφιτερόλ συνεχίζεται με την επιλογή της υψηλής ποιότητας σοκολάτας που θα το «ντύσει» και ολοκληρώνεται με τη γαρνιτούρα που επιθυμεί να προσθέσει ο καθένας.

Info

Παλαιών Πατρών Γερμανού 7, τηλ. 2310 252766

www.choureal.gr

Facebook: choureal.profiterole

Instagram: choureal_profiterole

Check: Το κατάστημα θα κάνει relocate στην Παλαιών Πατρών Γερμανού 9, εντός Νοεμβρίου!