fbpixel

Search icon
Search
Royal family: Στο νοσοκομείο και ο βασιλιάς Κάρολος μετά την Kate Middleton
PEOPLE & MOMENTS

Royal family: Στο νοσοκομείο και ο βασιλιάς Κάρολος μετά την Kate Middleton

Η θέση του Παλατιού για τη νοσηλεία τους και οι νεότερες εξελίξεις


Μία μικρή ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ώρες γύρω από το Kensington Palace και τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας. Στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, έγινε γνωστό πως η Kate Middleton νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά την επιτυχή εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα και λίγο μετά, αποκαλύφθηκε πως και ο βασιλιάς Κάρολος θα πρέπει να μεταβεί στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία για διευρυμένο προστάτη. 

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις και η ενημέρωση και για τους δύο...

Η νοσηλεία και η επέμβαση της Kate

Πρώτα, υπήρξε η ενημέρωση για την κατάσταση της Kate Middleton, η οποία βρέθηκε στο νοσοκομείο και θα παραμείνει εκεί για αρκετές ημέρες. Η 42χρονη πριγκίπισσα απείχε εδώ κι αρκετές εβδομάδες από οποιαδήποτε δημόσια εμφάνιση και τελικά, το γραφείο δημοσίων σχέσεων του Kensington προχώρησε σε επίσημο ανακοινωθέν προς τα ΜΜΕ. Σε αυτό, διευκρινίστηκε πως η Kate υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση, η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη, με απόλυτη επιτυχία. Η πριγκίπισσα θα παραμείνει στην «The Clinic» του Λονδίνου, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου, για ένα διάστημα 10-14 ημερών, ενώ σημειώνεται -μεταξύ άλλων- πως δεν πρόκειται να κάνει δημόσιες εμφανίσεις, νωρίτερα από το Πάσχα, συνεχίζοντας την ανάρρωση στην κατοικία της.


«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και επιθυμεί να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές της ιατρικές πληροφορίε. Το Παλάτι του Kensington θα παρέχει, επομένως, ενημερώσεις για την πρόοδο της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες για κοινή χρήση. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να ζητήσει συγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλει τους επερχόμενες υποχρεώσεις της κι ανυπομονεί να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν», ανέφερε χαρακτηριστικά η επίσημη ενημέρωση από το Παλάτι, με την Kate Middleton να βρίσκεται στο επίκεντρο, έχοντας μπροστά της ένα σημαντικό διάστημα ανάρρωσης, με την οικογένειά της να είναι -προφανώς- στο πλευρό της, σε μία ιδιαίτερη στιγμή.

Τι συμβαίνει με τον Κάρολο;

shutterstock-2200956097.jpg

Υπήρξε μία πρώτη ανησυχία για την Kate Middleton και ακολούθησε και ο βασιλιάς Κάρολος! Το Παλάτι του Kensington, γνωστοποίησε σε νέο ανακοινωθέν πως ο Κάρολος θα χρειαστεί να νοσηλευθεί την επόμενη εβδομάδα λόγω μιας «καλοήθους» υπερτροφίας του προστάτη, μετά από σχετική εξέταση που έγινε νωρίτερα αυτές τις ημέρες. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι γιατροί που παρακολουθούν την περίπτωσή του εκτιμούν ότι θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο για μία νύκτα, ενώ οι δημόσιες υποχρεώσεις του θα αναβληθούν για το σύντομο χρονικό διάστημα της ανάρρωσης, αν και από άλλες πλευρές εκφράζεται μία μικρή ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του.

Την ίδια ώρα, βασιλικές πηγές ανέφεραν στην DailyMail, ότι ο ίδιος ο Κάρολος ήθελε να μοιραστεί τις λεπτομέρειες της διάγνωσής του, προκειμένου να ενθαρρύνει με αυτόν τον τρόπο κι άλλους άνδρες που μπορεί να εμφανίζουν αντίστοιχα συμπτώματα να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα, σύμφωνα με τις συμβουλές δημόσιας υγείας και τους ειδικούς γιατρούς. «Όπως χιλιάδες άνδρες κάθε χρόνο, ο βασιλιάς ζήτησε συμβουλές για μια υπερτροφία του προστάτη. Αυτό από το οποίο πάσχει ο μεγαλειότατος είναι καλοήθες και θα μεταβεί στο νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα για μια διορθωτική επέμβαση», ανέφερε πριν από μερικές ώρες το Παλάτι, σε μία σύντομη ανακοίνωση, όπου διευκρινίζεται ότι οι δημόσιες υποχρεώσεις του θα αναβληθούν για μια σύντομη χρονική περίοδο προκειμένου να του επιτραπεί να αναρρώσει. Ο Κάρολος είχε προγραμματίσει μια σειρά από συναντήσεις  και εκδηλώσεις στο Dumfries House γι΄αυτές τις ημέρες, οι οποίες προφανώς μετά από τις τελευταίες εξελίξεις αναβάλλονται, σύμφωνα με τις υποδείξεις και των γιατρών που παρακολουθούν την πορεία της υγείας του και πλέον, αναμένονται και νέες ανακοινώσεις τόσο για την Kate, όσο και για τον βασιλιά της Μεγάλης Βρετανίας...